Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minek vagy idegbajos? SZERINTED? Így van, egy embertől kérj bocsánatot. Ha igaz is, általánosítva írd be egy Barca élő topicba.daffy írta: ebben nem érzem a provokációt. ez tény. olvass vissza és meglátod. minek vagy idegbajos? senki nem mondott semmi olyat,ami valótlan lett volna
gratulálok énis
csababarca,ne haragudj,nem provokálni akartalak.
NemSztilo írta:Vajon megéljük újra Iniesta csodáját
ebben nem érzem a provokációt. ez tény. olvass vissza és meglátod. minek vagy idegbajos? senki nem mondott semmi olyat,ami valótlan lett volnalluisllach89 írta:Büszkék vagyunk rád, komolyan, eddig normálisan írtál, most, kupadöntőben, megvilágosodtál, szád is nagy lett. Gratulálok!daffy írta:a bajnoki után is ezt mondtátok
Szerintem azért nem jogosancsababarca írta:daffy írta:a bajnoki után is ezt mondtátokRivaldo11 írta: Azt nehezen hiszem...Ott 180 percig így pörgünk majd ezek után. Sanszuk nem lesz.
Daffy. Szerintem ha jót akarsz magadnak, akkor ne itt kezd el az arcoskodást.
Ünnepelj a társaiddal, jogosan a tiétek a kupa.
[auto_cenzúra]?MessiFan írta:Fáj a szívem. Rettentően szomorú vagyok. Nem tarthat örökké a veretlenségi sorozat.. Grat a Realnak. Jobbak voltak.
Az ideg.....Replay írta:Teljesen elvesztették a koncentrációt.
daffy írta:a bajnoki után is ezt mondtátokRivaldo11 írta:Azt nehezen hiszem...Ott 180 percig így pörgünk majd ezek után. Sanszuk nem lesz.albicelesteX írta:BL-ből is mi esünk ki.Guardiola vár Itália!!!
Büszkék vagyunk rád, komolyan, eddig normálisan írtál, most, kupadöntőben, megvilágosodtál, szád is nagy lett. Gratulálok!daffy írta:a bajnoki után is ezt mondtátok
a bajnoki után is ezt mondtátokRivaldo11 írta:Azt nehezen hiszem...Ott 180 percig így pörgünk majd ezek után. Sanszuk nem lesz.albicelesteX írta:BL-ből is mi esünk ki.Guardiola vár Itália!!!