Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még nyáron nyomtam vele. Nem rossz, csak rövid.nemtom99 írta:Valaki küldi a Sniper:Ghost Warrior-t?
Én ma kezdtem el és egész jó.Engem megfogott a hangulata
Perrero írta:csak 0-t nyomj, alt nem kell
Megvan boxon, de már nem játszom vele. Ha NFS-t akarsz, legjobban a Shift 1et ajánlanám így az újabbak közül. az új HP nem indul el a boxomon (AP 2.5 4ever... ^^), de a Shift 2 nem olyan rossz, sőt, még az Undercovert is ajánlanám bár az megint utcai versenyzős. Legjobb sztem is az MW volt, meg van az is boxon, de már annyiszor kipörgettem hogy halálra untam....2ik legjobb nálam a Carbon volt PC-n, az is nagyon hangulatos, csak nagyon rövid(szimpla 5 órámba került a végigjátszása...). Az boxon nincs meg csak PC-n, de már azzal sem játszom. UG 1-2vel nem játszottam, de biztos az is hangulatos...messideco írta:Valaki játszott a NFS Pro Street-tel? Autókat lehet váltani? Eddig csak verseny volt verseny után
köszi... próbálttam de azzal sem megyPerrero írta:alt+0Lampiao írta:Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy melyik billentyűvel nyitom meg a cheat-boxot a medieval total war 2-ben?
ki akarom próbálni hogy tényleg lehet e a magyarokkal lenni, de sehogy sem tudom megnyitni a cheat ablakot. elvileg alt+1-gyel kell azaz ezzel: ~ de így nem megy. (laptopon játszom nem tudom ez számít e)
lehet venni persze,de amúgy ez a játék kb. a sorozat legrosszabb darabja szerintem.messideco írta:Valaki játszott a NFS Pro Street-tel? Autókat lehet váltani? Eddig csak verseny volt verseny után
A Shift 2-nél van egy elég komoly gond ps-en. Késik az irányítás kb 0.5 mp-t. Erre majd figyeljFernando írta:Bakker Perrero! Pont tegnap kaptam le az Operation Fleshpoint-ot. Most írom ki!De akkor ezek szerint nem lehet rossz, ha ajánlod. Emellett húzom a NFS Shift 2-t. Elleszek addig amíg ki nem jön az LA Noire!
én már végig is toltamdaffy írta:valaki nyomta már az új mortal kombatot?
Én majd ma írom ki. Én is eléggé kíváncsi vagyok rá mert sok haverom azt mondta régi Mortal Kombat hangulat új köntösben !daffy írta:valaki nyomta már az új mortal kombatot?
Portal 2?Fernando írta:Miután már unom a FIFA-t. Elkezdtem megint kipörgetni a Mafia II-t. Meg sem közelíti az I-et élvezetben, de elvagyok vele.
A Mortal új része engem is érdekel. Megéri beszerezni? Vagy, ha esetleg azt nem, valami új gamma boxra srácok?