Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó ezt tudom, de igazából mind1 is, hogy melyikük nem játszik egy percet sem az évben.ferninho írta:Dudek szerintem már inkább 3. számú, Adán az igazi cserekapus Jerzy (Cumbee írta:Azért Dudek nem lenne rossz kapus, csak körbefonta már a gaz a cserepadnál.TrogAir írta:
Kérdem én: Van valamely csapatnak ilyen jó cserekapusa??) sérülésé óta
Dudek szerintem már inkább 3. számú, Adán az igazi cserekapus Jerzy (Cumbee írta:Azért Dudek nem lenne rossz kapus, csak körbefonta már a gaz a cserepadnál.TrogAir írta:
Kérdem én: Van valamely csapatnak ilyen jó cserekapusa??
Azért Dudek nem lenne rossz kapus, csak körbefonta már a gaz a cserepadnál.TrogAir írta:Kérdem én: Van valamely csapatnak ilyen jó cserekapusa??Pavel írta:Kár volt elmenni San Sebastianba. Elég lett volna odaszólni, hogy most nincs kedvünk focizni. 3-0 a hazaiaknak és övék a három pont.
Pintot a második gólért elzavarnám.
Ja, a Chelsea és az Arsenal ellen kell csak mindösszesen nyerniük (és közben a Schalke ellen sem pihenhetnek)Messithebest írta: következő fordulóban már bajnokok lehetnek, elég csak nyerniük...![]()
Kérdem én: Van valamely csapatnak ilyen jó cserekapusa??Pavel írta:Kár volt elmenni San Sebastianba. Elég lett volna odaszólni, hogy most nincs kedvünk focizni. 3-0 a hazaiaknak és övék a három pont.
Pintot a második gólért elzavarnám.
Ez nehéz ügy.... következő fordulóban már bajnokok lehetnek, elég csak nyerniük...monyo69 írta:A MU-nak meg nyomnia kell végig keményen, no pihi, mert ott szorosabb a bajnokság.
- jah basszus! Mi a vérnek kell neki technikázni, mikor egy egyeneset sem tud rúgni a bőrbe!!Pavel írta: Pintot a második gólért elzavarnám.
Nyilván nem túl boldog és nem is azt mondom, hogy így képzeltem el ezt a fordulót, de ha van vereség, amit lazán lehet venni, akkor ez az. Egyébként Pepp-től sem láttál még ilyen szinten felforgatott kezdő csapatot és nem is nagyon fogsz szerintem, de ezt a meccset ő is csak lejátszatni akarta, nem megnyerni, ez látszott a cseréin is. Amúgy meg, ha belegondolsz akkor még mindig jobb ez így, hogy most bebuktuk ezt a meccset szinte full B csapattal és a köv 2 héten állunk ki normál csapattal, amikor nem kell BL-re tartalékolni és lesz ideje a srácoknak pihenni, vagy most ráizmozunk erre és nyögve nyelve behúztuk volna egy erősebb csapattal és esetleg lesérült volna valaki keddre, vagy még inkább fásultakká váltak volna a játékosok és köv. hetekben, amikor aztán tényleg senkinek semmi dolga nem lesz, játszogattak volna az ifik.Stalkyard írta:Ja, gondolom Guardiola teli torokból röhög hazafelé.![]()
![]()
Cumbee írta:Jót mosolyogtam ezen a vereségen.:D Ezzel beigazolódott, hogy a spanyol bajnokság a világ legerősebb bajnoksága. Az angol b*zik mindig azzal jönnek, hogy ott az alsó házi csapatok is meg tudják szorítani a nagyokat, hát tessék. 2 kieső jelölt megverte a világ talán jelenlegi 2 legjobb csapatát ergo ha ezt az angolos eszmefuttatást követjük, a spanyolok a legkeményebbek!:D Amúgy komolyan, szerintem ez a 2 vereség sokkal viccesebbé tette a fordulót, mint ha 2 sima győzelem lett volna.
Ja, gondolom Guardiola teli torokból röhög hazafelé.Cumbee írta:Jót mosolyogtam ezen a vereségen.:D Ezzel beigazolódott, hogy a spanyol bajnokság a világ legerősebb bajnoksága. Az angol b*zik mindig azzal jönnek, hogy ott az alsó házi csapatok is meg tudják szorítani a nagyokat, hát tessék. 2 kieső jelölt megverte a világ talán jelenlegi 2 legjobb csapatát ergo ha ezt az angolos eszmefuttatást követjük, a spanyolok a legkeményebbek!:D Amúgy komolyan, szerintem ez a 2 vereség sokkal viccesebbé tette a fordulót, mint ha 2 sima győzelem lett volna.