daffy írta:Game90 írta:Szerencsétek van, hogy Crouch ekkora gyökér volt, azért ha nincs a kiállítás, akkor izgalmasabb lett volna.
Amúgy a félig sérült CRonaldot miért nem kapta le Mourinho 3-0 után? Inkább őt hoztam volna le, mint Bayort vagy Di Mariát.
Szerintem nem kiabálom el, grat a továbbjutáshoz.
pedig mit kaptam anno,mikor leírtam a tottenhamet(ez nem neked címezve). nincs egy súlycsoportban a két gárda,papírforma eredmény született. már-már tartalékolni is lehet a visszavágón és 1-2 embert a padra tenni. 4et csak nem kapunk rúgott gól nélkül. az nagyon fontos lehet,mert míg adott esetben ti fáradtok,mi pihenünk.
nincs összhangban a hszed az idézett hsszel. Pont,h arra akart utalni Gém,hogy azért 11 vs 11nél nem lett volna kiütés. A fölényetek ezen a meccsen egyértelmű volt, a Spurs emberhátrányban, és tele gatyával játszott, a tét súlya ezúttal negatív hatással volt rájuk. Láttam jó pár meccsüket idén, ennél sokkal többet tudnak, még ha titeket is tartalak esélyesebbnek akkor is.
Bírózni ezúttal azért remélem nem akartok,vagy fogtok, mert a bíró a lehető leghamarabb és legnagyobb -a szabályok által felkínált lehetőséget megragadva, és maximálisan kihasználva teszem hozzá- segítséget nyújtott.
Nem sokaknak adnak ilyen tétű meccsnél, ilyen gyorsan (összvissz volt két szabálytalansága, mindkettőért egymás utánban meg is kapta) két sárgát.
továbbjutáshoz grt, valószínű láthatjuk az őszi 5-0 hatására, egy Inter bőrébe bújtatott Madridot a Blben ellenünk, na meg a kupadöntőn is. Bajnokin felvállalja ezúttal a fész tú fészt SpecfájvJose.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.