Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
marhán remélem,hogy igazad van. ibra fejberúgásait nem sokan tolerálnák madridból.Tdavid írta:http://www.mundodeportivo.com/20110513/ ... 00551.html
Ebben egy esetleges Kaka-Ibra cseréről van szó.
De én úgy emlékszem hogy a Milannal van/lesz egy olyan megállapodás hogy Ibrat bárhova eladhatják kivéve a Realnak...vagy én emlékszek rosszul?
Silvio Berlusconi alapítója és főrészvényese a Fininvest cégnek, amelynek főbb tevékenységi körébe tartozik a média és az üzleti világ, s amelyek három televíziós csatornát birtokolnak. Ezek együtt az olasz tévépiac majdnem felét teszik ki. 1986 óta elnöke az A.C. Milan labdarúgóklubnak, amely ezen időszak alatt több nemzeti bajnokságot és kupát, valamint nemzetközi tornát nyert. A Forbes magazin szerint 11 milliárd amerikai dollárra rúgó vagyonával Olaszország leggazdagabb embere, a világon pedig a 37.Barcaádám írta:Ronaldo nem megy a Milanba az fix, ki se tudják fizetni
Ki se tudják fizetni?Barcaádám írta:Szerintem kacsa..LM10 írta:http://www.hatharom.hu/article/f6fd66-r ... berlusconi
„Lehet, hogy kidobtam a pénzemet?” - ismerte el a igazolásának a hibáját a klubvezető, aki a Barcával kötött egyezség értelmében az első évi kölcsönszerződést követően 24 millió eurót fizet a svéd támadóért.
Ronaldo nem megy a Milanba az fix, ki se tudják fizetni, és kétlem hogy Ronaldo a Milanba akarna játszani amikor mindig is a Madrid volt az álma elvileg..
Szerintem kacsa..LM10 írta:http://www.hatharom.hu/article/f6fd66-r ... berlusconi
„Lehet, hogy kidobtam a pénzemet?” - ismerte el a igazolásának a hibáját a klubvezető, aki a Barcával kötött egyezség értelmében az első évi kölcsönszerződést követően 24 millió eurót fizet a svéd támadóért.
Igen ezt olvastam én is.A kölcsönadással is tisztában voltam,de ebből azt vettem ki,hogy gyakorlatilag megvették...és csak szóban van szó kölcsönzésről.LM10 írta:http://www.hatharom.hu/article/f6fd66-r ... berlusconi
Egyelőre még a Barca tulajdonában van a játékjoga, és kölcsönben szerepel a Milanban, a szezon végén pedig vagy küldik vissza, hogy mi eladjuk valaki másnak, vagy élnek az opciós jogukkal és 24 millió euróért szerződtetik. Hogy ezután mit üzletelnek vele az egy dolog, de egyelőre még meg sem vették tőlünk...albicelesteX írta:Nem tudom mi lesz vele,de szerintem a Milanban sincs maradása.Túl fognak adni rajta majd figyeljétek meg és,ha a City lesz a vevő akkor jobb pénzért,mint amennyiért mi adtuk el.
Az biztos hogy nálunk már soha nem fog játszani! Viszont szívesen megnézném az angol bajnokságban mielőtt még visszavonul. Ugyan nem olyan régen azt nyilatkozta hogy a Milanból akar visszavonulni kb 4-5 év múlva, de ki tudja. Másfelől viszont a Cityről is volt egy nem éppen kedves nyilatkozata ha jól emlékszem!Ilúvatar írta:http://www.hatharom.hu/article/84a0be-a ... t-is-vinne
Tán' vissza akar jönni hogy nyal?Robcsyy írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/28 ... ore2778701
remélem jól beszél, és tényleg mi nyerjük a BL-t
ha nem marad a milánba ide akkor se fog visszajönni az tuti. igaz, talán az a nagyon piti opciós kivásárlási ár csak a milánra vonatkozik, de ismerve guardiolát és a stábot akit egyszer elkönyveltek, hogy nem kell az világot is válthat elküldik. lásd eto'o, toure...ráadásul azóta itt van nekünk villa, ibra meg amellett, hogy lőtt pár szép gólt még mindig a híre nagyobb. emellett a fizujával is biztos, hogy úgy lehetnek katalán földön, hogy a francnak se hiányzik...ő már nem lesz barca játékos ezt biztosra veszem, ha más inkább inkább eladják másnak is ugyan olyan aprópénzért mint amennyiért a milán megvehetné. de azért hozzáteszem, hogy szerencsénkre itt van a man city football manager világában élő svejkje is, aki bármikor képes kifizetni egy csokipapírért is euró tízmilliókat, ha ibra van ráírva.menczel írta: És az a baj h egyáltalán nem biztos h végleg elment, ilyen események után főleg mivel bajnsokságban se jönnek mostanában a góljai, nem egy helyen megpendítették, hogy kell-e nekik valóban.
Akkor se rúgok meg senkit! Elfogadhatatlan magatartás egy profi labdarúgótól.TT írta:NEM UNJÁTOK? Állandóan belinkelitek az ehhez hasonló dolgokat és próbáljátok leugatni és lejáratni, milyen mocskos egy ember. Aki utálta, az örüljön, hogy elment, nem kell sírni, hogy jaj miket művel. Ott voltatok, láttátok, miből kifolyólag csinálta, azt amit? Nem hiszem. Emberek vagyunk, mindenki más, ő ilyen.
Nagy híve vagyok a toleranciának, de csak akkor ha az adott ember önhibáján kivűl olyan amilyen (rassz, pénz stb...).TT írta:NEM UNJÁTOK? Állandóan belinkelitek az ehhez hasonló dolgokat és próbáljátok leugatni és lejáratni, milyen mocskos egy ember. Aki utálta, az örüljön, hogy elment, nem kell sírni, hogy jaj miket művel. Ott voltatok, láttátok, miből kifolyólag csinálta, azt amit? Nem hiszem. Emberek vagyunk, mindenki más, ő ilyen.
Teljes mértékben egyet értek minden mondattal, bár annyit tennék hozzá, hogy lehet még1 évet megérdemelt volna, hogy jobban beleszokjon a csapat játékába, de Villa érkezésével teljesen lényegtelenné vált. A rá kidobott pénzt sajnálom.Tocy írta:Én szerettem Zlatant amíg itt volt, és nagyon sajnáltam, hogy elment. De azt a vak is láthatta, hogy nem illik bele a játékba, ha felkerül hozzá a labda, nem megy tovább, hanem az ő zsenijén múlik, hogy mihez kezd vele. Az tény, hogy a világ egyik legnagyobb játékosa a tudása miatt, de 1xerűen Pep taktikájában igazából se helye, se létjogosultsága. Cserecsatárnak álom lett volna, nem kéne Pedronak végigfutnia a szezont és Villa mostani szerencsétlenkedéseit se kéne nézni, lenne egy bevethető csatár. Csak éppen nem évi 12 millióért kéne...mennie kellett, ez volt a legjobb döntés. Sztem sokan sajnálják ezt, mert a kihagyott ziccerei után is skandálta a nevét a Camp Nou tavaly. De a Milanban újra megmutatta már többször is, hogy mekkora patkány tud lenni...
És akk így kell reagálni, hogy felugrok mint egy megvadult álalt és izomból hátbarúgom? Eltiltanám a fenébe az ilyet, aztán rugdosódhat a pályán kívül...ab1daL írta:Az előző esetekhez képest itt annyi a változás, hogy itt volt ok a balhéra, Wilhelmsson is ludas szerintem, bár nem látni először mennyire "rúgja" meg a térdét.
Szánalom...