Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
úgy gondolomRewolution5 írta:nemkell reménykedni ..csak esztétika is szebb ezennelKelemen Berti írta:csak így tovább 3-6
davidvilla007 írta:Én leszek ezentúl a legnagyobb Valencia utáló!mi ez emberek??Ez mi??Ezt még a vak is látj miről szól....Ez a csapat megérdemelné hogy a 2.osztályban folytassa! Mi lesz?? Kifényesitik a Realt,és púlirozzák a seggét!!Majd jön a szöveg h a Barca csak egy góllal nyert, a divatszurkolók szájából!Az érem másik oldala meg az hogy lehet majd örülni a kupának meg a valenciai sikernek,de az ellenfél szerdán mi leszünk,és remélem iszonyú vérbeforgó szemmel,és iszonyú jó játékkal nyerünk!! VISCA EL BARCA!!MES QUE EN CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
nemkell reménykedni ..csak esztétika is szebb ezennelKelemen Berti írta:csak így tovább 3-6
közben: Numancia 0-2 Recreativo Huelva ...vlxe írta:Ha így nyomják, akkor lazán! Ez a Valencia nagyon hurkacsababarca írta:Sztem meglesz a 10 gól.
vlxe írta:Ha így nyomják, akkor lazán! Ez a Valencia nagyon hurkacsababarca írta:Sztem meglesz a 10 gól.
herlius írta:Kiváncsi lennék, hogy mire menne a mi cseresorunk ezzel a Valencia-val. Tartok tőle, hogy mi nem 4 góllal mennénk a szünetben.
A kép elég megtévesztő, mert teljesen kiegyenlített a játék eddig - hiába a 0:5. A Madridnak szinte minden kapura lövése egyben a hálóban is kötött ki, míg a másik oldalra ez nem mondható el ugyanennyi lövésnél. Ez egy ilyen nap, máskor fordítva lesz.herlius írta:Kiváncsi lennék, hogy mire menne a mi cseresorunk ezzel a Valencia-val. Tartok tőle, hogy mi nem 4 góllal mennénk a szünetben.
jagiefLove írta:mourinho szerintem a barca alatt a saját csapatát érti. ha úgy ovlasod a nyilatkozatait, teljesen értelmesek és megalapozottakLionel Kicsi Messi írta:Gyerekek! Mou papa megmondta, hogy a Barcának minden csapat lefekszik, oda adja a győzelmet, senki nem erőlteti meg magát ellenünk.. LÁTOM a Valencia fordítva van bekötvevagy vmi gebacc van Mou papa elméletébe? :O xD
mourinho szerintem a barca alatt a saját csapatát érti. ha úgy ovlasod a nyilatkozatait, teljesen értelmesek és megalapozottakLionel Kicsi Messi írta:Gyerekek! Mou papa megmondta, hogy a Barcának minden csapat lefekszik, oda adja a győzelmet, senki nem erőlteti meg magát ellenünk.. LÁTOM a Valencia fordítva van bekötvevagy vmi gebacc van Mou papa elméletébe? :O xD
azért a mi részünkről hiba lenne elkiabálni. amíg matematikai esélyük van, óvatosan tegyünk mi is ilyen kijelentéseket. a kupában is meglepetés volt.Rivaldo11 írta:Én örülök, h. nyernek. Ez azt jelzi, a játékosok még bíznak a bajnoki címben.
És ez jó.![]()
Édesebb lesz megnyerni a ligát.