Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
zsírosdeszka írta:Hát Buszkecctől Európa összes játékosa fényévekre van...Robcsyy írta:és di mariát hova raknád te bohóczsírosdeszka írta:Busquets meg Pedro átvehetik a legjobb színész díjat. Ronaldo hozzájuk képest [auto_cenzúra]!![]()
?
Afellay is jöhetneMessiFan írta:Jön Adebayor.
Xaviról kéne példát venni. Pontosabban arról az akcióról, amikor ő kapuralőtt. Ugye Pepe Messit követi, keveset van játékban, ezért kéne egy ember (Xavi), aki felmegy a támadásokkal többet és figyel a befejezésekre. Ezzel szerintem lehetne mit kezdeni.socio66 írta:nem értem miért kell lejáratni magunkat..
pedro és busquets fetrengései teljesen vicckategóriások voltak, nekem hányingerem volt tőle,az meg azért mindent elárul.
a meccs amúgy a várható,mi támadunk,őt védekeznek és próbálnának kontrázni,egyelőre sikertelenül.
az a baj hogy nincs bennünk a gól,senki nem tudja azt a pluszt beletenni a támadójátékba,amivel föléjük kerekedhetnénk.
bízom a srácokban,az első félidő után azt mondom,nagyon rosszul nem jöhetünk ki a meccsből az eddig látottak alapján,de bármi lehet.
Ezt most rettentő fontos volt megjegyezni. Inkább menj át a szomszédba, ott szítsd a feszkót.zsírosdeszka írta:
A kommentátor egyébként Barcelona szurkoló (bár 4 éve még Real szurkoló volt).
Na ez az a hozzászólás, amit most bemásolok valamilyen szövegszerkesztőbe, aztán felnagyít, kinyomtat, felragaszt. Tökéletes.ozsimiki írta:lehet nem kellene ilyet írnom, de ha ezt én egyszer átélném a Nou Campban, hogy a Barca a Real ellen (vagy bárki ellen) ilyen mentalitással lépjen pályára, az lesz a mélypont ami a sporttal kapcsolatos életemet érinti...akkor felállnék, kimennék, köpnék egyet,és aláállnék. Ezen meccs után, csak simán a földre fog menni.
Annyira megérdemelné a nagy Jose,h megszerezzük a vezetést, kíváncsi lennék mi lenne utána. KELL EGY GÓL! Az a durva,hogy előre megmondja,h neki a 0-0 tökéletes. Ezt megtapsolják Madridban,és skandálják a nevét. igen, a Real Madrid focicsapatáról van szó. eljutottunk ide is, nem hittem volna.
Azt láttam h nagy a csetepaté, de arról lemaradtam, h mivel kezdődött. Mi volt?fanbarca írta:Pinto piros a szüneti összekapásért, írja az uefa.com.
Gól kell!