Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kötekedésből, de már fáradt vagyok és nem akar leesni, hogy mit takar a kijelölt szó.messideco írta:Nekem nem tetszett igazán, nem is néztem végig, belevitetgettem. Valahogy nem jött át a film...
Én anno sokat néztem Slayerst, nekem nagyon bejött!Victor_Valdes írta:Valami jó kis anime-t ajánlanátok?
Full metal panic, Kertvárosi gettó, és a Full metal Alchemist már megvolt. A Narutót felesleges mondani, mert nem bírom.A lényeg, hogy legyen hozzá magyar szinkron! Előre is köszi.
Pedig a Naruto kumma jó. Az elején nem, de már a Shippuudenben azért elég dúrvasjay írta:Death NoteVictor_Valdes írta:Valami jó kis anime-t ajánlanátok?
Full metal panic, Kertvárosi gettó, és a Full metal Alchemist már megvolt. A Narutót felesleges mondani, mert nem bírom.A lényeg, hogy legyen hozzá magyar szinkron! Előre is köszi.
Az Isten városa ha figyeltél volna film közben nem a jelenben játszódikmessideco írta:Folytattam a top50 IMDB-s filmek nézését. Az Isten városa következett.
A film nagyon jó, de arra vagyok kíváncsi, hogy ez eltúlzott, vagy tényleg ez a valóság Rio-ban... Ha igen, lesz ott Olimpia![]()
Death NoteVictor_Valdes írta:Valami jó kis anime-t ajánlanátok?
Millió dolláros bébi a Bobmbák földjén mellett az Oszkár történetének leg szarabb filmje szerintem.bence-barca írta:Köszi mindenkinek!
3-1re nyert a Millió dolláros bébi
Ne is monddIlúvatar írta:nem vénnek való vidék a nyerő.bence-barca írta:Nem vénnek való vidék vagy Millió dolláros bébi?
Szerintetek ma melyiket nézzem meg?
Kirázott a hideg Javiertól...
Én már 3x láttam, és olvastam a könyvet is. A legnagyobb gondja az a filmnek, hogy rétegfilm. Én egyébként pont a megcélzott réteghez tartozom.ozsimiki írta:..
Ugyanez a véleményem! A két film nem egy kategória, ami a nézhetőséget illeti.kanty írta:Utóbbi. Nekem az sokkal jobban tetszett. A Nem vénnek való vidék se rossz film, de nekem vhogy túl vontatott, kicsit untam.bence-barca írta:Nem vénnek való vidék vagy Millió dolláros bébi?
Utóbbi. Nekem az sokkal jobban tetszett. A Nem vénnek való vidék se rossz film, de nekem vhogy túl vontatott, kicsit untam.bence-barca írta:Nem vénnek való vidék vagy Millió dolláros bébi?
Csak egyszer láttam, amikor még új film volt, de szerintem eléggé tucat film. Nálam 10/6, mert azért egyszer végig lehet nézni...soadroli írta:16 utca
Nagyon jó kis akciófilm. Wilis papa nagyot alakít, ahogy néger csóka is. Ajánlós.
10/8
nah ilyenekt várokbouba írta:http://www.imdb.com/title/tt0281820/visca el barca írta:tudtok vmi zsír benkrablós filmet? tegnap néztem sokadjára a belső embert és most vadászok ilyesmi filmeket. a gagyi verziok (pl banki melo) nem érdekelnek
ez állítólag jó ,de én sehonnan nem tudom megszerezni...