Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagy megmondás nem kellett, tudtad ezt jól, mint mindenki. Ez van, a címek fontosabbak, magának mint brandnek is, sőt, így van jól, így van rendjén.Rivaldo11 írta:Végül is Hegyi papa megmondta...lehet, h. nem egy világhírű szakember, ám úgy gondolom, tudja , mit beszél. És Ő méltatlannak látja-a madrid nevéhez mindenképp-ezt a játékot. Persze, eredményes lehet, ezt nem is vitatja senki. Csak épp a labdarúgásnak nem tesz jót, ha ez a felfogás diadalmaskodik.
Ez nem ellenérv ugyan, de pl dani alvest vagy busquets-et is nyugodtan lehet gusztustalannak nevezni.albicelesteX írta:nem tudtam azt a jelzőt illetni,hogy gusztustalan ellenben egy két jelenkori "madridistával".
Szerintem aki tényleg a Real Madridot szereti az mindenki méltatlannak tartja ezt a játékot és ha a szívükre teszik a kezüket egy két játékost is méltatlannak tartanak arra,hogy a fehér mez rajtuk legyen.Én akkor kezdtem el a Barca-val szimpatizálni amikor a Clásico-k eredményei Madrid győzelmekkel értek véget.Nem csíptem őket akkor sem,viszont egy R.Carlosra,Ronaldora,Zidane-ra,Hierrora stb. nem tudtam azt a jelzőt illetni,hogy gusztustalan ellenben egy két jelenkori "madridistával".Rivaldo11 írta:Végül is Hegyi papa megmondta...lehet, h. nem egy világhírű szakember, ám úgy gondolom, tudja , mit beszél. És Ő méltatlannak látja-a madrid nevéhez mindenképp-ezt a játékot. Persze, eredményes lehet, ezt nem is vitatja senki. Csak épp a labdarúgásnak nem tesz jót, ha ez a felfogás diadalmaskodik.
nah ez az, ami nagyon nagy tévedés! nézd csak vissza a kupamenetelést... a Sevilla és az Atletico ellen (de az egyik ellen egészen biztosan!!!) 3 vkp-val állt fel zsozé, és az 5-0-s klasszikus 2. félidejében is 3 vkp volt pályán...Soha nem nyomtuk 3 vkpval.
tényleg nem akarok sok szót fecsérelni erre, de azt felejtitek el, hogy szép, igényes, attraktív és az eredményesség (értsd: gólszerzés) szavak jutnak az emberek eszébe a Real Madridról. Itt van hasonló mentalitású rivális számotokra, akikkel tényleg a futball szépségét kéne produkálni, de ehelyett ti szurkolók megelégedtek ezzel az produkcióval. Nem is ezzel a gyilkos mentalitással van bajom részetekről, de hogy amint megvan a labda rúgtok bele akkorát, hogy hadd fusson x,y... 10/1 van értelme... hát lehet eredményes, de hogy szép számomra semmiképp sem ez a foci jelenti és még csak nem is a 2védősoros felállás, hát én ízlás ficamom már csak ilyen.Antifoci írta:Még egyszer mi nem tudunk úgy játszani ahogy ti, ezért az továbbra sa érv hogy csak akkor leszünk elismerve ha úgy játszunk mint ti, ezek szerint nyerhetünk mi akárhányszor, az mindig mák lesz, mert nem tudunk úgy játszani mint ti.
tisztelettel,erre reagálnék. nem gondolom,hogy így lenne és többször is írtam olyat,ami feltételezhetően nem tetszett a barcásoknak és nem egyszer vitáztam is velük erről-arról. pl: számomra a barca focija is 90%ban sablonra épül(feltételezem ezzel sok barcás nem értene egyet).Daffyt meg amellett, hogy normalisan leirja, amit gondol, egy valami miatt kedvelitek annyira; mert altalaban azt mondja, amit hallani akartok.
Amúgy igen, ami az "élő közvetítés" topik alatt megy az vicc. Más fórumokon is ezt tapasztalom és egyszerűen nem értem. A kupadöntő alatt 1 gólos hárányban negyed órával a vége előtt ilyet írnak, hogy elmegy aludni, ennek a csapatnak lőttek, stb. Pedig csak 1 gól kéne, amivel még simán meglehet a kupa.Antifoci írta:Nagyon jól tudom hogy nem győzlek meg, egyenlőre nem tudlak majd előbb utóbb , talán.
Azt meg ne mond hogy nem ez a baj , hogy real küzd harcol..mert szerda óta kb 1000 példát másolhatnék ide be erre.
Az a lényeg hogy a 4 meccs előtt elég nagy volt a mellény itt is , néhány játékosnál is, és egyenlőre nem úgy alakultak a dolgok.
De mivel egyenlőre sokkal jobb csapatotok van simán benne van, hogy kiesünk tükör simán. De ha mégse arra is meg lesz a magyarázat..
Ez itt a probléma mivel ekkora szériába van a barca a reál nem tud olyat csinálni hogy az igen arra azt mondja a többség hogy a jogos. Pedig ez nem nagy dolog..van akinek megy.
Meglátjuk mi lesz, csak az ilyen emberek tudnak nagyon végletek be esni...
Ha kiestek sztd hányan fogják azt írni hogy gardiola menjen, sok játékos menjen...
Hidd el sokan , mint ahogy a kupa után is írogatták sokan..
Pedig nem tudják milyen jó dolguk van.
Ilyen bután sarkított megjegyzésekkel nem fogsz senkit meggyőzni.Antifoci írta:Azt nem tudom megérteni hogy nektek azzal mi bajotok hogy a real nem adja meg magát.
Antifoci írta:Hidd el én nem fogok magyarázkodni, elismerem amit elkel. Te erre sose leszel képes.
Ha neked az egész éves játékunk hányadék hát legyen.
De tudod pont miattad meg a hozzád hasonlók miatt fogsz/fogtok előbb utóbb koppanni. Mert ti már úgy gondoljátok ez örökké így lesz, közben nálatok egyre-egyre kevesebb lesz a motiváció. De tekintsük el egymástól..ismerem stílusod...ami maga az arrogancia .
Én neveztelek meg, te válaszoltál. Hagyjuk.
Minket is feldühítAntifoci írta:A másik az Antifoci: ez az ami feldühít.