Én egy nagyon extrém kezdőt irnék,ami sajnos szerintem ugyse lesz,de szombatig azért mégis reménykedem benne:
Valdes-Alves(Montoya)-Pique(Puyol)-Fontas-Maxwell
Thiago-Busquets-Jonathan
Jeffren(Pedro)-Villa-Ibi
Nah most szeretném elmagyarázni azoknak az embereknek a kezdőbe rakását,akiket esetleg ti viccesnek tartatok:
Montoyat azért irtam oda,mert Alves idén is alig-alig pihent,Montoya már játszott a felnőtt csapatban,szvsz nem is rosszul!!!Középen ha Puyi
teljesen egészséges,akkor én őt játszatnám,hogy Pique pihenjen,mellette nálam egyértelmüen Fontas játszana,míg a bal oldalon nem lehet mit variálni,szal az egyértelmű!A középpályán nálam Thiago alap hogy kezd,és alap hogy Xavi pihen!Ini helyén én bedobnám Jonathant,mert Inire is ráférne a pihenő,meg sokszor hallottam már hogy ez a Thiagó-Dos Santos duó milyen jóis együtt,szivesen megnézném egyszer a felnőttben is!A kvk poszt nálam azért Busquetse,mert a Bl-ben és Maschot akarom látni a kezdőben,mert ez ellen a Real ellen nem fér még kvk poszton is egy finomkodó ember,kell oda egy verőember nekünk is,aki oda tud lépni keményen,és megmutatja Pepének hogy mi a pálya!Elöl az alap hogy Messi pihen,most kötelező padra ültetni!Villanak mindenképp játszania kell,mert különben soha az életbe nem jön ismét formába!A másik oldalon én Ibit játszatnám,kapjon egy egész meccset,mert ezekkel mehet vmire,a 10 perceivel nem!!!
Várom a véleményeket,és az építő jellegű kritikákat!
(Jah és köszi ha elolvastad)