És akkor ki lesz a vkp? Keita?soadroli írta:Szerintem nem játszik szombatonstartland írta:Militoról megint hajszálon múlt, hogy kapjunk egy gólt.szerintem iszonyú rossz döntés volt itt tartani.Amatőr módon helyezkedik, rendre szarvashibákat vét (pl. betis ellen,nem tudom emlékeztek-e).Cikis lesz a szombatot lehozni vele a pályán...
Élő közvetítések
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Ja, az előbb kihagytam az egyetlen negatívumot: Militóból elegem van, már télen sem értettem, minek maradt itt, most meg pláne nem. A sérülése tönkretette a karrierjét, azóta egyszerűen semmi nem jön össze. Sajnálom szegényt, de remélem, hogy túl sok döntő jelentőségű meccsen nem kap majd szerepet... Nyáron pedig valószínűnek tartom, hogy távozik.
-
- Director del Fútbol
szép volt fiúk
Nos jöhet a marigt, szép volt fiúk!!!!!!!!!!!!
Ilyenkor már nem mind1?Ilúvatar írta:köszönjük alves, igazán megmutattad nekünk a szabadrúgás mikéntjét...

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Összességében rendkívül szimpatikus csapat képe rajzolódott ki a Shaktarról. Valóban jók ezek a brazilok, ha együtt tudják tartani ezt a csapatot, sokra vihetik.
Úgy gondolom, megérdemelten jutunk tovább, még egy lépéssel közelebb léptünk a végső győzelemhez. A lényeg, hogy nem sérült meg senki, úgyhogy hétvégén be kell biztosítani a bajnokságot. Remélem, hogy minden a legjobban sül majd el, és úgy történik, ahogy mi itt elég sokan szeretnénk. Visca el Barca!
Úgy gondolom, megérdemelten jutunk tovább, még egy lépéssel közelebb léptünk a végső győzelemhez. A lényeg, hogy nem sérült meg senki, úgyhogy hétvégén be kell biztosítani a bajnokságot. Remélem, hogy minden a legjobban sül majd el, és úgy történik, ahogy mi itt elég sokan szeretnénk. Visca el Barca!
Szerintem nem játszik szombatonstartland írta:Militoról megint hajszálon múlt, hogy kapjunk egy gólt.szerintem iszonyú rossz döntés volt itt tartani.Amatőr módon helyezkedik, rendre szarvashibákat vét (pl. betis ellen,nem tudom emlékeztek-e).Cikis lesz a szombatot lehozni vele a pályán...

Militoról megint hajszálon múlt, hogy kapjunk egy gólt.szerintem iszonyú rossz döntés volt itt tartani.Amatőr módon helyezkedik, rendre szarvashibákat vét (pl. betis ellen,nem tudom emlékeztek-e).Cikis lesz a szombatot lehozni vele a pályán...
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Afellay jateka nagyon tetszik. Ma este nem volt kimagaslo de ugy altalanosan ertem. Csak Pep baratunk normalisabban kene csereljen maskor. Most meg voltam elegedve a cserekkel.
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Annyi helyzet kimaradt, de így sincs baj, főként Valdésnek köszönhetően. Hétvégén remélem, hogy jobban megy a helyzetkihasználás majd.
Valdes papát belövik szombatra rendesen 

Milito eddig durván jól nyomja... 5 percen belül sárga és majdnem kaptunk miatta 1 gólt. De hála Valdesnek nem kaptunk.
Valdes

-
- Director del Fútbol
itt kapus van...

Végre normálisan cserél Pep! Még Messit lehozhatná a 80. perc környékén és kaphatna tizenpár percet Thiago.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Azta hentes :O 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
De mit talált a földön?Ilúvatar írta:máris besárgult milito... tiszta észkombájn playa ...

Még jó hogy nem állította ki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szerencsétlen Afellay valahányszor megindulna, egyszerűen felrúgják. Pedig megnéznék egy pár olyan végigfutást, mint a válogatottban...
Tud adni valaki egy linket a meccshez?