USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.07. 14:13:44

messideco írta:MessiFan: lehet, hogy tévedtem :(
Mi az, hogy lehet? :lol:

Már csak egy hely kiadó a rájátszásban. Memphis és a Houston reménykedhet még. Előbbinek, már csak egy meccset kell nyerni és ők jutnak be.
A Spurs lett az első nyugaton. De nem számít, úgyse jutnak be a főcsoport döntőbe, szóval a Lakersnek lesz végig pályaelőnye nyugaton. :P
Fecooo írta:ilyen kosarat sem gyakran lát az ember ;)
Ez mekkora. :o
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.07. 14:02:08

ilyen kosarat sem gyakran lát az ember ;)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.07. 06:41:02

messideco írta:
Messithebest: :x Többet ne bocsátkozz jóslatokba :cry: Sajnos kikaptunk a Milwaukee-től 90-85-re, így sajnos marad a harmadik hely...
Pénteken lehet javítani a Charlotte Bobcats ellen.
Sajnos.... De még visszaszerezhető a dolog. Bostonék ma mennek Chicagoba, ha ott vesztenek, gyakorlatilag megint egál, és utána a Vasárnapi rangadó dönt(Boston-Miami).

De egyébként Wade nem is játszott, szóval lehet hogy ez is közrejátszott.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2011.04.07. 05:10:48

MessiFan: lehet, hogy tévedtem :(

Messithebest: :x Többet ne bocsátkozz jóslatokba :cry: Sajnos kikaptunk a Milwaukee-től 90-85-re, így sajnos marad a harmadik hely...
Pénteken lehet javítani a Charlotte Bobcats ellen.

Sajnos a teljes buli kedvéért a Detroit Red Wings is vereséget szenvedett a Carolina Hurricanes csapatától az éjjel, az eredmény 3-0 lett.
Pénteken a Chicago ellen rangadó, a "Battle of Interstate 94" :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.06. 21:25:38

Nem inkább Nowitzki aki a Dallasban játszik? Vagy történt valami villámgyors transzfer? :lol:
messideco
Presidente del Barça

2011.04.06. 21:20:00

Ma jön a Milwaukee Bucks Novitzkyval a Miami Heat ellen. Hajrá!

Szintén ma játszik a Red Wings a Carolina Hurricanes ellen.
Kép
"And my heart will leave you never."
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.06. 21:10:28

Na milyen lelki hadviselés indult itt meg :lol:

Szerintem bulls ellen 40% nekünk, heat pedig megtippelhetetlen.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.06. 15:59:48

Messithebest írta:
MessiFan írta: Tudtommal még a Boston a második.. 8)
Rosszul tudod... 8) A Miami a második :D(vagyis, egál most, de a Miami ma játszik :D )

Na mind1, lényeg, szét lesztek szedve vasárnap, aztán 2ik-ként besétálunk a POba :lol: 8)
Jelen pillanatban játszottunk ugyanannyi meccset, tehát szerintem ez számít, nem az, hogy ti még ma játszatok-e vagy sem... Az egymás elleni eredmény pedig 3-0, úh egálnál már mindenképp mi lesz a 2-ok....
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.06. 15:46:30

MessiFan írta: Tudtommal még a Boston a második.. 8)
Rosszul tudod... 8) A Miami a második :D(vagyis, egál most, de a Miami ma játszik :D )

Na mind1, lényeg, szét lesztek szedve vasárnap, aztán 2ik-ként besétálunk a POba :lol: 8)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.06. 15:41:49

Na most le lehet nyugodni, mert nem kap a C's zakót maximum ti. Tudtommal még a Boston a második.. 8)
Piszkosul oda kell majd figyelni Rose-ra mert ha ő beindul...
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.06. 15:32:24

Bob_Marley írta:Messithebest ezt vasárnap „lebokszoljuk”, hozhatnék számtalan példát arra mikor picit lesajnáltak minket, öregek fáradtak, stb….Ez rangadó lesz a javából s átérzi mindenki a súlyát, persze az is lehet kapunk egy nagy zakót, de majd megint valakit előhúzunk a kalapból, s a padról beszállva megnyeri a meccset (esetleg egy West…vagy Green)!
Azt picit túlzásnak érzem, hogy 85 % esélye van a Bullsnak ellenünk, otthon lesznek ők is, de azért picit több esélyt adnék magunknak!Rangadókon mindig odatettük magunkat s akkor kell jól teljesíteni nem a Wizardsok ellen, bár a Heatnek a Cavs is rágós falat volt, nemde :lol:

