2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Annyira tanácstalan, hogy 45 perc nulla foci után úgy felrázta a srácokat, hogy a reál csak szerencsével úszta meg ( az elsőben meg mi, de épp ez a lényeg, hogy egy félidő alatt mekkorát fordult a világ rendje.). Ez 60-70%-ban edzői érdem.....[/quote]FCB_gábor írta:Aki ezek után azt mondja Pepre, hogy nagy edző annak lövése sincs.
Tehetetlen, tanácstalan a csávó. 100perc lement csere nélkül.
Ezt akkor fordítva is meg lehetne kérdehzni, bevágják egy 90 perce meccsen 1 percre, de ezt te vágod, hogy hülyeFCB_gábor írta: honnan tudod, hogy ő volt? bent voltál az öltözőbe?
lehetett akár pinto vagy puyol is vagy bárki
FCB_gábor írta: honnan tudod, hogy ő volt? bent voltál az öltözőbe?
lehetett akár pinto vagy puyol is vagy bárki
Hát a Fifába elmegy ez a szituáció.djkiki írta:Hát én azért megnéztem volnakakasugynok007 írta:CR és Messi egy csapatba???djkiki írta:7es mez nagy felelősséggel jár egy csapatban. (Aki focizik az érti) Kultikus szám. Szerintem Pedro megérdemelni a 7es mezt vagy (lehet megköveztek) de én örültem volna Ronaldo-nak is. 2008-ban majdnem létrejött a transzfer... Na de mind1 be kell húzni a meccset, mert már szétver az ideg![]()
![]()
![]()
Az lehetetlen.Meg a Barca nem is olyan...
egy Larrson vagy Giuly-féle játékos elférne a padon, most a pályára is kellenealbicelesteX írta:Ő mondta a nyáron,hogy rövid a pad,de erős.Akkor oldja meg...Most mondjátok,hogy nem férne el Cesc meg még egy két tényleg jó játékos.Nem töltelék,hanem olyan aki hozzá is tud tenni valamit.csababarca írta:FCB_gábor írta:Aki ezek után azt mondja Pepre, hogy nagy edző annak lövése sincs.
Tehetetlen, tanácstalan a csávó. 100perc lement csere nélkül.
Egyébként te kit hoznál be? mert én nem látok olyat a padon, akit nyugodt szívvel beküldenék egy ilyen meccsen.