2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Adom Fecó!Meccsek óta csak van a pályán,de minek???A neve miatt?!Fecooo írta:nettó emberhátrány...
az volt a "csúcs", amikor szerelte Iniestát a 16-oson belül... mást nem írok, mert csúnya lenne...
igen.. de érdemes megnézni hogy Messi hogyan pihena meccseken szakaszosan.. simán pihen egy meccsen 20-25 percet... Villa gyenge fejben ez tuti.... szerintem valami kikapcsolódás kéne a fiuknak... egy nap kirándulás a kékestetőnSanama írta:Bojan egész évben bevethető volt,csak Pep sosem használta ki.Ronaldinho&Barca írta:Kb. úgy játszik, mint a vébé utolsó meccsein anno, rettentően fáradt, mentálisan főleg ahogy láttam.
Tegnap az utolsó pillanatokban leveszi azt a labdát.. a meccs embere lehetett volna, de nem vette le.. ez is egyfajta fáradtság.
szerk.: Az is plusz probléma, hogy nincs egy igazi cseréje, így rettentően sok az elvárás tőle, plusz munka. De hát egy világklasszis támadó ilyen, meg kell oldania valahogy.
Messi is fáradt,őt sem pihentette sosem,de azért egy labdát akkor is illik levenni,ha álmából keltik fel.
Bojan egész évben bevethető volt,csak Pep sosem használta ki.Ronaldinho&Barca írta:Kb. úgy játszik, mint a vébé utolsó meccsein anno, rettentően fáradt, mentálisan főleg ahogy láttam.
Tegnap az utolsó pillanatokban leveszi azt a labdát.. a meccs embere lehetett volna, de nem vette le.. ez is egyfajta fáradtság.
szerk.: Az is plusz probléma, hogy nincs egy igazi cseréje, így rettentően sok az elvárás tőle, plusz munka. De hát egy világklasszis támadó ilyen, meg kell oldania valahogy.
Ember ha nem tetszik amiket itt olvasol akkor ne kattanj ide... van úgy tudom egy neked szánt oldal ahol kiélheted magad... a szánalmas jelződhöz inkább nem fűzök semmit... ha azért jöttél hogy fikázd a népet akkor az értelmi szinted is kiütközött most.... nincs teljesen egyforma vélemény ezt jól tudhatnád... Pepe-t mindenki elakarta küldeni most meg kis jóindulattal hőst fogtok faragni belőle!!! Nem pont nektek kellene ilyen témában megszólalni....jelwaz írta:Szánalmas a Barca szurkolótábor. Mondom ezt úgy, hogy sose kívántam, hogy Villa Barca játékos legyen. Elszállt veletek a ló, kapjatok már észhez. Nem csak Villát kellene megtalálni. Hogy lehet így játszani egy mérkőzésen?! A csapat összes tagja értékelhetetlen volt, de már nem bírtátok ki, hogy ne fossatok a szátokkal! Muszáj mindig megtalálni valakit...
így van... a következő mérkőzések is döntőek lesznek SŐT nagyobb súlyuk lesz , mint ennek.TT írta:Ha kell pörögni, akkor kell. Ha nem, nem. Ma nem kellett. Felesleges állandóan mindenkit kritizálni. Emberek, elfáradnak és ezt tudják ők is. A mai meccsen IS megtudtuk volna keményen pumpálni a Madridot, de kérdem én: minek? Eljön annak az ideje a következő meccseken.
Senkit. Villa a legjobb ide, ezt állítom. Az is igaz, h. nem nagyon pihent, kellene neki pár meccsnyi szünet, de most még nem fér bele. Viszont abban biztos vagyok, hogy ha betalálna, visszazökkenne a helyes kerékvágásba. És jönni is fog az a gól hamarosan...barcadv7 írta:Nem csak Villának voltak kihagyott helyzetei, a tizenegyet ő hozta össze és ő is sokat mozgott. Jópárszor felrúgták..... és mégis mikor pihent utoljára? Érdekes visszatér a Spanyol válogatottba rögtön rúgja a gólokat. De tényleg mondjátok már meg kit hoznátok a helyére ha ilyen okosak vagytok?
Ez így igaz és ami plusz az az hogy Villa egy éve van nálunk Eto'o meg nem egy évet töltött el a Barcelona-ban!!! Am. meg Hála a jó Istennek hogy nem mi ülünk az átigazolásért felelős székekbenIniesta_1986 írta:Azért David Villa és Samuel Eto'o barcelonai teljesítményét semmilyen kontextusban se emlegessük egy lapon. Egyelőre fényévekre van a kamerunitól. Bármiféle összehasonlítás blaszfémiával ér fel.gergo9 írta:Ez még iróniának is elmenne ha nem hasonló tavaszt hozott volna össze utolsó évében. Viszont centerként .Sanama írta: Eto"o is ritka gyenge volt
Nem védeni akarom mert ez nevetséges amit művel és nem nagyon akarom látni bajnokin már hagy fújja ki magát.
Én is a fizikai dolgokra vezetném vissza hogy ilyen hosszú hullámvölgyben van.
Majd jövőre ez kialakulhat.