Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biza. Egyik kedvenc színészem. Harcosok klubja, Amerikai historia X remek filmek tőle, de a kedvencem a Legbelső félelem. Elképesztő, h ott mekkorát alakít. Egyik kedvenc karakterem az a srác, akit abban a filmben megformál.Fernando írta: Edward Norton a süllyesztőben? Ez szinte lehetetlen.Az egyik legnagyobb élő színész, nálam top 10-es az biztos. Halkan jegyzem meg Johnny Depp az első, persze nem az ilyen Karib-féle bohóckodások miatt (bár ott sem rossz).
A Nagymenők meg iszonyat nagy film!
Edward Norton a süllyesztőben? Ez szinte lehetetlen.messideco írta:Kéremszépen, megnéztem a Fight club c. filmet.
Hát-hát, hol is kezdjem.
A film jó volt, nagyszerű színészi alakításokkal, nagyon jó filmzenével. A várt ütés azonban elmaradt, de nagyon tetszett a film, félreértés ne essék
Edward Norton nagyon nagy színész, remélem nem fog eltűnni a süllyesztőben
Este még elkezdem a Nagymenőket is.
Végül inkább leszedtem szinkronosan. Tulajdonképp 5 perc alatt lent volt a film.Ilúvatar írta:Fernando, hol találtál R5 -ös magyar feliratot?
isohunt.com - on fent van az 1. évad, de feliratot nem találtam hozzá.faithnomore írta:kíváncsi lettem erre a török sorozatra, viszont nem találok hozzá forrást honnan szerezzem be...
Hétvégén, már volt 3 rész...messideco írta:Ez a török sorozat? Gondolkoztam én is rajta, majd meglátjuk
Na, ezen a filmen nem fogsz csalódni!messideco írta:Remélem este a Fight Club jobban fog szórakoztatni
ez velem is így van. rühelltem anno a női hype miatt,de rájöttem,hogy nagyon jól játszik és imádom a filmjeit.bouba írta: Biztos ,hogy tetszeni fog.Nagyon jó film. Egyik kedvencem, láttam már vagy 20szor![]()
Eddig azt hittem nem bírom Brad Pitt ,de rájöttem ,hogy olyan filmekben játszott mint: Hetedik ,12 majom ,Blöff, Fight Club, B. Brigantyk ,Ocean's...
úgy rá kellett jöjjek ,hogy mégiscsak bírom
Biztos ,hogy tetszeni fog.Nagyon jó film. Egyik kedvencem, láttam már vagy 20szormessideco írta:..
Remélem este a Fight Club jobban fog szórakoztatni