Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még nem tudtam végignézni, de szerintem most befejezem!ozsimiki írta:igen, gyűjtöm az ehhez hasonló, nem vígjátéknak szánt,de mégis hihetetlenül bes.aratós filmeket
elképesztő
igen, gyűjtöm az ehhez hasonló, nem vígjátéknak szánt,de mégis hihetetlenül bes.aratós filmeketRinku írta:A jeti bosszúja
NÉZZÉTEK MEG! GYEREKEK, EZ A FILM EGY LEGENDA! BESZ*RTOK!!!!!![]()
![]()
21 perce nézem, de behalok rajta, ekkora sz*rt ritkán látni! Ne hogy kihagyjátok!
![]()
![]()
Én nézem.Xanthor írta:A The Event-et nézi itt valaki? Ha igen leírná a véleményét? Haverom nagyon dícséri, de az alap sztori amit hallottam annyira nem fog meg. Szóval nézős?
Én nézem. Hát nem egy Dexter szintű sorozat (nálam az viszi a prímet), de azért nézős kategória. Az első 2-3 részt nézd meg belőle mindenképp, az alapján úgy el tudod dönteni.Xanthor írta:A The Event-et nézi itt valaki? Ha igen leírná a véleményét? Haverom nagyon dícséri, de az alap sztori amit hallottam annyira nem fog meg. Szóval nézős?
pedig az a gyengébbGame90 írta:Megnéztem az Elhajlási engedélyt. Nekem annyira nem tetszett, nem sokszor röhögtem...
Köv. film a Kellékfeleség lesz, attól azért többet várok, ha már Adam Sandler
Fecooo írta:ez a film is jó csajjal nézésre?
szerk: az elhajlási engedély sajnos kilőve, mert már látta![]()
akkor marad a Kellékfeleség...
csajjal néztem,nem panaszkodott. egyébiránt inkább javaslom az elhajlási engedélyt egy csajjal,de ezt is be lehet vállalni. egyikkel sem nyúlsz félre,de az elsőt inkább!Fecooo írta:ez a film is jó csajjal nézésre?
daffy írta:sorsügynökség:
kicsit az eredetre emlékeztető film,így nem zárnám ki,hogy ez fogja elvinni a díjakat az eredeti helyett. valahogy úgy,mint anno a moulin rouge helyett a chicago.(ezt mondjuk a kritikusok is így gondolják). a film maga tetszett. kellőképp lekötötte a figyelmem,elég mozgalmas és izgalmas volt. a forgatókönyvet azért sejteni lehetett,de így is jónak ítélem. matt damon tetszett ebben a szerepben,egy elnökhöz illő pocakot is növesztett. 10/7-et adok neki,mert nem éreztem teljesen eredetinek,de érdemes megnézni.
10/7
8 évad az a 6, vagy 7.ultrasur írta: A 6 vagy 7 évad ellenére még egy részt se láttam.
Talán az első pár évad kivan írva természetesen angolul.
A 6 vagy 7 évad ellenére még egy részt se láttam.Perrero írta:24! 24! 24! 24! 24! 24! 24! 24!ultrasur írta:Új sorozat kéne mert a prison break-et most fejezem be másodjára SoA04 még messze.
Valami olyan sorozat kéne mint a PB ami magával ránt izgalmas trükkös
és sok kiemelkedő karakter van benne.
Szóval a HYMYM szerű sorozatok nem érdekelnének.
Agyalok a Dexteren de jó lenne még néhány opció.
Eredet hanggal
A magam részéről általában szrok a kritikusokra. Én az Álomháborút láttam moziban, nekem nagyon tetszett. A sztorija nem mindennapi, izgalmas, fordulatos. Na meg nem utolsó sorban rohadt látványos az egész plusz tele van akcióval. A vége is elüt minden más filmtől.daffy írta:rangot láttam és jó volt. az álomháborút nagyon lehúzták a kritikusoksoadroli írta:Szerintetek melyik a jobb? Rango vagy Álomháború? Mert ma benézek a moziba
rangot láttam és jó volt. az álomháborút nagyon lehúzták a kritikusoksoadroli írta:Szerintetek melyik a jobb? Rango vagy Álomháború? Mert ma benézek a moziba