Nyugi ugratlak, mielőtt felsorolnád a mi szép buktáinkat, Vasárnap 21:30 eldől minden :lol:
Nektek pedig a Bobcats is :D Egyébként a Bulls is nagyon jó most. Szóval kiváncsi leszek. Holnap lesz ugye? Lehet,hogy fenn maradok és megnézem ahogy zakóztok egyet. :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.06. 15:22:40

Messithebest ezt vasárnap „lebokszoljuk”, hozhatnék számtalan példát arra mikor picit lesajnáltak minket, öregek fáradtak, stb….Ez rangadó lesz a javából s átérzi mindenki a súlyát, persze az is lehet kapunk egy nagy zakót, de majd megint valakit előhúzunk a kalapból, s a padról beszállva megnyeri a meccset (esetleg egy West…vagy Green)!
Azt picit túlzásnak érzem, hogy 85 % esélye van a Bullsnak ellenünk, otthon lesznek ők is, de azért picit több esélyt adnék magunknak!Rangadókon mindig odatettük magunkat s akkor kell jól teljesíteni nem a Wizardsok ellen, bár a Heatnek a Cavs is rágós falat volt, nemde :lol:

Nyugi ugratlak, mielőtt felsorolnád a mi szép buktáinkat, Vasárnap 21:30 eldől minden :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.06. 15:11:35

Szerintem meg ha akarnak a fiúk és nem fáradtak akkor lazán nyernek a Heat és a Bulls ellen is. Még ha nem is olyan lazán de 5-10 ponttal biztosan.
Persze ehhez kell egy jó formában lévő Allen is..
GO CELTICS!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.06. 15:01:38

Bob_Marley írta: aztán vasárnap felforraljuk a Heat-et :lol:
Ez nehéz lesz :lol: Miami jelenleg bombaformában van :D De ma jön a Bucks, Pénteken a Bobcats, szerintem őket elverjük, utána jöttök csak, szerintem nyerünk, már csak a presztízs miatt is. Bulls szerintem behúzza keletet, és utána 2. vagy a Miami vagy a Boston, és ebben szerintem döntő szerepet játszik majd a vasárnapi meccs. De ne feledjük hogy ti még mentek Chicagoba is :lol: szerintem 85% egy Bulls W :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.06. 09:21:21

Kalap1988 írta:Na, nyertünk a Philly ellen, és ez nagyon magabiztos játékkal ment, bizakodó vagyok. A Chicago nyert, őket már nem hiszem, hogy megfoghatjuk, akkor sem, ha nyerünk ellenük, de a LAL, főleg a mostani veresége után, szerintem simán befogható Bob! egy meccsel vagyunk mögöttük és van nekünk 4-5 meccs hátra... Sokkal fontosabb lenne szerintem, mint a Chicago befogása, akkor is, ha a Bulls borzasztó erős. Persze félek a Bullstól is, de mégis csak a rutinosabb, sorozatban 3-ik bajnoki címére készülő Lakers, akitől jobban tartok, viszont nagyon örülnék a klasszikus döntőnek, már csak azért is, hogy a tavalyiért visszavágjunk!
+1 :lol:
Én is fontosabbnak tartom a Lakers megelőzését, s meg is lep a Utah győzelme, mikor elindultam még vezetett egy tízessel a Lakers, mire beértem nyert a Jazz :lol:
És mint írtam van még necces meccsük, és ismételni tudom magam befoghatjuk, főleg hogy ez a mai L nem volt bekalkulálva!Na de csütörtökön így elég fontos meccsünk van a Bulls ellen a Wizardsot kötelező behúzni még ha b2b is, aztán vasárnap felforraljuk a Heat-et :lol:
Picit azt érzem, most így az utolsó pár meccsre nagyon összekapták magukat a fiúk, s a nyilatkozatokból is az jön le, hogy hajtanak a jobb kiemelésért, s azért tényleg sokat ér, hogy legalább JO visszatért!

szerk:
http://www.youtube.com/watch?v=qWrphvM3 ... dded#at=47
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.06. 09:02:08

Na, nyertünk a Philly ellen, és ez nagyon magabiztos játékkal ment, bizakodó vagyok. A Chicago nyert, őket már nem hiszem, hogy megfoghatjuk, akkor sem, ha nyerünk ellenük, de a LAL, főleg a mostani veresége után, szerintem simán befogható Bob! egy meccsel vagyunk mögöttük és van nekünk 4-5 meccs hátra... Sokkal fontosabb lenne szerintem, mint a Chicago befogása, akkor is, ha a Bulls borzasztó erős. Persze félek a Bullstól is, de mégis csak a rutinosabb, sorozatban 3-ik bajnoki címére készülő Lakers, akitől jobban tartok, viszont nagyon örülnék a klasszikus döntőnek, már csak azért is, hogy a tavalyiért visszavágjunk!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.05. 16:54:18

