Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Piqueton
Kit érdekeeeel? Campeooone campeooone olé olé á é!Sanama írta:Tegnap este is sok volt a waka-waka...
Szerintem a góljai óta egy kicsit kilábalt a gödörből, mert tényleg iszonyúan rossz formában volt.LG írta: Akkor nem ugyanazt a meccset néztük. Ha szted minden olyan jól megoldott amit lehetett, akkor miért passzolta oda a labdát Adebayornak? Még szerencse, h a togói elszerencsétlenkedte. De emlékszem több csúnyán eladott labdájára is, csak azok nem ilyen kiélezett szituációba voltak.
A tököm tele van azzal, h ebben a topicban több szó van Shakiraról, mint Pique-ről. A másik dolog, ami nagyon zavar, és igazságtalan: vannak játékosok, akiket a fórum nagy része, ha kell, ha nem megtalál állandóan, pl. Keita. Pique ellenben szinte egész szezonban gyengén teljesít, de csak nincs megemlítve, csak a Shakirázás megy.
Akkor nem ugyanazt a meccset néztük. Ha szted minden olyan jól megoldott amit lehetett, akkor miért passzolta oda a labdát Adebayornak? Még szerencse, h a togói elszerencsétlenkedte. De emlékszem több csúnyán eladott labdájára is, csak azok nem ilyen kiélezett szituációba voltak.MessiFan írta:LG írta:Most amúgy komolyan, kit érdekel Shakira?Inkább a pályán csinálna már vmi értelmeset Pique, mert amit tegnap is összeszerencsétlenkedett az kritikán aluli volt. Tavaly talán egész Európa legjobb védője volt, idén meg gyenge mint a harmat.
![]()
Ugyan azt a meccset néztük? A legmagabiztosabb védő volt és végig mindent megoldott amit csak lehetett és azt jól. Én nem értem. Mit csinált rosszul az odavágón?
LG írta:Most amúgy komolyan, kit érdekel Shakira?Inkább a pályán csinálna már vmi értelmeset Pique, mert amit tegnap is összeszerencsétlenkedett az kritikán aluli volt. Tavaly talán egész Európa legjobb védője volt, idén meg gyenge mint a harmat.
Engem érdekelne, rá is mozdulnék. Piqué ide vagy oda.LG írta:Most amúgy komolyan, kit érdekel Shakira?Inkább a pályán csinálna már vmi értelmeset Pique, mert amit tegnap is összeszerencsétlenkedett az kritikán aluli volt. Tavaly talán egész Európa legjobb védője volt, idén meg gyenge mint a harmat.
ez Hatalmas!Rinku írta:Most kaptuk a hírt, Messi terrorcselekményre készül az egyik barcelonai gyrosos ellen, mert a kólájához nem adott szívószálat a kiszolgáló kisasszony! Fusson mindenki, nincs biztonságban se élő, se holt! Awww...