Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ha a 11esekre kerül a sor akkor Pinto igencsak jobb mint Valdes.Bob_Marley írta:A csapatmorálnak többet ártana, hogy ha nem Pinto védene, egy 25 fős keretben mindenkinek éreznie kell a bizalmat!Pinto végigvédte a kupaszezont, helyt is állt, nem lenne bölcs döntés kitenni!Ez is az erőssége a csapatunknak, ha bárki kiesik, tudják pótolni és egymásért küzdenek!Számomra evidens, hogy Pintonak védenie kell!kakasugynok007 írta: Értem,értem na de ez egy DÖNTŐ és nem egy Athletic Bilbao elleni döntő hanem egy Real Madrid elleni döntő ami nem csak a Király-kupát dönti el hanem azt is hogy mekkora lesz mind a Barcelona mind a Real Madrid csapatmorálja az elkövetkezendő BL párharcokra.
És ha kikapunk akár 2-3 góllal akkor a Real Madrid akár megtáltosodhat akár pedig elbízhatja magát.Ugyanez a Barcelona kapcsán is.
Mascherano ugye játszhat a Kupadöntőn?
A csapatmorálnak többet ártana, hogy ha nem Pinto védene, egy 25 fős keretben mindenkinek éreznie kell a bizalmat!Pinto végigvédte a kupaszezont, helyt is állt, nem lenne bölcs döntés kitenni!Ez is az erőssége a csapatunknak, ha bárki kiesik, tudják pótolni és egymásért küzdenek!Számomra evidens, hogy Pintonak védenie kell!kakasugynok007 írta: Értem,értem na de ez egy DÖNTŐ és nem egy Athletic Bilbao elleni döntő hanem egy Real Madrid elleni döntő ami nem csak a Király-kupát dönti el hanem azt is hogy mekkora lesz mind a Barcelona mind a Real Madrid csapatmorálja az elkövetkezendő BL párharcokra.
És ha kikapunk akár 2-3 góllal akkor a Real Madrid akár megtáltosodhat akár pedig elbízhatja magát.Ugyanez a Barcelona kapcsán is.
Mascherano ugye játszhat a Kupadöntőn?
Értem,értem na de ez egy DÖNTŐ és nem egy Athletic Bilbao elleni döntő hanem egy Real Madrid elleni döntő ami nem csak a Király-kupát dönti el hanem azt is hogy mekkora lesz mind a Barcelona mind a Real Madrid csapatmorálja az elkövetkezendő BL párharcokra.Kalap1988 írta:Mi az, hogy ne már? Amikor véd, sosem vall szégyent, és kb azért van még mindig nálunk, mert a kupában állandóan ő véd. Végigvédte a sorozatot, még szép, hogy megérdemli, hogy a döntőben is ő védjen. Szokás, hogy a kupában kap szerepet a cserekapus, ez időtlen-idők óta így van a Barcelonánál.kakasugynok007 írta:Dolgozott a szerdán várhatóan kezdő kapussá előlépő José Manuel Pinto
Ő lesz a kezdő kapus???
Na nemár![]()
![]()
Ez tényleg nagyon jó videó! Amikor Alves ablakán jön be a laszti, az nagyon ott van. Granero nyilatkozatánál se éppen rossz..ab1daL írta:Jó kis videó a kupa döntő felvezetéseként:![]()
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 7586.shtml
Nem lesz semmi gond Pintoval, sőt jó ómen a Machetakakasugynok007 írta:Dolgozott a szerdán várhatóan kezdő kapussá előlépő José Manuel Pinto
Ő lesz a kezdő kapus???
Na nemár![]()
![]()
Mi az, hogy ne már? Amikor véd, sosem vall szégyent, és kb azért van még mindig nálunk, mert a kupában állandóan ő véd. Végigvédte a sorozatot, még szép, hogy megérdemli, hogy a döntőben is ő védjen. Szokás, hogy a kupában kap szerepet a cserekapus, ez időtlen-idők óta így van a Barcelonánál.kakasugynok007 írta:Dolgozott a szerdán várhatóan kezdő kapussá előlépő José Manuel Pinto
Ő lesz a kezdő kapus???
Na nemár![]()
![]()
mióta nézel barca meccseket?kakasugynok007 írta:Dolgozott a szerdán várhatóan kezdő kapussá előlépő José Manuel Pinto
Ő lesz a kezdő kapus???
Na nemár![]()
![]()
Hát hogyha ilyen Pintokkal állunk ki akkor szerintem ismessideco írta:A kezdő szerintem teljesen mindegy. Van egy olyan érzésem, hogy a Real meg fogja nyerni a kupát. De mondjátok, hogy nem igaz...
+ a pálya is kisebb,így könnyebb lesz bekkelni.daffy írta:ha így beállunk bekkelni,mint az utolsó meccsen,akkor csak a barca bukhatja el. pontrúgáson kívül nem sok esély volt a real gólra.
daffy írta:szerintem 11 emberrel könnyebb lenne. ne becsüljük alá a realt
ha így beállunk bekkelni,mint az utolsó meccsen,akkor csak a barca bukhatja el. pontrúgáson kívül nem sok esély volt a real gólra.pitta19 írta:NEM IGAZ!!!messideco írta:A kezdő szerintem teljesen mindegy. Van egy olyan érzésem, hogy a Real meg fogja nyerni a kupát. De mondjátok, hogy nem igaz...
Szerintem 3-1 lesz ide.
szerintem 11 emberrel könnyebb lenne. ne becsüljük alá a realtMessiFan írta:Én is. Lehet, hogy sokszor kerül helyzetbe, de rendre kihagyja.Andris írta:Villa helyett biztos hogy az Afellay gyereket nyomatnám, 10x veszélyesebb pillanatnyilag.
Most ez a kupa nem létfontosságú és Afellay legutóbb mikor Villa posztján játszott, nekem nagyon tetszett a játéka.
Korai, de az én kezdőm: Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Afellay
Én is. Lehet, hogy sokszor kerül helyzetbe, de rendre kihagyja.Andris írta:Villa helyett biztos hogy az Afellay gyereket nyomatnám, 10x veszélyesebb pillanatnyilag.
De benne akármikor benne lehet a gól...Nem szabad padoztatni,eldöntheti a párharcot szerintem,csak olyan mostanában mint Torres...nincs formában.bence-barca írta:Én VIlla helyére vagy Afellay-t raknám be, v Ini-t és Ini helyére meg Thiagot. Mert ezt a szintet, amit hétvégén nyújtott ők is simán lehozzák...