2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
honnan tudod, hogy ő volt? bent voltál az öltözőbe?Kalap1988 írta:Annyira tanácstalan, hogy 45 perc nulla foci után úgy felrázta a srácokat, hogy a reál csak szerencsével úszta meg ( az elsőben meg mi, de épp ez a lényeg, hogy egy félidő alatt mekkorát fordult a világ rendje.). Ez 60-70%-ban edzői érdem.....FCB_gábor írta:Aki ezek után azt mondja Pepre, hogy nagy edző annak lövése sincs.
Tehetetlen, tanácstalan a csávó. 100perc lement csere nélkül.
A szívem megállt aztán rájöttem hogy olyan gyorsan ver, hogy nem érzemBob_Marley írta:Úristen!Ez nagyon forró volt
szajko írta:villa mi a fenét keres még a pályán?? afellay aki ég a bizonyítási vágytól és gyors lendületes játékot tudna hozni ott csücsül a padon.
Ő mondta a nyáron,hogy rövid a pad,de erős.Akkor oldja meg...Most mondjátok,hogy nem férne el Cesc meg még egy két tényleg jó játékos.Nem töltelék,hanem olyan aki hozzá is tud tenni valamit.csababarca írta:FCB_gábor írta:Aki ezek után azt mondja Pepre, hogy nagy edző annak lövése sincs.
Egyébként te kit hoznál be? mert én nem látok olyat a padon, akit nyugodt szívvel beküldenék egy ilyen meccsen.
Hát én azért megnéztem volnakakasugynok007 írta:CR és Messi egy csapatba???djkiki írta:7es mez nagy felelősséggel jár egy csapatban. (Aki focizik az érti) Kultikus szám. Szerintem Pedro megérdemelni a 7es mezt vagy (lehet megköveztek) de én örültem volna Ronaldo-nak is. 2008-ban majdnem létrejött a transzfer... Na de mind1 be kell húzni a meccset, mert már szétver az ideg![]()
![]()
![]()
Az lehetetlen.Meg a Barca nem is olyan...
Annyira tanácstalan, hogy 45 perc nulla foci után úgy felrázta a srácokat, hogy a reál csak szerencsével úszta meg ( az elsőben meg mi, de épp ez a lényeg, hogy egy félidő alatt mekkorát fordult a világ rendje.). Ez 60-70%-ban edzői érdem.....FCB_gábor írta:Aki ezek után azt mondja Pepre, hogy nagy edző annak lövése sincs.
CR és Messi egy csapatba???djkiki írta:7es mez nagy felelősséggel jár egy csapatban. (Aki focizik az érti) Kultikus szám. Szerintem Pedro megérdemelni a 7es mezt vagy (lehet megköveztek) de én örültem volna Ronaldo-nak is. 2008-ban majdnem létrejött a transzfer... Na de mind1 be kell húzni a meccset, mert már szétver az ideg
FCB_gábor írta:Aki ezek után azt mondja Pepre, hogy nagy edző annak lövése sincs.
Ééérted?MessiFan írta:Asszem te más meccset nézhetsz mert nem volt kiállításTalma írta:Ahhoz képest, hogy a Barcelona emberhátrányban játszik (Villa teljesítménye számomra értékelhetetlen), annyira nem rossz eredmény. Érthetetlen, hogy mit keres a kezdő tizenegyben hetek óta.![]()
FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAA
ja nem voltMessiFan írta:Asszem te más meccset nézhetsz mert nem volt kiállításTalma írta:Ahhoz képest, hogy a Barcelona emberhátrányban játszik (Villa teljesítménye számomra értékelhetetlen), annyira nem rossz eredmény. Érthetetlen, hogy mit keres a kezdő tizenegyben hetek óta.![]()
FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAA
Szégyenlem magamMessithebest írta:PINTOOOOOOO!!! Nem szóltam a meccs előtt, h VV védjen
Affelay? Hagyjuk már, felállt védelem ellen semmit se ér, nincs benne kreativitás. Thiago és Jeffren, más szóba se szabadna, hogy jöjjön.SuperMessi írta:Villa le, Affelay be -) Messi középre
Asszem te más meccset nézhetsz mert nem volt kiállításTalma írta:Ahhoz képest, hogy a Barcelona emberhátrányban játszik (Villa teljesítménye számomra értékelhetetlen), annyira nem rossz eredmény. Érthetetlen, hogy mit keres a kezdő tizenegyben hetek óta.