Barça vs. Real - El Clásico
minden meccsen nem győzzük le a realt ebben biztos vagyok
csak az a kérdés melyik lesz ez amit nem sikerül megnyerni, a real tovább jutott, most már rajtunk a sor!

pedig mit kaptam anno,mikor leírtam a tottenhamet(ez nem neked címezve). nincs egy súlycsoportban a két gárda,papírforma eredmény született. már-már tartalékolni is lehet a visszavágón és 1-2 embert a padra tenni. 4et csak nem kapunk rúgott gól nélkül. az nagyon fontos lehet,mert míg adott esetben ti fáradtok,mi pihenünk.Game90 írta:Szerencsétek van, hogy Crouch ekkora gyökér volt, azért ha nincs a kiállítás, akkor izgalmasabb lett volna.
Amúgy a félig sérült CRonaldot miért nem kapta le Mourinho 3-0 után? Inkább őt hoztam volna le, mint Bayort vagy Di Mariát.
Szerintem nem kiabálom el, grat a továbbjutáshoz.
-
- aka Game90
Szerencsétek van, hogy Crouch ekkora gyökér volt, azért ha nincs a kiállítás, akkor izgalmasabb lett volna.
Amúgy a félig sérült CRonaldot miért nem kapta le Mourinho 3-0 után? Inkább őt hoztam volna le, mint Bayort vagy Di Mariát.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Na, itt a 3. meg a 4. Clasico-nk 

- Xanthor
- Capitá del Barça
Én maximum egy Bale elfutásban bízok...ozsimiki írta: benne van,h eldőlt, és el is dönti a 2.félidőben majd esetleg a Madrid,de azért 10emberrel már magára talált olykor a Spurs, és két nagy helyzete is volt, amit ilyen fontos szituban, értékesítene kellene, legalább 1et.
A Spurs passzai a kiállítás után az 1. félidőben:

Bale-en kívül nemigen jártak a Real térfelén...
szerintem angliában nem kapta volna meg a második lapot,míg ramos a vállal kipöccintésér egy spanyol bajnokin tán megkapta volna. túlhypolt csapat ez a tottenham,de ez nem jön ki annyira,mert a real sem jó. sajnos sima kiesés benne van a 4benozsimiki írta:
benne van,h eldőlt, és el is dönti a 2.félidőben majd esetleg a Madrid,de azért 10emberrel már magára talált olykor a Spurs, és két nagy helyzete is volt, amit ilyen fontos szituban, értékesítene kellene, legalább 1et.
(VanDerVaart+Bale) lehet több nem lesz.
Crouch első sárgája természetesen jogos, (2.ra is lehet adni,de...) viszont köztes szabálytalanságok nélkül, egy annál jóval kisebbért nem adtam volna egyből egy másikat is. Fordított esetben, ha a nagy csapat (és nem a Real miatt) egyik játékosáról lett volna szó, nem adja meg a spori. A kézre pattanásnál vmit kompenzált.

-
- Director del Fútbol
Azért bőven jobb meccset vártam. Real emberelőny ellenére is bántóan ötlettelen, Spurs meg
önmaga paródiája. Ennél sokkal-sokkal jobban tudnak futballozni fegyelmezetlen buta foci.
Ez nem megnyugtató előny még, remélem tud váltani a Spurs

Ez nem megnyugtató előny még, remélem tud váltani a Spurs
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hozasd vissza VdB-t, hátha megint lesz egy jó Real Madrid alatta. Vele ment a szekér.ElBartimaeus írta:Miért nem lehet az, hogy egy normális góllal vezet egyszer a Madrid?

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Eszméletlen, hogy mekkora barmok ezek a tottenhamosok. Crouch??? Van der Vaart? És még sorolhatnám.
Azt kéne fejben tartani, hogyha itt ki is kapnak, akkor van még visszavágó, de az is lehet, hogy teljes B csapattal kell majd oda kifutniuk, mert annyi pirosat és sárgát gyűjtenek itt most be. Bár szerintem tárgytalan lesz már a visszavágó. A Reál jobb, bőven. Az egyetlen bajom az, hogy a gólt megelőző labdaszerzés szerintem nem volt szabályos, illetve nem láttam szögletet, szerintem kötény volt. A Reálnak gólokkal kellene már vezetnie, nem csak egyel, de az az egy, amit lőttek, az két bírói hiba után is csak mákkal született meg.
Miért nem lehet az, hogy egy normális góllal vezet egyszer a Madrid?
Azt kéne fejben tartani, hogyha itt ki is kapnak, akkor van még visszavágó, de az is lehet, hogy teljes B csapattal kell majd oda kifutniuk, mert annyi pirosat és sárgát gyűjtenek itt most be. Bár szerintem tárgytalan lesz már a visszavágó. A Reál jobb, bőven. Az egyetlen bajom az, hogy a gólt megelőző labdaszerzés szerintem nem volt szabályos, illetve nem láttam szögletet, szerintem kötény volt. A Reálnak gólokkal kellene már vezetnie, nem csak egyel, de az az egy, amit lőttek, az két bírói hiba után is csak mákkal született meg.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2011.04.05. 21:50:22-kor.
[/quote] külön-külön mind2 sárga,de így,hogy már kapott egyet,nem biztos,hogy a másodikat adtam volna...[/quote]
Külön-külön meg is kapta érte a jól megérdemelt sárgáját, ami együtt piros. Egyszerű ez...
Egyszerűen csak buta Crouch...
A kéz is egyértelmű volt, csak a bíró nem merte befújni...
Külön-külön meg is kapta érte a jól megérdemelt sárgáját, ami együtt piros. Egyszerű ez...

Egyszerűen csak buta Crouch...

A kéz is egyértelmű volt, csak a bíró nem merte befújni...

Visça El Barça!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
benne van,h eldőlt, és el is dönti a 2.félidőben majd esetleg a Madrid,de azért 10emberrel már magára talált olykor a Spurs, és két nagy helyzete is volt, amit ilyen fontos szituban, értékesítene kellene, legalább 1et.LG írta:Pfff...azt hittem, a Real-Spursre, h egy jó, izgalmas párharc lesz, aztán negyed óra után eldőlt. A mai estém is el van cseszve.
(VanDerVaart+Bale) lehet több nem lesz.
Crouch első sárgája természetesen jogos, (2.ra is lehet adni,de...) viszont köztes szabálytalanságok nélkül, egy annál jóval kisebbért nem adtam volna egyből egy másikat is. Fordított esetben, ha a nagy csapat (és nem a Real miatt) egyik játékosáról lett volna szó, nem adja meg a spori. A kézre pattanásnál vmit kompenzált.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Deus
- Boixos Nois
itt van crouch kiállítása:
http://www.youtube.com/watch?v=r_FuzdTID9c
http://www.youtube.com/watch?v=r_FuzdTID9c

dawson és a haverok tartják magukat. az eleje és a vége jó volt real szemmel. a bíró nincs a helyzet magaslatán(ramosnak sárga,nekünk 11). marist leszedném a félidőben és a helyére granero vagy akár higuain is bemehetne.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Angolok és a fegyelmezettség?daffy írta:így van,favágó banda,bale-lel vagy nélküle,de idáig is szép eredmény volt eljutni tőlük. egyébként ritka fegyelmezetlen banda. meg kell szórni őket,aztán a 4ben meg két egygólos vereséggel búcsúzunk kb.

így van,favágó banda,bale-lel vagy nélküle,de idáig is szép eredmény volt eljutni tőlük. egyébként ritka fegyelmezetlen banda. meg kell szórni őket,aztán a 4ben meg két egygólos vereséggel búcsúzunk kb.Rewolution5 írta:
lényegtelen, mert nem egy osztály a 2 csapat
nem akarok túlzottan elhamarkodottan ítélni, de megkockáztatom...
döbbenetesen bután játszik a Spurs...
ez történik, amikor egy kreatívabb, latin csapattal találkozik egy túlsztárolt angol csapat, itt már nem elég a "b.delőreelfutokbeadomfejelsz" stílus...
döbbenetesen bután játszik a Spurs...

ez történik, amikor egy kreatívabb, latin csapattal találkozik egy túlsztárolt angol csapat, itt már nem elég a "b.delőreelfutokbeadomfejelsz" stílus...
-
- Jugador del Barça
mondom schalke tovább megy!:D
tote még ne írjuk le. bár 1 rakat hulladék 23perc után. bale labdához se ért.
tote még ne írjuk le. bár 1 rakat hulladék 23perc után. bale labdához se ért.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
lényegtelen, mert nem egy osztály a 2 csapatdaffy írta:külön-külön mind2 sárga,de így,hogy már kapott egyet,nem biztos,hogy a másodikat adtam volna...soadroli írta:Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...

Ez már eldölt... mind1,majd tőlünk kapnak.

külön-külön mind2 sárga,de így,hogy már kapott egyet,nem biztos,hogy a másodikat adtam volna...soadroli írta:Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...
Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Itt el is dőlt a Reál továbbjutása, negyed óra elteltével vezetnek, és Crouch kiállíttatta magát. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- ab1daL
- Director del Fútbol
Akkor uraim készüljünk a BL-ben is két Clásicora.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------