2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szuperek szerintem.Bár ilyen szép alapanyagból nem is lehet más milyet kreálni.higany írta:Scarlett pack:
Akárhányszor nézem ezeket, mindig az jut eszembe, hogy az itteni designerek ezerszer szebbeket tudnak csinálni.Kardi írta:postás hozta: http://www.fcbfans.com/newsletter/image ... 6abr11.jpg
1. Hanyagold ezeket a háttereket mert nagyon csúnya.
messideco írta:Te is eltűntél mostanában a fórumrólPuyol05 írta:
A sigkészítést is abbahagytad?
Már bocsi, de nekem az Abidalosról az jut eszembe, h ez egy megmlékező sig és már elhunyt. Bocsi, de nekem ez jön le.messideco írta: Vélemények?
Szóval. A szereplők maradjanak ugyan azok - Iniesta, Thiago, Jonathan, Xavi - csak a sig ha lehet legyen olyan letisztult. Végülis pont olyan, amilyeneket te csinálsz mindig...poldi. írta:albicelesteX én csinálom szívesen, emélkszel még rám?
palesz, ftcsiki... akkor írjátok le a kéréseket és csinálom.. !
Egyik oldalon Valdes és Thiago míg a másikon Szucsánszki Zita és Ilyés Ferenc. De ráér nyugodtan, és először paleszét csináld, ő kérte hamarabb.poldi. írta:albicelesteX én csinálom szívesen, emélkszel még rám?
palesz, ftcsiki... akkor írjátok le a kéréseket és csinálom.. !
Ha vállalsz négy emberes sigeket, akkor a kérésekhez, palesz után beállnék a sorbapalesz77 írta:4 emberes siget vállalsz? Ha igen akkor megírom hogy mi kéne...poldi. írta:Nem volt kedvem itt jelszóemlékeztetőznia sok pont a nevemben mindig kikészített
nem tudom miért cifráztam annak idején túl, benéztem
de újra itt vagyok, várom a kéréseket stb.