2011.04.12. 15:27:46
Hallgattam én Horvát "Blanco" Ferit épp eleget a Real hátsóját nyalni ahhoz, hogy ne különösebben érdekeljen már az se, ha a Barcáénál gugol mostanában. Egyébként az 5-0-ás meccsen nem is lehetett semmi pozitívat elmondani a Madridról.
Hegyi Iván pedig az a fajta ember, aki a saját kedvenceivel szemben sokkal-sokkal magasabbra rakja a mércét, mint bármely más csapattal szemben. Ezért írt évekig hasonlóan savanyú hangvételű cikkeket a magyar labdarúgásról és ezért nyilatkozik ilyen negatívan a Madridról. Ez még a kisebbik baj lenne, de hogy az állítólagos szakértelméből semmit nem mutat a meccsek "elemzésénél" már külön irritáló.
Idegesítőek a Sport1-es riporteker, szakértők? Igen! De kérdem én: van jobb idehaza jelenleg? A digi közvetítésein felvágom az ereimet, a studióbeszélgetést lehalkítom, katasztrófa. TV2-n ott van Hajdú B., aki sajnos minimális energiabefektetéssel, rutinból közvetíti a meccseket és az a szellemi fogyatékos riportertársa, aki egy értelmes kérdést nem tud feltenni. Jobb? És akkor a legalja: Sport Klub, ha máshonnan nem, de a spanyol kupa meccseiről ismerhetitek.
Nagy gödörben a sportközvetítés, én már lassan értékelni tudom a Sport TV-seket is...