2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
bocsi, nem akarom a haverodat megsérteni látatlanban, de erre mondják, h user error...L.Messi 10 írta:...
Én mindenképp Nokia-t vennék. Nagyon értik a dolgukat Északon, és az is biztos, hogy ez pár telefonnal ellentétben nem fog szétesni.Ilúvatar írta:ah, segítsetek
szeretnék venni telefont. A lényeg az hogy qwerty billentyűzetes legyen mint pl. Blackberry...
Csak azt nem tudom hogy melyik telefon a jó.
Ki tudna adni tanácsot?
menj fel ide, találsz olyat a felsorolásban, h Championship Manager 2010 v1.0 [MULTI3] No-DVD/Fixed EXE ezt letöltöd és felülírod a játék könyvtárában levő exe fájlt ezzel.visca el barca írta:egy kis szamitogepes jatek segitseget szeretnék kérni, én ehhez nagyon béna vagyok, nem szoktam jatszani![]()
szoval leszedtem a champinship manager 2010-et a netrol isoban. megcsinaltam demon toolssal, megvolt a setup meg minden.
aztan mikor inditanam ez jön ki
Rossz lemez van behelyezve.
Kérjük, helyezze be az eredeti "CM 2010 7-OM-ETP" CD/DVD-t.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc&l=hu címen.
mit kell ilyenkor csinalni?
Huu ez szuper lenne. A 7-os verziót szedtem le, esetleg nem tudsz hozzá serialt? Nézegettem pár oldalt, de ott nem volt működő.. Ebben pedig 3-t csinál meg, nekem meg v 100 oldalas..gergo9 írta:Konvertáld át .doc-ba onnan már úgy szerkeszted ahogy akarod.Ronaldinho&Barca írta:Nem tudjátok pdf dokumentumból hogyan lehet kimásolni a szöveget? Nálam csak ilyen képeket másol, az word dokumentumban nem tudom jól formázni..
Mondjuk Able2Extract Professional-al magon fönnt van.
Konvertáld át .doc-ba onnan már úgy szerkeszted ahogy akarod.Ronaldinho&Barca írta:Nem tudjátok pdf dokumentumból hogyan lehet kimásolni a szöveget? Nálam csak ilyen képeket másol, az word dokumentumban nem tudom jól formázni..
Köszönöm, sikerült.Daweed írta:A Total Video Converter (TVC) nevű video-konverter programmal is meg lehet csinálni, csak amikor ki kell választani, hogy milyen formátumba akarod konvertálni a videót, nem video formátumot választasz, hanem csak hogy mp3. Én így szoktamVictor_Valdes írta:Help me!
Valaki nem tudja, hogy lehet egy videóról levágni a hangsávot? Vagyis, hogy csak a hang kellene belőle, a videó nem. Valaki pls...
Windows Movie Maker segítségével le lehet venni a hangot.Skeraj írta:Ezt lájkolnám ha lehetne.messideco írta:Lehalkítod a lejátszótmás nem jut eszembe...
![]()
Valaki más?
Ezt lájkolnám ha lehetne.messideco írta:Lehalkítod a lejátszótmás nem jut eszembe...
Hello!Victor_Valdes írta:Help me!
Valaki nem tudja, hogy lehet egy videóról levágni a hangsávot? Vagyis, hogy csak a hang kellene belőle, a videó nem. Valaki pls...
A Total Video Converter (TVC) nevű video-konverter programmal is meg lehet csinálni, csak amikor ki kell választani, hogy milyen formátumba akarod konvertálni a videót, nem video formátumot választasz, hanem csak hogy mp3. Én így szoktamVictor_Valdes írta:Help me!