Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, most esik le Mucsi, hogy te nem is reagáltál a fenyítésemre...deffent írta:Gábor még mindig nem vetted ki a vastag betűt az aláírásod elejéből. Legyen már egységes. Naaa. Léccci.
Bercy, én értettem a poént, nekem volt smiley-m a hozzászólás végén!!!Bercy írta:Nyugi-nyugi!!!mucs1 írta:Másrészt meg hadd röhögjenek, legalább ennyi örömük legyen a mi csapatunkkal kapcsolatban.Bercy írta:
Még a romások is ezen röhögnek
Az egyik haverom romás és ő is olvasta a beszélgetést.
Ezért írtam be.
Te tényleg ilyen sötét vagy???deffent írta:Nekem eszembe nem jutna egy romás oldalra menni, egyszerűen azért, mert rohadtul nem érdekel, hogy ott miket írnak.![]()
Tisztelt romások, nincs elég érdekes téma a saját oldalatokon? (Remélem ezt is olvassátok)
Nyugi-nyugi!!!mucs1 írta:Másrészt meg hadd röhögjenek, legalább ennyi örömük legyen a mi csapatunkkal kapcsolatban.Bercy írta:
Egyrészt teljesen igaza van Bercynek,ezt esetleg privátban kellene megbeszélni, különben is a szándék a fontos. Másrészt meg hadd röhögjenek, legalább ennyi örömük legyen a mi csapatunkkal kapcsolatban.Bercy írta:Bazzeg! Ezzel a magasröptű beszélgetéssel szét-off-oljátok a topicot![]()
![]()
Én semmi különbséget nem látok SILVANUS és DEFFENT betűtípusa és betűvastagsága között. A MUCS-é valóban vastag betű volt, de az enyém nem. Állíts a monitorodon.Silvanus írta:Nem! A "Deffent 6" is ki van emelve az aláírásodban, de azt nem kell kiemelni, a többieké sincs! Ha egységes aláírást akarunk, akkor legyen ugyan olyan mindenkié, már másoknak is szóltam emiatt, nem te vagy az első, aki erre az apróságra nem figyel oda!...deffent írta:Ez most poén akart lenni?Silvanus írta:
Deffent 6 is azonnal vegye ki az emelést a "Deffent 6" részből úgy, ahogy a többieké van!!!
Nem! A "Deffent 6" is ki van emelve az aláírásodban, de azt nem kell kiemelni, a többieké sincs! Ha egységes aláírást akarunk, akkor legyen ugyan olyan mindenkié, már másoknak is szóltam emiatt, nem te vagy az első, aki erre az apróságra nem figyel oda!...deffent írta:Ez most poén akart lenni?Silvanus írta:
Deffent 6 is azonnal vegye ki az emelést a "Deffent 6" részből úgy, ahogy a többieké van!!!
Rám ennek a mondatnak csak a második fele igaz, én nem követeltem több játékidőt, sőt még túl sokat is kaptam a szombati megjelenésekhez képest.Bercy írta: Az követeljen helyet a kezdőben és több játékidőt aki rendszeresen lejár szombatonként!!!
Deffent 6 is azonnal vegye ki az emelést a "Deffent 6" részből úgy, ahogy a többieké van!!!deffent írta:Hello Mindenkinek.
Igen tegnap tényleg túl lett reagálva a dolog, úgyhogy minden OK. Különben is visszaolvastam az ominózus privit és nem is volt olyan durva.
Kis szemtelenbarcafan írta:akkor szedünk belépöt, és elfelezzük, az egyik fele az enyém, a másikon meg kaptok hajfestéketSilvanus írta:Természetesen! Sőt! Ma reggel arra ébredtem, hogy a kelleténél jóval több, igen feltűnő, ősz hajszál lobog a fejem két oldalán, a fülemtől észak-keletre... a rohadás ölje meg őket...barcafan írta:szabad foglalkozás![]()
![]()
nem akarok beleszolni a vitátokba, de hivhatlak ezentul Silva bácsinak vagy tanár úrnak
![]()
![]()
![]()
![]()
Lassan úgy fogok kinézni, mint Bercy, aztán majd jól nézünk ki... két ilyen helyes pasi, 1 csapaton belül? Jézusom! Kész katasztrófa! A TIPPMIX aréna tulajdonosai bővíthetik majd a lelátót, mert annyi ifjú leány rajongónk lesz, hogy a sor vége a Móriczon lesz minden meccsünk előtt már du. 3-kor...
Kell a csapatnak ez a stressz, ez a nyomasztó teher??? Hát nem is tudom...![]()
![]()
Természetesen! Sot! Ma reggel arra ébredtem, hogy a kelleténél jóval több, igen feltuno, osz hajszál lobog a fejem két oldalán, a fülemtol észak-keletre... a rohadás ölje meg oket...barcafan írta:szabad foglalkozás![]()
![]()
nem akarok beleszolni a vitátokba, de hivhatlak ezentul Silva bácsinak vagy tanár úrnak
![]()
![]()
![]()