Most nézem a Pistons elleni meccset. Shaq hogy sérült meg.... Sajnálom pedig 6 pontot szerzett 5 perc alatt. Fontos tagja a csapatnak.
http://www.youtube.com/watch?v=Luw99jP5TPo
West féle hármas :D
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.05. 14:20:34

Bob_Marley írta: Chelsea, Barcelona ajjaj hát valamelyiket válasszuk :lol:
Tudom, nem egy gyakori párosítás, de ez a két kedvenc csapatom :)
Bob_Marley írta: Season Series: BOS 2-1
11/5 - CHI 105 @ BOS 110 12/3 - CHI 92 @ BOS 104 1/8 - BOS 79 @ CHI 90
Na akkor én pont a vereséget néztem meg, a másik kettőről lemaradtam, úgyhogy itt az ideje, hogy egy győzelmet is lássak :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.05. 08:21:05

Dotn93 írta: Köszi, a Chelsea fórumon is regisztrálva vagyok, és ott eleve nem lehet X felett idézni, úgyh megszoktam, hogy ezzel nem kell törődnöm.
Chelsea, Barcelona ajjaj hát valamelyiket válasszuk :lol:
Dotn93 írta:

Azért a Trail Blazers tényleg nem gyenge, Roy-Wallace-Aldridge, igaz Roy sokat sérült. Egyébként Oden milyen játékos? Mert játékban jó, de valóságban nézem, hogy egy darab meccset nem játszott idén. És most nézem, hogy Chris Johnson játszott nálunk 4 meccsen idén?? http://www.nba.com/playerfile/chris_johnson/index.html

Nekem fel se tűnt...ő ki?
Oden iszonyat jó Center lenne....csak hát neki nagyon fiatalon szétment a térde!Alapból a kórház a város szélén csapat a Portland, ott mindig van 2-3 meghatározó játékos aki sérült…..

Chris Jonhson D-Ligából jött, pl a Denver ellen is játszott amikor kikaptunk, Perkins csere után abszolút nem volt magas emberünk, úgyhogy pár meccsre beszállt, nem is volt olyan rossz, csak hát elég nyurga gyerek, s félrenyomták a bengák :lol:
Dotn93 írta: Egyébként szerintem most a 76erst verjük, a Washingtont is, én azt érzem, hogy nagyon odatéve magunkat a Bullst is üthetjük, de azért az necces (tényleg velül idén miket játszottunk? Mer egy vereségre emlékszem) a Heat elleni meccsre pedig nem tippelek, ha addigra meglesz a 2. hely, akkor leadjuk, ha 3. hely lesz meg csak, és nincs esély feljebb lépni, akkor is, de ha lesz tétje számunkra, akkor megint [auto_cenzúra] őket :lol:
Season Series: BOS 2-1
11/5 - CHI 105 @ BOS 110 12/3 - CHI 92 @ BOS 104 1/8 - BOS 79 @ CHI 90

Nekem meg fogalmam sincs mit hozunk ki ebből a 4 meccsből , illetve utána van még egy Wizards és Knicks!
Washingtonnal 2 szer játszunk mindkétszer úgy hogy előtte levő napon is játszunk!Most a Phillyt valahogy meg kellene ütni ma, aztán van egy kis pihi, utána a Bulls ellen csütörtökön szerintem pihenten jók leszünk, majd b2b Wizards , s Vasárnapra Miami, én nagyon örülnék, hogyha egy 3-1el letudnánk ezt, s a vasárnapi rangadó meg élet-halál lesz szerintem a srácok is tudják, nem lenne jó a Phillyvel játszani az első kört, meggyőződésem!Nem esnénk ki, de simán benne van a padjukban 1-2 nagyon erős meccs, jól védekeznek, divízió ellenfél, rivális stb stb…Meglássuk :lol:

