én meg most nem bánom, hogy egyszer visszaszólt. Ráadásul az oltásai mögött jóval több valós is volt, mint Jose-nak.Fecooo írta:...
Nem olyan biztos az,h emiatt rosszabbul jönnénk ki a dolgokból

én meg most nem bánom, hogy egyszer visszaszólt. Ráadásul az oltásai mögött jóval több valós is volt, mint Jose-nak.Fecooo írta:...
Én is hiányolom az akkori játékunkat és zseniket, DE. Ez a real nem fényévekkel rosszabb ennél a Barcánál. Ha így lenne nem tudtunk volna győzni a kupában még ezzel a játékkal sem.Subinho írta:10 éve nem találkozott a két csapat a BL-ben, akkor is ugyanebben a szakaszban. akkor a Rivaldo féle csapat életveszélyes volt, a Zidane féle Real pedig szintúgy. nagyon bíztam a csapatban, végül elég egyértelműen ment a Real a döntőbe. Ez a Real fényévekre van az akkor Realtól, ez a Barca pedig ugyancsak fényévekkel, de jobb, mint a 2001-es Barca!!!
A sok sérült és az utólsó 2 klasszikus miatt most a Realt érzem favoritnak, de ha a srácokban kicsit nagyobb tűz ég, akkor ezeket a meccseket hozni kell!!! Azért mert ez a Barca sokszor jobb ettől a Realtól és azért, mert ez a Barca!!! Egy ilyen 0 focit bemutató Real egyszerűen nem ejtheti ki a Barcát. aláírom, nincsenek csúcsformában, de össze kell kapni magukat és akkor egyszerűen nem lehet ellenfél ez a csapat!!! A helyzetekből most be kell lőni 1-2-t és akkor még az az 1-2 kontragól is belefér... Szerintem Madridban 1-1, vagy 2-2 lesz, Barcelonában meg 1-0, vagy 2-0 és sima továbbjutás!!! Persze ez a könyebbik feladat... sajnos a MU sokkal nagyobb falat.....
Azt sztem senki sem mondta h nincs jelentősége, mert a szerdai bíráskodáson igenis láthattuk a nyomát, inkább arra próbáltak utalni egyesek, hogy a két csapat közötti különbséget nem tudja áthidalni velefcbarca78 írta:És innentől kezdve meg baromság azt mondani, hogy Mou pszichológiai hadviselésének, meg bírózásának nincs jelentősége...
egyébként igen sztem is befolyásolhatta a döntéshozókat is ez a nyilatkozat. És innentől kezdve meg baromság azt mondani, hogy Mou pszichológiai hadviselésének, meg bírózásának nincs jelentősége...Andris írta:Csak egyvalamit jelent mourinho kifakadasa, megpedig azt, hogy piszkosul duhos, h vegul nem portugal hanem a nemet jatekvezeto lesz. Raadasul pep nyilatkozatanak tulajdonitja ezt valszeg igazabol is, es meg az is lehet hogy kicsit igaza van..
Keves hir tetszett ennyire amiota tart a clasico laz.
Ez már inkább nevetséges, mint felháborító.Ilúvatar írta:A Real Madrid vezetőedzője kemény kritikával illette Pep Guardiolát a holnap BL elődöntő előtt a sajtótájékoztatón, írja a sport.es.
"Azzal hogy kijelentette, ne legyen portugál bíró egy új fejezetet nyitott. Mostanáig két csoportra lehetett osztani az edzőket. Az egyik - kisebb csoport - nem beszélt egyáltalán a játékvezetőről, a másik sokkal nagyobb, amibe én is beletartozom, kritizálják a legfontosabb tévedéseket, mert emberek vagyunk akik nem mindig tudják kontrollálni a frusztrációjukat. Pep mostani kijelentésével egy új korszak köszönt be, egy harmadik csoport, aki csak egyetlen emberből áll, belőle, és aki nyíltan kritizálhatja a játékvezetőket. Ilyet még sosem láttam a világ futballjában. Sok követője van az ő fantasztikus futballjának, és fantasztikus edzői kvalitásainak. Lássuk vajon a követői ezúttal csoportban fogják kritizálni nyíltan a játékvezetőket?" nyilatkozta José Mourinho
De megdöglöttd írta:Ettől hiteles lesz máris... úristen!...juhaszdani95 írta:Remélem igaza lesz a kutyádnak. Itt annyi a baj, hogy ez az Iker megtippelte a madridi 1-1-et is és a Real 1-0-ás kupagyőzelmét is ...
