Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Capitá del Barça
A Digisport Plusot ha Digi TV-m van akkor azt le lehet szedni egy frissítéssel?
Én is azt mondom, csak gólt ne kapjunk. Jó csapat ez a Sahtar, sok brazillal....2-3 gól előny kellene.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Hát nagyon úgynéz ki. Vagy Oier, mert általában Pinto helyett ha nincs, ő szokott padozni.LM10 írta:Nem is a kupa döntő itt a gáz, mert akkor télleg véd Valdes, de az Almeria ellen Valdes eltiltott, és akkor Mino véd?![]()

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- aka Game90
Legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt!
Tippem: 2-0, Messi, Villa.
Forca Barcaaa!
Tippem: 2-0, Messi, Villa.
Forca Barcaaa!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én már nem leszek meccs előtt,alatt, utána is csak később.
Szóval két gólos sikerben bízok, és tippelek. De egy 1-0al is óriási lépést tennénk az elődöntőbe jutásért.
Sérüléseket remélem megússzuk, azért többeknél vigyázni kell.
Sárgás eltiltásokat most fejből nem vágom,de az eredmény alakulása függvényében, lehetne azzal is játszani, hogy a visszavágót hagyja ki egyik, vagy másik játékosunk. Persze ez csak megnyugtató előnynél jöhet szóba.
mindenkinek jó szurkolást,és szép Barca sikert estére!
FORCA BARCAAA!!!
Szóval két gólos sikerben bízok, és tippelek. De egy 1-0al is óriási lépést tennénk az elődöntőbe jutásért.
Sérüléseket remélem megússzuk, azért többeknél vigyázni kell.
Sárgás eltiltásokat most fejből nem vágom,de az eredmény alakulása függvényében, lehetne azzal is játszani, hogy a visszavágót hagyja ki egyik, vagy másik játékosunk. Persze ez csak megnyugtató előnynél jöhet szóba.
mindenkinek jó szurkolást,és szép Barca sikert estére!
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- LM10
- Director del Fútbol
Nem is a kupa döntő itt a gáz, mert akkor télleg véd Valdes, de az Almeria ellen Valdes eltiltott, és akkor Mino véd?
A mai meccsről:
Úgy érzem gólokkal nyerünk, de nem sima meccsen, 2-0, 3-1 et jósolnék.

A mai meccsről:
Úgy érzem gólokkal nyerünk, de nem sima meccsen, 2-0, 3-1 et jósolnék.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Ha esetlegesen nem, akkor Valdes védene, ami azért valljuk be biztosabb, mint egy Pinto.KingSimon írta:Remélem Király kupára felépül!ab1daL írta:Pinto megsérült a mai edzésen, úgyhogy Mino ül le a kispadra.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 4826.shtml
Szóval kezdő mára hogy ne legyek off:
VV
Alves-Piqué-Busquets-Maxwell
Mascherano
Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan írta:Legyen 5-0
Persze ha reálisan nézzük akkor egy nehéz csapatot kapott a Barca de szerintem ha kapott gól nélkül nyernek ma, akkor meglesz a továbbjutás.
Sahtar "Real" Donyeck...

Abi & Tito
-
- Jugador del Barça
Remélem Király kupára felépül!ab1daL írta:Pinto megsérült a mai edzésen, úgyhogy Mino ül le a kispadra.

Legyen 5-0 
Persze ha reálisan nézzük akkor egy nehéz csapatot kapott a Barca de szerintem ha kapott gól nélkül nyernek ma, akkor meglesz a továbbjutás.

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Én is tartok tőlük, de szerintem nem fogunk gólt kapni. Egy 3-0 már megnyugtató lenne, de a 2-0 se lenne rossz...Initom írta:Kétes érzéseim vannak...
Nagyon jók az ukránok(),és félek is tőlük.
De bízok a csapatban...tippem: 2-1,3-1.
Kétes érzéseim vannak...
Nagyon jók az ukránok(
),és félek is tőlük.
Nagyon jók az ukránok(

