külön-külön mind2 sárga,de így,hogy már kapott egyet,nem biztos,hogy a másodikat adtam volna...soadroli írta:Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...
Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...
Én nagyon örülök a hírnek!!!
nem véletlen... azon sem lepődtem volna meg, ha a Pérez Lasa vezeti.... emlékezzetek vissza majdnem minden Pontvesztésünkkor ő volt a diri.. A Sevilla ellen Messi gólját is ő vette el... szánalom Madrid, és a szövetség...Fecooo írta:nah a Puskás imitátor ismét lehetőséget kap, h a Barca ellen fújjon...ab1daL írta:Április 16-i Clásicot Muniz Fernández fogja vezetni. (forrás: sport.es)
(tudjátok, akinek annyi zselé van a fején, és olyan lenyalt frizurája van, mint a Száguldó őrnagynak...)
akárhány meccsre emlékszem, ő látványosan ellenünk fújt
nah a Puskás imitátor ismét lehetőséget kap, h a Barca ellen fújjon...ab1daL írta:Április 16-i Clásicot Muniz Fernández fogja vezetni. (forrás: sport.es)
Ráadásul ott Ramos és Xabi a piros lapot provokálták ki, mivel már volt sárgájuk... és 4-0nál ez tényleg büntethető...Barcaman1993 írta:Pep mindig kiabál és mutogat... Ráadásul, ha jól tudom csak 1-gyel mentünk és a Villarealnak volt helyzete a meccs végén. Ott 0-4 volt. Kicsit ellentétes a 2 dolog.daffy írta:]először és utoljára szólnék hozzá ehhez a témához:
nézd meg a videót. pep mutogatását és ordibálását. számomra a szitu ugyan az. mind2 fél részéről elítélendő,viszont ha mi kaptunk büntetést és a világ 2 hétig köpködte a madrid címert,akkor titeket is meg kell büntetni. a szabály,az szabály és itt tökmindegy,hogy mou semmirekello,pep meg "angyal",következetesnek kell lenni.
de mit mutatott!!! mind1,én itt befejezem a témát. innentől engem csak az esti mérkőzés érdekel.Barcaman1993 írta:Pep mindig kiabál és mutogat... Ráadásul, ha jól tudom csak 1-gyel mentünk és a Villarealnak volt helyzete a meccs végén. Ott 0-4 volt. Kicsit ellentétes a 2 dolog.daffy írta:]először és utoljára szólnék hozzá ehhez a témához:
nézd meg a videót. pep mutogatását és ordibálását. számomra a szitu ugyan az. mind2 fél részéről elítélendő,viszont ha mi kaptunk büntetést és a világ 2 hétig köpködte a madrid címert,akkor titeket is meg kell büntetni. a szabály,az szabály és itt tökmindegy,hogy mou semmirekello,pep meg "angyal",következetesnek kell lenni.
Pep mindig kiabál és mutogat... Ráadásul, ha jól tudom csak 1-gyel mentünk és a Villarealnak volt helyzete a meccs végén. Ott 0-4 volt. Kicsit ellentétes a 2 dolog.daffy írta:]először és utoljára szólnék hozzá ehhez a témához:
Hát akkor nem tudom, akkor te milyen meccseket néztél. A Real meccsen ment a sugdolózástól (Mourinho indítottaSanama írta:de a tényeken ez sem változtat,Pep is lesüllyedt erre a szintre....menczel írta:Nem véletlenül van más megítélése a két dolognak... itt üt vissza az arrogancia, a sajtó heccelése, a rafkósság, aljasság amit murinho (és így a reál) művel.
először és utoljára szólnék hozzá ehhez a témához:kurdt írta:Ezt egyszer már Alves is megcsinálta.
Viszont mivel arra emlékszem, a Realéra is, viszont a hétvégi meccsünket nem láttam, ezért csak az előbbi kettő között tudok különbséget tenni és csak gondolom, hogy VV és Busi esete is hasonló (feltétlen javítsatok ki, ha nem):
Alves ezt anno aboszolút saját indíttatásból csinálta, míg a Madridnál Murinho elég feltűnően jelezte a játékosainak, hogy na most akkor ez lesz.
És feltételezem, hogy Busiéknak sem Pep üvöltött be a pályára, hogy kapjanak sárgát azonnal.
Nagyon sok különbség nincs a kettő közt (azért az Alves-féle talán egy fokkal tolerálhatóbb), a lényeg mindössze annyi, hogy Pep nem sűllyedt Murinho szintjére (ez már magában is erős megfogalmazás, de lentebb ezt használta valaki)...