Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
8 pontos előny? 5 meccs? BL-visszavágó kedden? Ezek ismerete mellett ez a kezdő nagyon erős.. Legalábbis véleményem szerint.LM10 írta:Csak hogy ne a Clasico legyen már a téma...
V.V.-Alves-Piqué-Mascherano-Puyol-Busquets-Thiago-Xavi-Pedro-Afellay-Villa.
Afellaytól most senki sem kímélhet, játszania kell![]()
Lényeg a 3 pont.
A tegnapi gyalázatos játéka után símán kimaradhatna a kezdőből,neki is össze kellene kapnia magát Busquetsel együtt az egy dolog,hogy alap kezdők,de a teljesítményt ettől nem kellene visszább venni..TrogAir írta:Pedritot kiszedni a kezdőböl?:D SOHAA^^!!!44négy
Piqué írta:Én Busquets helyett Keitát raknám,Pedro helyett meg Jeffrent.Akármilyen csapattal állunk ki nyerni kell.LM10 írta:Csak hogy ne a Clasico legyen már a téma...
Lényeg a 3 pont.
Én Busquets helyett Keitát raknám,Pedro helyett meg Jeffrent.Akármilyen csapattal állunk ki nyerni kell.LM10 írta:Csak hogy ne a Clasico legyen már a téma...
Lényeg a 3 pont.
És Villa végre betalált. Ez sem rosszabb pozitívum, minthogy megmaradt a 8 pontos fór.messideco írta:A meccs egyetlen pozitívuma, hogy a 8 pontos különbség megmaradt.
Ha 3 meccset kibírunk, meg van a bajnoki cím
Ha a Madrid megnyeri a következő 3 bajnoki meccsét, akkor is elég tőlünk 7 pont, azaz 2 győzelem és egy X. Megyünk a Sociedadhoz, aztán fogadjuk az Espanyolt, majd megyünk a Levantéhoz.messideco írta:A meccs egyetlen pozitívuma, hogy a 8 pontos különbség megmaradt.
Ha 3 meccset kibírunk, meg van a bajnoki cím
A gond nem a sérülésekkel vagy játékosokkal van, hanem azzal, hogy a mag elgyötört és az egyébként jó anyagból álló cserepad annyira keveset játszott az idényben, hogy sokat nem várhatunk tőlük.Rinku írta:A nagycsapat nem akkor mutatkozik meg, hogy nagy, amikor mindenkit legálázik (ekkor is, de...), hanem akkor, amikor megannyi negatívum sújtja! Sérülések, rágalmak, rossz közérzet... Ki fogunk menni jövőhéten a gyepre és el fogjuk kenni a szájukat, mert nem győzhet az antifoci, akárhogy is, de meg fogjuk nyerni a BL párharcot! Ha kell, az ő egy gólos módszerükkel, de ki kell ütni a realt a BL-ből, nincs mese!
Nagyon sajnálom, hogy fogyatkozunk, na de láttuk mi volt 2009-ben a United ellen! Mondjuk nekem nagyon hiányzik Sylvinho, jó az öreg a háznál!Nem lesz itt gond úgy érzem, nem áltatom magam, valahol érzem, hogy meglesz az a párharc győzelem!
Azt amúgy nem nagyon értem Keita miért nem kerül szóba sose(főleg ilyenkor) bal oldali védőként.Rivaldo11 írta:Ez hihetetlen, elfogyunk a szezon végére. 3 balvédőnk volt, és rövid idő alatt mindhárom kiesik. Bár Reméljük, Maxwell sérülése nem komoly, és Adrianoban is reménykedem még...
Abi meg ősztől oktat újra.