Abi & Tito
- ab1daL
- Director del Fútbol
Pinto megsérült a mai edzésen, úgyhogy Mino ül le a kispadra.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
én jobban félek most, mint az arsenal elleni második meccs előtt, pedig nem szoktam pesszimista lenni.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Nagyon szeretném, ha a meccs végén 3-0 szerepelne az eredményjelzőn. sajnos van egy olyan érzésem, hogy az ukrán brazilok agresszívan letámadnak majd, ami megzavarhatja a Piqué-Busquets párost. Mert azt tudjuk, hogy világklasszisok, de megzavarhatók, és egy bekapott gól ugye ma duplán számít. Szóval inkább 2, vagy 3-0 mint 4-1, de ezzel nem én találtam fel a katalán viaszt. Jó szurkolást mindenkinek!
Tippem: 3-0, gól: Messi (2), Villa
Tippem: 3-0, gól: Messi (2), Villa
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nekem semmiféle rossz megérzésem nincs a ma estével kapcsolatban. Nem kérdőjelezem meg a Sahtar erősségét, de úgy érzem hogy bőven megnyugtató előnyt szerzünk ma!
Várhatóan a Sahtar kontrákra fog játszani, azonban ma ezt a leglabdabiztosabb csapat ellen kell játszaniuk. Tehát túl sok lehetőségük nem lesz a támadásokra, viszont ezzel együtt is észnél kell majd lenni hátul. Elől pedig az utóbbi meccsekhez képest sokkal könyörtelenebb helyzetkihasználás kell!
Kezdő: Valdés-Alves-Piqué-Busquets-Adriano-Mascherano-Xavi-Iniesta-Pedro-Messi-Villa
Militonak nem ma kell játszania. Nem a legösszeszokotabb páros ugyan a Busi-Piqué kettős, de én biztosabbnak érzem mint Militoval. Középen a Xavi-Ini duó kezdjen. Remélem Pep is így látja, mert lehet hogy meglépi Keitatát a stabilitás érdekében. Elől pedig bízom benne hogy újra a megszokott hármas kezd. Pedro harciassága nagyonh iányzik, Villának pedig már nagyon érik a gól.
A cél nem is lehet más mint a magabiztos előny megszerzése, és lehetőleg kapott gól nélkül. A tippem: 3-0!
Visca el Barca
Várhatóan a Sahtar kontrákra fog játszani, azonban ma ezt a leglabdabiztosabb csapat ellen kell játszaniuk. Tehát túl sok lehetőségük nem lesz a támadásokra, viszont ezzel együtt is észnél kell majd lenni hátul. Elől pedig az utóbbi meccsekhez képest sokkal könyörtelenebb helyzetkihasználás kell!
Kezdő: Valdés-Alves-Piqué-Busquets-Adriano-Mascherano-Xavi-Iniesta-Pedro-Messi-Villa
Militonak nem ma kell játszania. Nem a legösszeszokotabb páros ugyan a Busi-Piqué kettős, de én biztosabbnak érzem mint Militoval. Középen a Xavi-Ini duó kezdjen. Remélem Pep is így látja, mert lehet hogy meglépi Keitatát a stabilitás érdekében. Elől pedig bízom benne hogy újra a megszokott hármas kezd. Pedro harciassága nagyonh iányzik, Villának pedig már nagyon érik a gól.
A cél nem is lehet más mint a magabiztos előny megszerzése, és lehetőleg kapott gól nélkül. A tippem: 3-0!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ahol B csapattal álltak ki az ágyúsok és csak 2-1-re kaptak ki.daffy írta:ez így van,de a másik meccsen kikapott tőlük az arsenal.

