Barça a Bajnokok Ligájában
góóóóóól inii
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na jól kezdődik....
Keita pont azért kell mert lehet hátrapasszol, de a védekezésünk azért elég foghíjas, s gólt nem szabad kapni!!!!!!!!!!!
Keita pont azért kell mert lehet hátrapasszol, de a védekezésünk azért elég foghíjas, s gólt nem szabad kapni!!!!!!!!!!!

ki az a "máscseránó" ? (remélem érthető, h a kommentátor miatt írtam így, szóval ismét nagyszerű kommentátorunk lesz...)
Hajráááááááá 5perc
-
- Jugador del Barça
A Jo Isten legyen velunk Hajra Barca Hajra fiuk Meg lesz az
bingyo
Hát igen... Senki sem értidaffy írta:ezzel tisztában vagyok,de azért mégis csak ti vagytok otthon. thiago nem biztos,hogy akkora kockázattal járnaSanama írta: Daffy,
Keita Pep egyik kedvence... bár még idén nem is nagyon erőlteti,szerencsére,de pl. tavaly... :/

ezzel tisztában vagyok,de azért mégis csak ti vagytok otthon. thiago nem biztos,hogy akkora kockázattal járnaSanama írta: Daffy,
Keita Pep egyik kedvence... bár még idén nem is nagyon erőlteti,szerencsére,de pl. tavaly... :/
Pinto megsérült...akkor ezért Mino a cserekapus :/
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Én sima győzelmet várok ma, meglepetéscsapat ide vagy oda. Az első gólt lesz szerintem nehéz meglőni, utána pedig megy majd minden úgy, ahogyan szeretnénk. 3-4 góllal el kellene rakni az ukránokat, hogy aztán a hidegben már ne kelljen izgulni. Hajrá fiúk, intézzük el! 

Keita helyett Bojan kezdhetett volna(vagy ő még mindig sérüléssel bajlódik?)
De remélem így sem lesz nagy baj, a 2. félidőben úgyis jön egy Keita-Pedro csere,és akkor visszaáll minden az eredeti kerékvágásba.
Gyerünk fiúk!
Daffy,
De remélem így sem lesz nagy baj, a 2. félidőben úgyis jön egy Keita-Pedro csere,és akkor visszaáll minden az eredeti kerékvágásba.
Gyerünk fiúk!
Daffy,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.04.06. 20:25:14-kor.
thiagoval mi a baj? meg tudná oldani a feladatot. esetleg pep be van tojva? ez otthon nem lenne indokolt.Fecooo írta:ugye emlékeztek, h legutóbb mi történt, amikor Keita kezdett? a félidőben be kellett küldeni egy támadót a helyére, h Ini a helyére kerüljön és onnantól lettünk jobbak...
kvázi adunk ezzel egy félidő előnyt az ellenfélnek, de jó...
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Vagy azért lettünk jobbak mert beállt Messi...(már ha a Villarreal elleni meccsre gondolunk).És nem biztos az sem,h Keita miatt voltunk gyengébbek,lehet,h Messi és Xavi hiányát éreztük meg.
Én örülök,h mindenki "sír" Keita miatt mert legutóbb mikor ennyi volt a fanyalgó rúgott is egy gólt.
Én örülök,h mindenki "sír" Keita miatt mert legutóbb mikor ennyi volt a fanyalgó rúgott is egy gólt.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ugye emlékeztek, h legutóbb mi történt, amikor Keita kezdett? a félidőben be kellett küldeni egy támadót a helyére, h Ini a helyére kerüljön és onnantól lettünk jobbak...

Nekem is 1-el csökkentek a pozitív gondolataim mikor megláttam Keitát a kezdőben..De bízzunk Pepben.
Més que un club
Keita minek???
A sok hátrapasszával sokkal előrébb leszünk...
Iniesta kp és akkor Afellay kezd,ha már Pedro nem 100%-os...
Vagy akár Thiago is kezdhetne.

Iniesta kp és akkor Afellay kezd,ha már Pedro nem 100%-os...
Vagy akár Thiago is kezdhetne.
-
- Capitá del Barça
Köszi már kész is20tek írta:Úgy tudom, hogy ahol jön a DigiSport, ott a Digi Plus-nak is jönnie kell már. Szóval a válasz igen.kakasugynok007 írta:A Digisport Plusot ha Digi TV-m van akkor azt le lehet szedni egy frissítéssel?

- pitta19
- Jugador d'estrella
Az alapcsomagban nincs benne a kábeles Digin a DigiPlus.20tek írta:Úgy tudom, hogy ahol jön a DigiSport, ott a Digi Plus-nak is jönnie kell már. Szóval a válasz igen.kakasugynok007 írta:A Digisport Plusot ha Digi TV-m van akkor azt le lehet szedni egy frissítéssel?
Sajnos én is így jártam.
Nekem UPC-m van, csak a BL miatt köttettem be a Digi alapcsomagot, amiben benne van a Digisport, ráadásul HD-ben. Azonban a DigiPlus csak a nagyobb csomagokban van, sajna.
Úgy tudom, hogy ahol jön a DigiSport, ott a Digi Plus-nak is jönnie kell már. Szóval a válasz igen.kakasugynok007 írta:A Digisport Plusot ha Digi TV-m van akkor azt le lehet szedni egy frissítéssel?
Digisport Plus. De legközelebb inkább olvass vissza egy kicsit.mandro írta:Sziasztok!
Érdeklődöm, melyik tévé adja élőben a Barca mai meccsét?
Köszönettel!
Köszönöm szépen!
Hajrá Barca!
Sziasztok!
Hajrá Barca!
Sziasztok!
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
http://www.digisport.hu/news/3067kakasugynok007 írta:A Digisport Plusot ha Digi TV-m van akkor azt le lehet szedni egy frissítéssel?
Amúgy az első 20-30 perc döntő lesz a mérkőzésen. Nem tudjátok Messi játszik?
Sziasztok!
Köszönettel!
Köszönettel!