Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nagyon jó volt olvasni!Grat a srácoknak, korrekten, intelligensen ecsetelték a kérdéseket!Hozzáfűzni már nehéz a dolgokhoz, gondolom mindenki tűkön ül, lesz 180 perc, ahol már nem lesz ide-oda nyilatkozat csak foci!Múltkor jött egy isteni sugallat Abidal góljánál, ami az első volt, ma remélem Mascherano is megízleli, milyen gránátvörös kékben betalálniLM10 írta:Ozsi és Daffy közreműködésével megcsináltam a Szurkoló VS Szurkoló rovatot. Volt már többször is eurobarcán, számomra ez mindig élvezetes rovat volt.Szeretném ismét megköszönni a közreműködést srácok, ti pedig fogadjátok szeretettel a 2 véleményt a Clasicoról.
http://baggioblogja.blog.hu/2011/04/26/ ... szurkolo_1
pontosan. csak vicc volt.Budo írta:látom nem esik le az embereknek, hogy viccelni próbált a srác.
a száz aláírása talán ér egy Ini-aláírást.Leomessi14 írta:rtem en hogy ertekes Ramos alairasa,de megis,hogy lehet ilyet hirdetni egy Barca forumon az El Classico elott azutan,hogy a Real megnyerte a Kiraly Kupat....G.Gabe írta: OFF:
ÚJ JÁTÉK A HASBROTÓL!!!!
500 DB-OS 3D COPA DEL REY PUZZLE.
AZ ELSŐ 100 MEGRENDELŐNEK SEGIO RAMOS ÁLTAL DEDIKÁLT PÉLDÁNYT KÜLDENEK!
rtem en hogy ertekes Ramos alairasa,de megis,hogy lehet ilyet hirdetni egy Barca forumon az El Classico elott azutan,hogy a Real megnyerte a Kiraly Kupat....G.Gabe írta: OFF:
ÚJ JÁTÉK A HASBROTÓL!!!!
Minden álmunk egy olyanG.Gabe írta:OFF:
ÚJ JÁTÉK A HASBROTÓL!!!!
Hát a lendületes, labdaszerzés utáni kiindulást nem ma este fogjuk látni, gyanítom. Látva mit műveltek "taktikai falt" gyanánt a habfehérek, minden eszközzel meg fogják állítani még a labda nélkül felfutókat is. A nagy kérdés az lesz, hogy miként fogja ezt a bíró megítélni. Lesz-e mersze sárgát, pirosat adni, egy-egy ilyen belépő után.#Neymar# írta:A lényeg megint a biztos védekezés lesz,ha megvan végre megmutathatnánk milyen lendületesen tudunk kiindulni egy labdaszerzés után,már rég láttam.Elég a langyos játékból célratörően kell újra játszanunk!
Na ja, utóbbiról úgyis gondoskodnak PepéékIlúvatar írta: GÓL KELL, nem pedig szervek a pályán.
a rotáció azért nem működött, mert nincs kire rotálni. jelenleg két poszt van, ahol 2 erős ember tolja, ez a busq-masc páros esetleg keitaval kiegeszitve, bár o inkább elorreb jatszik, meg a balszél abidalla-adrianoval-maxwellel.G.Gabe írta:A rotáció azért nem működött idén, mert sok játékos hullámvölgybe került.
nem éppen őrá gondoltam, mint írtam. de egy ilyen játékos, aki kétlábas, jól lő távolról, és mindkét oldalon remekül játszik, jól jönne.#Neymar# írta:Ez most komoly?G.Gabe írta:Tavaly szóba hozták Dzsudzsákot is a Barcával.
Hát most már simán beférne a keretbe.
Dzsudzsákra visszatérve: szerintem agilis, fejlődőképes, harcias, jól lő távolról, mindenféle szögből, remek mindkét lábbal, ezáltal kiszámíthatatlan. És sokszor átmegy jobb oldalra is, ami jól jöhet.
Szerintem egy ilyen játékos mindenképpen jól jönne a Barcának. Ha nem is feltétlenül ő, de egy ilyen kvalitású játékos.
Nevek? Nem tudom. Nem hiszem, hogy ez könnyű lenne. Sok játékos , aki klasszis, nem tudott beépülni a csapatba. Nehéz ügy ez. És kevés a pénz.![]()
Ez most komoly?G.Gabe írta:Tavaly szóba hozták Dzsudzsákot is a Barcával.
Hát most már simán beférne a keretbe.
Dzsudzsákra visszatérve: szerintem agilis, fejlődőképes, harcias, jól lő távolról, mindenféle szögből, remek mindkét lábbal, ezáltal kiszámíthatatlan. És sokszor átmegy jobb oldalra is, ami jól jöhet.
Szerintem egy ilyen játékos mindenképpen jól jönne a Barcának. Ha nem is feltétlenül ő, de egy ilyen kvalitású játékos.
Nevek? Nem tudom. Nem hiszem, hogy ez könnyű lenne. Sok játékos , aki klasszis, nem tudott beépülni a csapatba. Nehéz ügy ez. És kevés a pénz.