2011.04.07. 12:36:16

Nem akármi lenne, ha sikerülne négyből négy meccset behúzni a Real Madrid ellen a hátralévő mérkőzéseken. Gondoljatok bele, amióta Guardiola itt van, azóta 5ből 5 klasszikust megnyertünk, és mi lenne akkor, hogy ha kilencből kilenc! Félelmetes bele gondolni. Csak hát van az az alapbölcsesség, hogy minden sorozat egyszer megszakad... Csak hát nem mindegy hogy mikor, és hogy hogyan. Ha meg is szakad ez a sorozat, akkor ne vereséggel szakadjon meg, ha pedig mégis azzal, akkor pedig a bajnokságban. 
Sok Madrid drukkertől hallottam/olvastam már azt, hogy 4-0-ra kiütötték a Tottenhamet, és most mi következhetünk. Nekem az a véleményem, hogy nem volt nehéz dolga a Madridnak, hiszen gyakorlatilag 75! percet emberelőnyben játszottak, egy teljesen felesleges kiállítás miatt. Egy olyan csapat ellen, amely gyakorlatilag csak arra koncentrált, hogy ne kapjanak sokkal több gólt. Négy lövése volt ha jól emlékszem a Tottenhamnek... Az embernek az volt az érzése, hogy kijjebb sem mer/akar jönni a Tottenham.
Igen, erősödött a Real Madrid is, de mi sem gyengültünk. Megmondom őszintén, lehet hogy nem jó túl optimistának lenni, de én úgy gondolom, hogy összejöhet a 4/4 győzelem. Itt van a történelem legjobb Barcája, amely ha maximális fordulatszámra feltud pörögni, akkor gyakorlatilag megállíthatatlan. Úgy gondolom, hogy az sem lehet utolsó szempont a számunkra, hogy a Realnak van egy Ramosa, és egy Pepéje, akiknek bármikor eldurranhat az agya, ha nem egy úgy alakul a mérkőzés. Reméljük a legjobbakat előre is, és bízzunk a csapatban;) (sry ha kicsit hosszú lett)