Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A special five már ott is megtette a hatását.Fecooo írta:már odáig süllyed a Real, h a hivatalos oldalon is kritizálják a bírót?![]()
![]()
![]()
ez már tényleg durva...
Szerintem nincs olyan épeszű madridista akinek ez a játék tetszene. Nekem se tetszik, ez a mai tényleg antifoci volt. Viszont ha ilyen játékkal továbbjuthatnánk a Bl-ben, azt mondom rendben, és szerintem emiatt semmi defektem sincs, minden átlagos szurkoló így gondolkodik, és valljuk meg ez a reális.nagyatyesz írta:Hát srácok! Gratula a fiúknak! Ez kellett nagyon! Nem elemezném a meccset, csupán egy kis sztorit fűznék az estéhez, ami szerintem sok ide látogató Real drukker is olvasni fog! Kb 18 éve szurkolok a Barcának, mikor a családommal ellátogattunk a városba. Elmentünk a Nou Campba, és azóta fanatikus vagyok! A tv-ben egy Barca - Psg párharcot láttam először! Ezalatt a 18 év alatt nagyon sok sikertelenségben volt részünk, voltak gyengébb éveink is. Igazából a Sport tv indulásával tudtam követni a spanyol bajnokságot rendszeresen. Imádtam a Rivaldo-féle Barcát, holott közel sem volt ilyen sikeres, mint a maiak. De ezalatt a 17-18 év alatt soha nem láttam még olyan visszataszítóan, és undok módon játszó Madridot, mint idén!!! Én az a fajta Barca szurkoló vagyok, aki nem utálja a Madridot (persze nem is szeretem), de voltak olyan csapatai ezalatt a 18 év alatt a Madridnak, amit tiszteltem. Elég csak a Zizu féle csapatra gondolni! Azt akarom mondani, hogy szerintem nincs olyan igazi Madrid szurkoló, aki ezt a fajta focit szívesen nézné, és nincs olyan szurkoló, aki Pepét ne tartan egy mészárosnak! Amit pedig Morinho csinál a Madriddal, ahogy nyilatkozik, ahogy játszat, NEM MÉLTÓ ENNEK A KLUBNAK A HÍRNEVÉHEZ! Szeretnék még olyan Classicokat látni, ahol a focié a főszerep, ahol az aktuálisan jobban teljesítő csapat győz, ahol nem csak egy csapat akar nyerni! Hajrá Barca, és szebb jövőt Madrid!
http://tinypic.com/r/2qidaus/7kennyke04 írta:asszem nem kapok állásajánlatot nálukCapon írta: Már az magában csoda, hogy Dani ott van a 2. képen is.
már én is sííírokIlúvatar írta:EHEkennyke04 írta: asszem nem kapok állásajánlatot nálukpro munka. Ha én ott lennék az AS szerkesztésnél, akkor ez jönne ki nálam:
EHEkennyke04 írta: asszem nem kapok állásajánlatot náluk
asszem nem kapok állásajánlatot nálukCapon írta:Már az magában csoda, hogy Dani ott van a 2. képen is.Fecooo írta:berakhatnám a képet, de inkább csak linkelem...
AS.com...
nem fogjátok elhinni, én sem hittem a szememnek...
Na mégegyszer írom, mert látom törtölték.Kívánom, h. edzésen, amikor beszáll murinnyó, kapjon egy ilyen semmit az állatjától.
Az első csoportba semmiképpen nem tartozhat,mivel abban azok vannak,akik nem bíróznakblanee írta:Ebben már igazad van. Pepe kiállítása okés, de voltak érdekes dolgok amik alapján viszont 1. csoport. Két csoport között lavírozik:)Andris írta:Igazad van, nem egészen így definiálta, lehagytam hogy jogos ítéletek vitatásáról van szó.![]()
Ettől függetlenül ma ezt teszi, teljes mértékben.
még az, de Ramos esetében miért sír? Mert a rögtön piroson lehet nyafogni, mert pro és kontra van ellene, de Ramos egy "normális" taktikai faultért kapott sárgát. Ellentmondások embere ez az ember, én egy garast nem adok az igéiért. Elfogult és mindig másban van a hiba!miihii írta:Andris is így értette sztemMivel a kiállítással jó döntést hozott a spori,ő meg mégis vergődik...
Ezen a beszóláson még mindig szakadokCapon írta: Már az magában csoda, hogy Dani ott van a 2. képen is.
Ebben már igazad van. Pepe kiállítása okés, de voltak érdekes dolgok amik alapján viszont 1. csoport. Két csoport között lavírozik:)Andris írta:Igazad van, nem egészen így definiálta, lehagytam hogy jogos ítéletek vitatásáról van szó.![]()
Ettől függetlenül ma ezt teszi, teljes mértékben.
Andris is így értette sztemblanee írta:Mourinho harmadik csoportot nem így definiálta. Ő magát eleve oda sorolta aki nyíltan kritizálja a játévezetőt. Szerinte a harmadik csoportba az tartozik, aki akkor kritizál, ha a játékvezető amúgy jó döntést hoz.Most olvasom Mundon, hogy José nyíltan beállt abba a harmadik csoportba, ahova ugye 'Guardiola követői' érkezhetnek a mester mögé esetleg.
Magyarul nyíltan kritizálta a játékvezetést.
erre csak annyit tudok mondani h ALJANEPSEG!!!Fecooo írta:berakhatnám a képet, de inkább csak linkelem...
AS.com...
nem fogjátok elhinni, én sem hittem a szememnek...