Amúgy ez egy másik polip, az a VB-s német nem megdöglött?
Ettől hiteles lesz máris... úristen!...juhaszdani95 írta:Remélem igaza lesz a kutyádnak. Itt annyi a baj, hogy ez az Iker megtippelte a madridi 1-1-et is és a Real 1-0-ás kupagyőzelmét is ...
Olvastam.... szegény.... nem érti hogy a pszihés játéka rég kútba esett... Pep visszájára fordította a "taktikáját"...Ilúvatar írta:A Real Madrid vezetőedzője kemény kritikával illette Pep Guardiolát a holnap BL elődöntő előtt a sajtótájékoztatón, írja a sport.es.
"Azzal hogy kijelentette, ne legyen portugál bíró egy új fejezetet nyitott. Mostanáig két csoportra lehetett osztani az edzőket. Az egyik - kisebb csoport - nem beszélt egyáltalán a játékvezetőről, a másik sokkal nagyobb, amibe én is beletartozom, kritizálják a legfontosabb tévedéseket, mert emberek vagyunk akik nem mindig tudják kontrollálni a frusztrációjukat. Pep mostani kijelentésével egy új korszak köszönt be, egy harmadik csoport, aki csak egyetlen emberből áll, belőle, és aki nyíltan kritizálhatja a játékvezetőket. Ilyet még sosem láttam a világ futballjában. Sok követője van az ő fantasztikus futballjának, és fantasztikus edzői kvalitásainak. Lássuk vajon a követői ezúttal csoportban fogják kritizálni nyíltan a játékvezetőket?" nyilatkozta José Mourinho
Remélem igaza lesz a kutyádnak. Itt annyi a baj, hogy ez az Iker megtippelte a madridi 1-1-et is és a Real 1-0-ás kupagyőzelmét is ...osho írta:a kutyám meg azt jósolta, hogy mi nyerünk...juhaszdani95 írta:Nah, frankó ...Nem akarok vészmadár lenni, de Iker polip szerint a Madrid BL döntős lesz.![]()
De én bízom a csapatomban![]()
![]()
a kutyám meg azt jósolta, hogy mi nyerünk...juhaszdani95 írta:Nah, frankó ...Nem akarok vészmadár lenni, de Iker polip szerint a Madrid BL döntős lesz.![]()
De én bízom a csapatomban![]()
![]()
Nem kell velem egyet érteni, de így érzem. Sztem hosszútávon nincs már akkora potenciál a csapatban, az emberek nagy része már mindent megnyert, nem lesz számukra akkora motiváció. Én pl. úgy gondolom, h Messi sem fog még sok évig varázsolni, főleg, ha esetleg megkapná zsinórban a 3. Aranylabdát.Rivaldo11 írta:Korszak vége? ugyan...Vannak lépések, amiket mindenképp meg kell lépni, és frissíteni a keretet. Ez nem függ attól, milyen eredményt érünk el. Az meg nagyon érdekes lenne, h. csak egy győzelemmel bizonyítanánk, h. miénk a jobb csapat...Ahhoz még nagyon sokat kell letennie az asztalra ennek a madridnak, h. ez egyáltalán kérdés lehessen.LG írta:Amúgy sztem ennek a párharcnak nagyobb tétje van, mint a BL döntőbe jutás. Egyrészt ez mozdítja el majd vmelyik csapat irányába az összmérleget, másrészt sztem a jövőre vonatkozóan is meghatározható lehet, főleg egy Madrid siker esetén. Ugyanis úgy gondolom, h egy Madrid siker egy korszak végét jelentené. Lehet sokan butaságnak gondolják ezt, de én úgy érzem, h ez akkora ütés lenne, ami után ez a csapat többet már nem tudna megújulni, csak jelentős változtatások árán. A Madrid meg sztem vérszemet kapna, és a következő szezonban még erősebbek lennének.
Ha viszont mi megyünk tovább azzal egyértelműen bizonyítanánk, h mi vagyunk jobb csapat, és a kupa vereség csak kisiklás volt.
Ami kérdés viszont, h. ki tudjuk-e hozni a különbséget-szám szerint egy egygólos sikerre gondolok idegenben. Ha mindkét csapat futballozni akar, akkor ezt nem lesz nehéz elérni. Ha nem lesz játék, hanem valami más, akkor megint erőlködés lehet a vége.