Szerk: Kalap úr, én nem hiszem, hogy akár a Bulls-t akár a Lakerst beérnénk, jó lenne, de ahhoz 6ból 6ot hozni kéne, s mondjuk a Lakersnek 2őt bukni, igaz van 3 neccesebb meccsük, ráadásul zsinórban, Portland, Oklahoma, Spurs, de reálisan a 2ik helyet kellene megcsípni Keleten, az már egy „félsiker”!Az viszont szerintem is elég valószínű, Nyugaton a Lakers lesz a befutó, s remélem össze is jön a klasszikus nagy döntő :lol:
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.04. 21:08:28

Bob_Marley írta:off:illetve dotn93 vigyázz a piramisokra, mert büntetik a moderátor urak
Köszi, a Chelsea fórumon is regisztrálva vagyok, és ott eleve nem lehet X felett idézni, úgyh megszoktam, hogy ezzel nem kell törődnöm.
Bob_Marley írta: on:
Azért tegnapról a Lakers meccs jó volt, azt láttam végig, s bizony ez a Nuggets így Melo nélkül védekezik, s szimpatikus csapattá vált a szememben!
A többi nagyjából papírforma, igaz a Dallas kihasználhatta volna a Lakers buktát, de Portland ellen azért nehéz, a Toronto meg már egy totálisan Po-ra hangoló Magicet vert meg, az Orlando meg 4ik lesz már tuti, így gyakorlatilag lényegtelenek a meccsek!

Nekünk Philly jön ,majd csütörtök Chicagoba utazunk, fogadjuk a Wizardsot, s a hétvégén vasárnap 21:30kor Miami-Boston :lol:
Azért a Trail Blazers tényleg nem gyenge, Roy-Wallace-Aldridge, igaz Roy sokat sérült. Egyébként Oden milyen játékos? Mert játékban jó, de valóságban nézem, hogy egy darab meccset nem játszott idén. És most nézem, hogy Chris Johnson játszott nálunk 4 meccsen idén?? http://www.nba.com/playerfile/chris_johnson/index.html

Nekem fel se tűnt...ő ki?

Egyébként szerintem most a 76erst verjük, a Washingtont is, én azt érzem, hogy nagyon odatéve magunkat a Bullst is üthetjük, de azért az necces (tényleg velül idén miket játszottunk? Mer egy vereségre emlékszem) a Heat elleni meccsre pedig nem tippelek, ha addigra meglesz a 2. hely, akkor leadjuk, ha 3. hely lesz meg csak, és nincs esély feljebb lépni, akkor is, de ha lesz tétje számunkra, akkor megint [auto_cenzúra] őket :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.04. 19:27:52

Bob_Marley írta:off: ncore akart lenni, illetve dotn93 vigyázz a piramisokra, mert büntetik a moderátor urak

on:
Azért tegnapról a Lakers meccs jó volt, azt láttam végig, s bizony ez a Nuggets így Melo nélkül védekezik, s szimpatikus csapattá vált a szememben!
A többi nagyjából papírforma, igaz a Dallas kihasználhatta volna a Lakers buktát, de Portland ellen azért nehéz, a Toronto meg már egy totálisan Po-ra hangoló Magicet vert meg, az Orlando meg 4ik lesz már tuti, így gyakorlatilag lényegtelenek a meccsek!

Nekünk Philly jön ,majd csütörtök Chicagoba utazunk, fogadjuk a Wizardsot, s a hétvégén vasárnap 21:30kor Miami-Boston :lol:
Akkor ezen a héten eldől a helyezésünk is. Ha megcsípünk 4-ből, 4-et, akkor a keleti első hely sem kizárt, de a 2-ikkal is meg lennék elégedve. Fontosnak tartom, hogy valahogy megcsípjük a Chicagot, de ha nem sikerülne, akkor sem dőlök a kardomba, talán még fontosabb, hogy a Lakerset megelőzzük.... Ugyanis szerintem, ha hozzuk keletet, akkor velük döntőzünk és szerintem a hullámvölgyek után nagyon erősek lesznek a PO-ban, tartalékolnak erősen egész szezonban.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.04. 18:56:23

http://bt.davka.info/
Innen töltöm. :D
De még nem jött le..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.04. 18:40:44

off: ncore akart lenni, illetve dotn93 vigyázz a piramisokra, mert büntetik a moderátor urak

on:

Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.04. 18:30:47

Messithebest írta: Én mindig n*oreról szedem a friss meccseket. Pl most néztem meg a Nets-Heatet is.
hogy honnan :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dotn93 2011.04.04. 20:58:15-kor.
daffy
Madridista

2011.04.04. 16:29:15

Messithebest írta: Én mindig n*oreról szedem a friss meccseket. Pl most néztem meg a Nets-Heatet is.
na olyanom nincs :?
Válasz küldése