Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én se titkolom, h szeretném Barca mezben látniLos Banditos írta:Van der Vaart: Nem titkolom,szeretnék egyszer játszani a Barcelona mezében
áááSzakacs írta:En a pool-bol Traoré-t hoznam
En a pool-bol Traoré-t hoznamlaci18 írta:Én a Daniel Alves, Heitinga, Fabio Aureilo trióra szavzok mivel ezek nem álmok hanem elérhető játékosok és jók is , nem lenne olyab nehéz őket megszerezni. És én egy új edzőt is vennék lehetőleg nem hollandot és aki hajlik a 4-4-2-es taktikára rombusz középpályával.Deco01 írta:Üdv!
Sztem Ezquerro-t ne adjuk el![]()
A többi felölem is mehet![]()
A téli átigazolási szezonban most már világosan látszik h a védelmet kell sürgösen megerösiteni![]()
Néhány jelölt h könnyebben lehessen választani:
Jobbhátvéd poszt:N. De Jong(Ajax),Sagnol(B.München),Daniel Alves(Sevilla),
Középsövédö poszt:Kompany(Anderlecht),Heitinga(Ajax),Gallas(Chelsea),G.Milito(Zaragoza),G.Rodriguez(Villareal),
Balhátvéd poszt:Fabio Aurelio(Valencia),Zambrotta(Juventus),Riise(Liverpool),A.Cole(Arsenal).
Én a Daniel Alves, Heitinga, Fabio Aureilo trióra szavzok mivel ezek nem álmok hanem elérhető játékosok és jók is , nem lenne olyab nehéz őket megszerezni. És én egy új edzőt is vennék lehetőleg nem hollandot és aki hajlik a 4-4-2-es taktikára rombusz középpályával.Deco01 írta:Üdv!
Sztem Ezquerro-t ne adjuk el![]()
A többi felölem is mehet![]()
A téli átigazolási szezonban most már világosan látszik h a védelmet kell sürgösen megerösiteni![]()
Néhány jelölt h könnyebben lehessen választani:
Jobbhátvéd poszt:N. De Jong(Ajax),Sagnol(B.München),Daniel Alves(Sevilla),
Középsövédö poszt:Kompany(Anderlecht),Heitinga(Ajax),Gallas(Chelsea),G.Milito(Zaragoza),G.Rodriguez(Villareal),
Balhátvéd poszt:Fabio Aurelio(Valencia),Zambrotta(Juventus),Riise(Liverpool),A.Cole(Arsenal).
Ez hülyeség!Van Bommel nagy gamer,Juninho mellett is megálja a helyét!Akkor már cseréljen Deco Juninhoval!Subinho írta:csak bommel ingyen volt... sajnos ez jelenleg az első számú szempont... csak így nem fogunk senki komoly zsugást igazolni...
Gallas, Karvalyló, Kompany(Richi írta:de szerintetek ki az a védő aki tényleg világszintű és megis lehet szerezni viszonylag olcsón? de most a pénz ne legyen az alap mert itt sürgősen változtatni kell