Véleményem szerint,ha sikerül az elején megszerezni a vezetést,akkor jön majd a többi gól is és a végére sima lesz. Viszont a kontrákra nagyon oda kell figyelni!
kezdőm ez lenne:
Valdes;Alves-Piqué-Busquets-Adriano;Mascherano-Xavi-Iniesta;Pedro(Afellay)-Messi-Villa
Tipp:4-1 vagy 4-0
csak a Digi plus adja élőben?? :/
-
- Capitá del Barça
Nem szeretnék Inter féle meglepetést gyerekek. Pedig ha visszaemlékezünk az eddigi ukrán vagy orosz (Sahtar, Kazany, Kijev) meccseinkre elég szívósak tudnak lenni ellenünk.
A REal úgy látszik mindenképp szeretne hó végén még 2 El Classico-t játszani. A Barca is jól tenné ha valahogyan az első meccsen el tudná dönteni a meccset, hogy aztán behúzzon egy két bajnokit nyugodtan, mert a Real elleni 4 meccs az nagyon nagyon durva lesz.
Egy kis OFF:
Annyira jó hogy 2011-ben már 2 tv-csatorna is közvetít BL-t de nem tudnak úgy szerződni hogy ilyenkor legalább mindegyik meccset láthassák a kedves nézők. Nem, még a digin is csak felvételről megy majd, és a netemet pedig nem tegnap kötötték ki egy be nem érkezett csekk miatt?:) Tehát nem nézhetem valamilyen pubban mert tévé nem adja, netem pedig nincs. Erre elmentem egy digi üzletbe és elintéztem és álítólag 8 körül kötik vissza a vonalam:) tehát egy hajszálon is de lesz barca meccs nekem is:)
A REal úgy látszik mindenképp szeretne hó végén még 2 El Classico-t játszani. A Barca is jól tenné ha valahogyan az első meccsen el tudná dönteni a meccset, hogy aztán behúzzon egy két bajnokit nyugodtan, mert a Real elleni 4 meccs az nagyon nagyon durva lesz.
Egy kis OFF:
Annyira jó hogy 2011-ben már 2 tv-csatorna is közvetít BL-t de nem tudnak úgy szerződni hogy ilyenkor legalább mindegyik meccset láthassák a kedves nézők. Nem, még a digin is csak felvételről megy majd, és a netemet pedig nem tegnap kötötték ki egy be nem érkezett csekk miatt?:) Tehát nem nézhetem valamilyen pubban mert tévé nem adja, netem pedig nincs. Erre elmentem egy digi üzletbe és elintéztem és álítólag 8 körül kötik vissza a vonalam:) tehát egy hajszálon is de lesz barca meccs nekem is:)
- barca2010
- Jugador d'estrella
senkialfonz40 írta:Hát, bár ilyen egyszerű lenne a helyzet, én mindig óvatos vagyok, mert tudom, hogy egy darab meccsen bármi megtörténhet. Azt is tudom, hogy jelenleg talán a legjobb csapat vagyunk a világon, de ez egy BL. találkozó...daffy írta: Ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. Ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.
És sajna igazad van, az utóbbi időben a helyzetkihasználás nincs a topon.
2 : 0 -nak és attól felfelé örülnék.
Jó lenne veletek a BL.-ben is meccselni, Ti már szerintem ott vagytok, a következő körben, mi még messze nem és itt néha olyan optimista véleményeket olvasok, hogy csak lesek![]()
De hátha úgy lesz, ahogyan az optimisták látják!![]()
![]()
![]()
Rendben van, hogy tiszteljük az ellenfelet, de azért félni nem kell tőlük! Ami az NSO-n megjelent az már kicsit sok! Pepnek rossz előérzete van, mert ilyen meg olyan jó csapat a Sahtar! Kérdezem én, a Barca nem jó csapat? Remélem ez csak olyan fajta felbátorítása az ellenfélnek, hogy bátran jöjjenek ki, aztán legyen területünk...!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
-
- Llegenda del Barça
mér' mér' mér' busquets tolja már megint belső védőként? Confused nso-n olvastam, hogy guardiolanak rossz előérzete van, hát most már nekem is, de ne legyen igazam. mindenesetre rossz volt nézni amit csináltak ott ketten piquevel a villarreal ellen sokszor. milito sem ász mostanába, de így nem is fog belejönni sosem, pedig ő már bizonyította, hogy klasszis belső védő. nagyon kéne már puyol...
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Hát, bár ilyen egyszerű lenne a helyzet, én mindig óvatos vagyok, mert tudom, hogy egy darab meccsen bármi megtörténhet. Azt is tudom, hogy jelenleg talán a legjobb csapat vagyunk a világon, de ez egy BL. találkozó...daffy írta: Ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. Ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.
És sajna igazad van, az utóbbi időben a helyzetkihasználás nincs a topon.
2 : 0 -nak és attól felfelé örülnék.
Jó lenne veletek a BL.-ben is meccselni, Ti már szerintem ott vagytok, a következő körben, mi még messze nem és itt néha olyan optimista véleményeket olvasok, hogy csak lesek

De hátha úgy lesz, ahogyan az optimisták látják!