ozsimiki írta:Szerintem is a legnehezebb klasszikus vár ránk holnap a még hátralévők közül...
itt van a legnagyobb esélyük, hogy meglepetést okozzanak, és már egyből kupa is jár érte.
Ettől függetlenül maximálisan bízok a Barcában, és szerintem a szombati döntetlen minket bosszantott fel jobban, látva az egyenlítés utáni focinkat:D úgy kell itt is nekiállni, és nem lesz akkor baj.
Persze deffenzívjose miatt nem lesz egyszerű, de bízok benne,hogy a foci szelleme nyer!
FORCA BARCAAA!!!
Egyetértek.
A Madridnak itt van a legnagyobb esélye, hiszen elég egy gól és utána állhatnak be védekezni. Nagyon fontos, h a csapat ne kövessen el sok hibát, mert azt büntetni fogják a blancók.
Én ettől a meccstől tartok a legjobban. A BLben lesz két meccs, biztos vagyok benne, h ott ki fog jönni a két csapat közti különbség, de itt más a helyzet, elég egy nagyobb hiba és már vége, vagy ha nincs is vége, de úgyis nehéz lesz korrigálni.
Természetesen a Barcát tartom az esélyesebbnek, egyszerűen azért mert a miénk a jobb csapat. Szombaton is látszott, h ha a Barca teljes gőzzel játszik, akkor a Madridnak sok esélye nincs.
Na hajrá, legyen meg a 26.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.