Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
rendben ,köszönöm tippet akkor szét nézek a angol másod osztálybandaffy írta:kiesett csapatokat keresnék a második ligában. pl az angol másodosztályban. a qpr pl rendelkezik annyi pénzzel és felesleges játékossal,hogy a ganso-neymar párost megvettem velük xboxon. így a másodosztályt ha nem is röhögve,de elég simán meg lehet nyerni,utána meg teljesítményfüggő a bér. de pl most kezdtem a schalkéval:messibarca írta: én ezt a sok pénzt úgy értettem, hogy természetesen nem 100 milliók hanem relatív ,tehát pl. egy frissen feljutott csapathoz képest az 5 millió már sok,lehet ,hogy ez az első kommentemből nem érződött(ezért akkor elnézést) de ezt így értettem
neuer-?,metzelder,garay,coentrao-lass,lucas-dzsudzsák,farfan-raúl,neymar
ez a kezdő már alkalmas vitézkedésre,pedig eredetileg csak 19 millió volt a kasszában.
kiesett csapatokat keresnék a második ligában. pl az angol másodosztályban. a qpr pl rendelkezik annyi pénzzel és felesleges játékossal,hogy a ganso-neymar párost megvettem velük xboxon. így a másodosztályt ha nem is röhögve,de elég simán meg lehet nyerni,utána meg teljesítményfüggő a bér. de pl most kezdtem a schalkéval:messibarca írta: én ezt a sok pénzt úgy értettem, hogy természetesen nem 100 milliók hanem relatív ,tehát pl. egy frissen feljutott csapathoz képest az 5 millió már sok,lehet ,hogy ez az első kommentemből nem érződött(ezért akkor elnézést) de ezt így értettem
én ezt a sok pénzt úgy értettem, hogy természetesen nem 100 milliók hanem relatív ,tehát pl. egy frissen feljutott csapathoz képest az 5 millió már sok,lehet ,hogy ez az első kommentemből nem érződött(ezért akkor elnézést) de ezt így értettemdaffy írta:rendben,de szerinted van olyan kiscsapat,melynek sok pénze van? egy kiscsapat nem véletlenül kicsi.messibarca írta:én ezt a programot már csalásnak tartom, de azért kösz
Nincs stadionjuk, de én akkor is az Athletic Bilbaot javasolnám. Remek keretük van, sok fiatal játékossal.Messi-Ini írta:hali!szeretnék kezdeni egy új menedzsert,amit ki is akasztanék,úgy tervezem h elindulok egy max 4 csillagos csapattal egy top bajnokságban,megpróbálom felvinni a csúcsra,utána jöhet egy kicsit erősebb csapat,és az utolsó 4-5 évemben meg mennék a Barcához,mert hát hol máshol fejeznm be mint szeretett csapatomnál![]()
![]()
![]()
csal egy gondom van,nem tudom eldönteni hogy melyik csapattal induljak elebben szeretnék tanácsot kérni,az alényeg h top bajnokságban legyen,lehetőleg legyen saját stadionja,tehát ne azok közül kelljen választanom amiket betett az Ea,mert azok sztem gagyik
![]()
![]()
![]()
köszi a segítséget előre is![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rendben,de szerinted van olyan kiscsapat,melynek sok pénze van? egy kiscsapat nem véletlenül kicsi.messibarca írta:én ezt a programot már csalásnak tartom, de azért kösz
PCdaffy írta:milyen platformon játszol?(pc,box,ps..)messibarca írta:Üdv!
Azt szeretném kérdezni , hogy valaki nem tudna olyan csapatot ajánlani (term. menedzser módban ) ami a valóságban a bajnokság alsó házában található de mégis sok pénze van.
Tehát kis csapat sok pénz![]()
előre is köszönöm
milyen platformon játszol?(pc,box,ps..)messibarca írta:Üdv!
Azt szeretném kérdezni , hogy valaki nem tudna olyan csapatot ajánlani (term. menedzser módban ) ami a valóságban a bajnokság alsó házában található de mégis sok pénze van.
Tehát kis csapat sok pénz![]()
előre is köszönöm
Nekem is volt már ilyen, volt amikor nehezen tudtam megoldani, de egyszer pl úgy, hogy kivettem Pedrot találomra és működött, majd a mezválasztás után egyből visszatettem a csapatkezelésbenblaugrana1201 írta: Gondolom menedzserbe játszol!Nekem is szokta ha sérült van a kezdőbe v a cserék között de néha csak"ugy" is.Ilyenkor be kell kapcsolni a keretedzőt és a gép rak be játékosokat akezdőbe...sztem ez elég hülyeség mert volt már olyan hogy nekem is ezt irta ki és nem jöttem rá mi baja és inkább hagytam azt ajátékot veszni:D
L.Messi 10 írta:Válogatott meccs? Lejárt szerződéssoadroli írta:Az miért van hogy azt írja ki: "Nincs meg a csapatod a köv. mecshez. Változtass a kezdő 11-en."
De hát mit változtassak? Nincs sérült se, meg eltiltott se... már összevissza rakosgattam mindenkit, és nem enged tovább...szabadon elment?
Köszi Bob! a fifahungary-n megpróbáltam de sajna hiába telepítem nem csinál semmit. Leírásba adnak infót, hogy hova kell rakni, csak az a bibi, hogy nekem olyan mappám nincs...Bob_Marley írta:http://www.fifahungary.hu/letoltes/FIFA ... lasi_Patch
Ezt próbáld ki neo!
Vagy a www.moddingway.com-on keresgess, de ez szerintem működni fog, telepítése is egyszerű
a cserék között sem lehet eltiltott vagy sérült.soadroli írta:Az miért van hogy azt írja ki: "Nincs meg a csapatod a köv. mecshez. Változtass a kezdő 11-en."
De hát mit változtassak? Nincs sérült se, meg eltiltott se... már összevissza rakosgattam mindenkit, és nem enged tovább...
http://segmentnext.com/2010/10/16/fifa- ... chi-guide/Barcafery16 írta:Hali!
Gondolom itt páran játszanak online.
A kérdésem hogy felraktam énis a fifa11-et és hogy cdkulcs nélkül hogyan tudnák vagy egyáltalán tudnák-e játszani online?
Elöre is köszi a válaszokat:)
Szerintem összegyűlt valamelyik játékosodnak az 5 sárgája, csak azt nem írja ki külön... A statisztikákban meg lehet nézni kinek mennyi van, viszont ott csak a bajnoki meccsek statisztikái vannak sajnos :/soadroli írta:Az miért van hogy azt írja ki: "Nincs meg a csapatod a köv. mecshez. Változtass a kezdő 11-en."
De hát mit változtassak? Nincs sérült se, meg eltiltott se... már összevissza rakosgattam mindenkit, és nem enged tovább...