Marquez biztos pont lenne a védelemben, ha Rijkaard végre lemondana Oleguer-ről, és Marqueznek nem kéne minden meccsen máshol játszania

Szerintem Marquez igenis jó védő a fejjátéka kifogástalan és a magassága miatt sokkal kevesebb gólt kapnánk ott hátul. Edmilson sokkal [auto_cenzúra] nála hiába világbajnok.barcafan írta:már amennyi dolga volt a védelemnek...antiimperialista írta:Láttad a Pana elleni meccset? Szerintem Rafa volt a védelem legjobbja.boggabor írta:Sajnos Marquez gyenge mint vedo pont olyan [auto_cenzúra] mint 2 eve mint amikor jott akor jo ha vedekezo kozepalyast jatszik mint tavaly es messze o volt a tavalyi ev legjobb barca jatekosa talan meg Etoo, de en vedot akarok es folleg kozepre
Ez így van.antiimperialista írta:Valdes-szel kapcsolatban az öcsém azt mondta, hogy az a spanyol bajnokság szégyene, hogy egy ilyen kapus, mint ő, Zamora-díjat kaphatott. Sajnos igaza van. Nem mondom, hogy rossz kapus, de messze van attól, hogy a legjobbak között emlegessék.
Láttad a Pana elleni meccset? Szerintem Rafa volt a védelem legjobbja.boggabor írta:Sajnos Marquez gyenge mint vedo pont olyan [auto_cenzúra] mint 2 eve mint amikor jott akor jo ha vedekezo kozepalyast jatszik mint tavaly es messze o volt a tavalyi ev legjobb barca jatekosa talan meg Etoo, de en vedot akarok es folleg kozepre
Van egy 23éves olyan kapusunk aki Spanyolország egyik legjobb kapusa,és még "alig" van meccsrutinja!Nem elég tapasztalt még,és ez rengeteget számít.antiimperialista írta:Szerintem sokan azok közül is, akik a Barcának szurkolnak. Én sem vagyok elájulva tőle. Bravúrkapus, de hatalmasakat hibázik.boggabor írta:Vaart 5M -ert a Hamburgba igazolt es most meg lehet nezni, hogyan allnak en ot sajnalom, de nekunk vedok kellenek folleg kozepre es talan kapus?????????????????? bar en Valdest jonak tartom, de aki nem a barcanak drukol mindenki azt mondja [auto_cenzúra].
Szerintem sokan azok közül is, akik a Barcának szurkolnak. Én sem vagyok elájulva tőle. Bravúrkapus, de hatalmasakat hibázik.boggabor írta:Vaart 5M -ert a Hamburgba igazolt es most meg lehet nezni, hogyan allnak en ot sajnalom, de nekunk vedok kellenek folleg kozepre es talan kapus?????????????????? bar en Valdest jonak tartom, de aki nem a barcanak drukol mindenki azt mondja [auto_cenzúra].
Na nyomj le gyorsan 20 fekvőtámaszt, mondj el 30 Miatyánkot, aztán erőteljesen szégyelld magadBoixos írta:ez az "összekeverem a szezont a fazonnal"-nak az alapesete![]()
![]()
![]()
![]()
ezt a szégyent...![]()
![]()
ez az "összekeverem a szezont a fazonnal"-nak az alapeseteredlions írta:Öregem!Boixos írta:csak az a gáz, h vdvaart lassan hetven éves lesz.
miért ne a zsorkerát tegye inkább be rijkaard? párszor elférne, valdesnek is szüksége lenne a pihenésre. meg arra, h ne legyen már annyira evidens a helye. attól csak jobban teljesítene sztem.Olvass rendesen!
![]()
van der Vaart csak 23 éves lesz!![]()
Adat lapja
Öregem!Boixos írta:csak az a gáz, h vdvaart lassan hetven éves lesz.
miért ne a zsorkerát tegye inkább be rijkaard? párszor elférne, valdesnek is szüksége lenne a pihenésre. meg arra, h ne legyen már annyira evidens a helye. attól csak jobban teljesítene sztem.
Ohm..Boixos, Van de 'mit is' ? keverett Van der VaartalBoixos írta:csak az a gáz, h vdvaart lassan hetven éves lesz.
miért ne a zsorkerát tegye inkább be rijkaard? párszor elférne, valdesnek is szüksége lenne a pihenésre. meg arra, h ne legyen már annyira evidens a helye. attól csak jobban teljesítene sztem.
- Daniel Alves, de ő jobb hátvéd...Morminho írta:áááSzakacs írta:En a pool-bol Traoré-t hoznam
szerintem ő gyenge, akkor már inkább Riise, ő még egy jó bal hátvéd.
Ha rajtunk múlnának a Barca igazolásai, akkor Oleguer a Barca B-ben, Belleti máshol jáccana, és lenne minőségi védelmünkredlions írta:van der Vaart jöhetne!De nem rajtunk múlik...