Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy megmondták már: az lesz a bajnok, akinél Ibrahimovic játszik.messideco írta:A Milan gyakorlatilag bajnok, megverték a Sampdoriat, az Inter meg kikapott.
Holnap a Juve is játszik
Ez mindenképpen jó hír!
Na megvan az első Olasz klub, amelyiknek nem "csizmai" tulajdonosa van.
Nem, nem. Ebben is hatalmas tehetség.albicelesteX írta:Utálom mind a két milánói csapatot.Az milyen már,hogy Ibrát megint kiállították,ha nem ismerném azt gondolnám véletlenek és balszerencsék sorozata.
Fogadásoknál nálam már az olaszok is tiltólistán vannak az angol másodosztály, a Bundesliga és a törökök mellett.Gauchomester írta:Ééés igen, tegye fel a kezét, akinek az aljas talján digók elvitték a tippmixét. Palermo-Cesena...Nekem senki ne mondja hogy ez NEM bunda. Nem lett volna rossz szelóm, ötjegyű nyereménnyel. Nem is találok szavakat erre a szenny bajnokságra.
Mondjuk abból 2-őt a padról azt hiszem,de akkor is valszeg bunda volt....espa11 írta:Azért ez nem semmi !!
Palermo-Cesena 2-0 majd 3 kiállítás a vendégeknél 74 , 77 , 90. perc ,
majd 2 vendég gól, így 2-2 a vége !!
Le a kalappal !![]()
Én is!messideco írta:Nagyon örülnék én is a Napoli győzelmének, annál is inkább, mert nem szívlelem a milánói csapatokat.
3-3 nagyon jó lett volna totóm miatt, de kár, h nem adta a digi megnéztem volna a 7gólt.daffy írta:egy meg nem adott gólnak hála,behúzta a napoli. cavani 3 góljával járult hozzá a sikerhez. nem semmi a fickó. ezzel a győzelmével a napoli feljött a második helyre. remélem tartósan be tudják előzni az intert.
És meg mondom őszintén hogy én örülnék is neki!LG írta:Ja, és jelzem, ha nyer a Napli a Lazio ellen, akkor följönnek a 2. helyre. Matematikailag még ők is abszolút esélyesek a bajnoki címre.Azért nem kis szenzáció lenne.