Remélem itt fejezed be a pályafutásodat.

mostanában nem is ő lővi, ha megfigyeled 30 méternél közelebbről szinte sosem lő ( tavaly meg előtte pedig elég sűrűn lőtt onnan is), tegnap egy olyan volt, hogy messzebbről rádurrantotta.LG írta:Volt egy hatalmas mentése is CR elől, nem rajta múlt a vereség, az biztos. De szabadrúgást jobb lenne ha életében nem lőne soha többet.
És a stúdióban Puhl Sándor minősíthetetlennek nevezte a játékát...Fernando írta:Ez az ember amit ma játszott az hihetetlen. Mekkorát kűzdött, ha el is vesztette egyből visszaszerezte, nyerte a párharcait, jók voltam a cselei (!). Nálam magasan MOM. 2 negatívum ami felróható: a beadásai pontatlanok voltak (bár most nem volt sok max 2-3), mellőle adta be Di María (bár ezt már nem nagyon lehetett levédekezni).
Ez esetben van. Mivel nem azt mondtam,hogy mivan HA Alves hibázik...kanty írta:A "HA"-nak sok értelme nincs.Sanama írta:Azért ha a Donyeck belövi azt a 2 Alves gólpasszt, ma kicsit másképp értékelnétek![]()
Amúgy is nem egy meccs alapján kell értékelni. Vannak néha, kisebb-nagyobb hibái, de jelenleg posztján messze a legjobb.
A "HA"-nak sok értelme nincs.Sanama írta:Azért ha a Donyeck belövi azt a 2 Alves gólpasszt, ma kicsit másképp értékelnétek
Abszolút egyetértek, szerintem is nagy fogás Dani itt tartása. Nincs alternatívája ma a világfutballban.Zozzy 5 írta:tényleg szinte az egyik legjobb igazolásnak mondható, hogy hosszabbítottunk vele. nagyon nehéz lett volna olyan embert találni aki ilyen szinten tudott volna a meccs 80%-ában támadó szélsőt játszani és ennek ellenére azért vissza is ér ha kell. egyik legnagyobb erősségünk, hogy ő ott a jobb oldalon sokszor negyedik csatárt játszik, szinte lehetetlen ezt levédekezni ha jó ütembe jön a passz, márpedig xavi/iniesta/messi erre általában biztosítás.
Már azon filóztam, hogy a szerződéshosszabbításába bele kellett volna tenni, hogy edzések után 2-3 órát kint kell maradnia kötelező jelleggel gyakorolnia a beadásokat.ozsimiki írta:Természetesen tetszett a játéka.
Csak adhat többet be laposan mondjuk a 16osról belül, mintsem mindig megemeli. A Xavinak adott gólpassza előtt - amit végre begurított csak- volt vagy 2-3 nagyon ígéretes lehetőség,de egyszer sem laposan lőtte középre.
Vele kapcsolatban szerintem itt mindenkinek a gyengéje a beadások, ha még azok is jobban sülnének tőle...nah de így is el vagyunk kényeztetve
Épp ezt beszéltük Slither-el, hogy akkor tényleg nagyon veszélyes a beadása, ha az lapos, meg ha visszateszi 2. hullámba. De nem szokott túl sűrűn élni ezzel, szereti megemelni, ami viszont teljesen pocsék.ozsimiki írta:Természetesen tetszett a játéka.
Csak adhat többet be laposan mondjuk a 16osról belül, mintsem mindig megemeli. A Xavinak adott gólpassza előtt - amit végre begurított csak- volt vagy 2-3 nagyon ígéretes lehetőség,de egyszer sem laposan lőtte középre.
Vele kapcsolatban szerintem itt mindenkinek a gyengéje a beadások, ha még azok is jobban sülnének tőle...nah de így is el vagyunk kényeztetve
Valdes is eljátszotta már, meg sztem azért vannak még többen is. És ezek után lesznek is.gergo9 írta:Egyébként megyőződésem hogy már Laportéknak nyélbe kellett volna ütniük a szerződéshosszabítást nem várni az utolsó pillanatig.
Sokkal jobb pozícióban voltak mint a mostani vezetőség.
Úgy gondolom hogy ezt még Xavi,Iniesta,Piqué-n kívül nem játszhatta volna keretből senki mert repült volna mint a szél.