messideco írta:Folytattam a top50 IMDB-s filmek nézését. Az
Isten városa következett.
A film nagyon jó, de arra vagyok kíváncsi, hogy ez eltúlzott, vagy tényleg ez a valóság Rio-ban... Ha igen, lesz ott Olimpia
Az Isten városa ha figyeltél volna film közben nem a jelenben játszódik

, hanem az évtizedekkel előtti múltban. Azóta azért rengeteget fejlődött nemcsak a város, az ország, de a kontinens is. Mára Rio már üdülőparadicsom, persze azért nem veszélytelen még mindig. Nagyjából (gondolom én) Dél-Afrika szintjén lehet.
Nem vénnek való vidékről: Szerintem egy jónagykalap fos. Nekem kicsit se jött be.
Megnéztem 1-2 filmet a napokban:
Ütközések:
Maga a film felépítése hajazott a Ponyvaregényre, csak itt váltakoztak a szálak és nem egymás után jöttek, meg más volt a sztori persze. Nagyon jó kis film volt, de baromi eltúlzott. Ennyire nincs kihegyezve már ez a téma réges régen. Sok szélsőséges jelenet volt azért benne. Ennek ellenére: 10/7.
The Eagle:
Nem vártam túl sokat a filmtől a szereplőgárda nevének olvasása után, de eléggé pozitív csalódás volt. Nem volt egy nagy eresztés a film, de olyan béna se lett. A látványvilága zseniális, a sztori se volt akkora gáz, sőt 1-1 karakter kidolgozása se volt rossz. Negatívum ellenben a főszereplő. Nem egy Isten áldotta tehetség a srác (már a Bunyóban is "bizonyított") + elég mesés a körítés, meg nekem nem hatottak túlságosan rómainak. 10/5.5
Ami hátravan még:
-Negyedik (I Am Number For)
-Tőzsdecápák (Wall Street)
-+két Star Trek movie (3.-4.)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)