Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
LM10 írta:Ez ilyen Breaking NewsIlúvatar írta:Hát én úgy tudom hogy puyi kihagyja az el clasico -t. meg a kupadöntőt is.Előzetesen ezt írták amit te említesz, de most a keret kihirdetésénél(amit még nem tudunk..) Puyol bekerült, és hivatalosan egészségessé nyilvánították az orvosok
LM10 írta:Ez ilyen Breaking NewsIlúvatar írta:Hát én úgy tudom hogy puyi kihagyja az el clasico -t. meg a kupadöntőt is.Előzetesen ezt írták amit te említesz, de most a keret kihirdetésénél(amit még nem tudunk..) Puyol bekerült, és hivatalosan egészségessé nyilvánították az orvosok
Ez ilyen Breaking NewsIlúvatar írta:Hát én úgy tudom hogy puyi kihagyja az el clasico -t. meg a kupadöntőt is.
Szerintem esélyes, mert ez egy elég szeszélyes sérülés volt, ami nem közvetlenül komoly, csak inkább kellemetlen, mert ha nem figyelnek rá, akkor lehet súlyosabb. Am szerintem Guardiola tudta ezt előre, hogy visszatér a clasicora Puyol(ha játszani fog). Nagyon remélem, hogy ott lesz a kezdőben a Capitano!zsoltman írta:Mennyi az esély hogy játszik??
Azért nem panaszkodhatunk hogy milyen orvosaink vannak, hiszen számos -a sportágában élmenő-jár Barcelonába kezeltetni a gondját baját sérülését... sőt méág maga Higuan is... amit nem lehet a rendelkezésre álló eszközökkel gyorsítani, vagy gyogyítani, azt nem lehet... de ha nálunk nem, akkor sehol...d írta:.Ja és persze ennyit a csodadoktoraink mítoszáról.