2011.04.12. 22:41:30
Első 30 percig volt benne a Shaktarba, hogy ők ezt megtudják fordítani, onnantól már beletörődtek a dolgokba. Szerintem remekül játszott a csapat, a védekezés ezúttal hibátlanul működött, le a kalappal a srácok előtt!
Néhány embert szeretnék kiemelni: Valdés, nagyokat védett, teljesen magabiztos volt, ismét csúcsformában. Masch: engem lenyűgözött, megmondom őszintén. Minden labdát megszerzett, pontosan adta őket tovább. Jó tudni, hogy ő rá is lehet számítani középső védőként ha gáz van. Adriano és Keita, őket azért írom együtt, mert szerintem ők is jól játszottak, de az előbb említett két úr vitte ma nálam a pálmát. Afellay is jól játszott, ahogy mindenki, egyedül talán Villa-t tudnám kiemelni, nembaj, reméljük a Clásico-n/kon, ismét megtalálja a góllövő cipőjét.
Summázva a dolgokat; fényes jövő áll a csapat előtt.
Forca Barca!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha