Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2011.05.02. 18:51:40

G.Gabe írta: Hol van ez a videó?
az előző hozzászólásomon kívül? :)
ITT
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.02. 18:50:22

daffy írta:
G.Gabe írta:egy szájmozgásba sokmindent bele lehet magyarázni.
ha azt mondja,hogy milyen szép a cipőd,akkor nem takarja el. valószínűleg szidalmazás. mint írtam,nem tudok spanyolul,így hiába próbálnám kiolvasni a MAJOM szót,nem sikerül. :) egyébként a mono szó 4 betűjébe olyan sok mindent nem lehet belemagyarázni
pont az előzőhöz írtam hozzá, hogy miket lehet esetleg.
lehet, hogy lekisfiúzta, és elküldte gyufáért.

de lehet ezt is "buherálni"
van az a magyar vicces dalocska, hogy:
"Szombathely nagy állomás.
Ott van a [auto_cenzúra]."
Ez is kétértelmű.

Hol van ez a videó?
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
d
Entrenador del Barça

2011.05.02. 18:49:41

Ezt döntsék el a spanyolok azt mondom. Ha bizonyíthatóan majmozott én kérem elsőként, hogy kapja meg méltó büntetését. Eddig is elhatárolódtam a sráctól, mint Barcelona drukker. A csapat egyik nagy szégyene.
daffy
Madridista

2011.05.02. 18:39:56

G.Gabe írta:egy szájmozgásba sokmindent bele lehet magyarázni.
ha azt mondja,hogy milyen szép a cipőd,akkor nem takarja el. valószínűleg szidalmazás. mint írtam,nem tudok spanyolul,így hiába próbálnám kiolvasni a MAJOM szót,nem sikerül. :) egyébként a mono szó 4 betűjébe olyan sok mindent nem lehet belemagyarázni
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.02. 18:36:44

egy szájmozgásba sokmindent bele lehet magyarázni.

spanyolul a majom: "mono"
katalánul: "mico"

de a "mono" jelenti még azt is, hogy "csinos"

ami még lehet, hogy mondott:
mano: kéz
malo: rossz
mayo: május
mayor: nagyobb, idősebb
mondar: hámozni
monja: apáca
mosto: must
mozo: fiú, fiatalember, pincér

lehet válogatni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G.Gabe 2011.05.02. 18:45:26-kor.
daffy
Madridista

2011.05.02. 18:32:36

d írta: Valószínű nem volt túl meggyőző, hogy állítólag azt lehet leolvasni a szájáról. Vagy valami mást.
Ez megint olyan dolog, amit nem fogunk tudni megtudni, bár Busquets megítélésén már lassan nehéz rontani így is.
van videó róla. én sajnos nem beszélem a nyelvet,így max akkor érteném meg a szándékát,ha felmutatná egy táblán.
mellesleg nem venném ilyen komolyan a rasszizmust. a majmozást többször használom,bőrszíntől függetlenül. nem gondolom,hogy ez a kifejezés sértő a színes bőrűeknek(vagy nem kéne,hogy az legyen). minden esetre,ha az uefa máskor tud eltiltást/zsebpénzmegvonást adni ilyenért,akkor most is kéne.

hitzfeldet nagyon nem csípem,de igazat adok neki. amennyi látszik a médián keresztül mourinhóból,az az,amit elmondott az öreg.

szerk: megelőztél bányász! :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.05.02. 18:30:05

egyetlen dolgot nem értek,busi majmozását. az uefa komolyan szokta venni a rasszista dolgokat,most miért nem teszi?
Gondolom azért nem mert ez csak egy spekuláció.H valami olyasmit mondott ami nagyon hasonlít a majom szóra.De egyrészt koránt sem biztos,h azt mondta másrészt pedig nem hiszem,h mindenképpen rasszista töltetű a majom szó.A UEFA-nál is tudják,h sokkal csúnyábbakat is mondanak ennél egymásra a pályán...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
d
Entrenador del Barça

2011.05.02. 18:28:43

daffy írta:egyetlen dolgot nem értek,busi majmozását. az uefa komolyan szokta venni a rasszista dolgokat,most miért nem teszi?
Valószínű nem volt túl meggyőző, hogy állítólag azt lehet leolvasni a szájáról. Vagy valami mást.
Ez megint olyan dolog, amit nem fogunk tudni megtudni, bár Busquets megítélésén már lassan nehéz rontani így is.
daffy
Madridista

2011.05.02. 18:18:46

Fecooo írta:eleve paradox, h keresetet nyújtottak be... miért?

állítólag az uefa az uniceffel együttműködve nyomja a Barcát. eddig stimmel.
azonban, ha ez így van, és ezt "tudják", akkor milyen indíttatásból perelték be a Barcát a "Barca-bérenc" szövetségnél?

ha egyszer a Barcát tolják, akkor miért tiltanák el a csapat felét? ha meg mégis eltiltották volna a mieinket, akkor meg bukik a "Barca-uefa egyesített bűnszervezet" c. elmélet...

nem? :lol:
egyetlen dolgot nem értek,busi majmozását. az uefa komolyan szokta venni a rasszista dolgokat,most miért nem teszi?
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.02. 16:52:48

kár, hogy Benny Hill már meghalt, micsoda jelenetet kreált volna ebből.

De a Monthy Python is ki tudná ezt figurázni rendesen :-D

Előszőr beszól az UEFA-nak, aztán meg pityereg a küszöbén, hogy segítsen neki. Nevetséges.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.02. 16:49:45

eleve paradox, h keresetet nyújtottak be... miért?

állítólag az uefa az uniceffel együttműködve nyomja a Barcát. eddig stimmel.
azonban, ha ez így van, és ezt "tudják", akkor milyen indíttatásból perelték be a Barcát a "Barca-bérenc" szövetségnél?

ha egyszer a Barcát tolják, akkor miért tiltanák el a csapat felét? ha meg mégis eltiltották volna a mieinket, akkor meg bukik a "Barca-uefa egyesített bűnszervezet" c. elmélet...

nem? :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.02. 16:42:14

Most menjenek és jelentsék fel az UEFA-t.

az sem lenne kevésbé vicces ezek után :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.02. 16:39:33

Csak azért most adtak ki erről nyilatkozatot, mert eddig röhögtek rajta :-D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.02. 16:22:25

Várható volt. A Madriddal fizettetnék vagy Mourinhoval egy kis zsebpénzt a klub hírnevének lejáratásáért aztán csókolom. Nem kell ezt az ügyet tovább ragozni. A rádiócsatornás doppingügyes ügy, hogy elcsöndesült. Most jutott eszembe.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.02. 16:14:52

Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.02. 15:26:16

Hiddink nyilatkozatában ugyanazok a dolgok hangzottak el amik itt már számtalanszor. Jól látja a dolgokat, és nem csak azért mondom ezt, mert inkább a Barca mellett állt ki :!:

Holnapra egyébként remélem Puyol és Ini is bevethető állapotban lesz. Szükség van rájuk hogy egy jó meccset tudjunk játszani!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.02. 15:07:14

„Szerencse, hogy Mourinho destruktív taktikája, amely csak az ellenfél provokálására és játékának elrontására épít, nem működött. Ez a játékstílus nem a Realnál megkövetelthez illik, és véleményem szerint szégyen a Realra nézve. Mind az imázsát, mind a hírnevét rontja ennek a legendás klubnak. Azzal, hogy a Barca és az UNICEF kapcsolatára építve készített egy összeesküvés-elméletet, túllépett egy határt" – vélekedett Hitzfeld.

„Mourinhóval találkoztam UEFA-szemináriumokon is, és a viselkedése olyan, mint az imázsa: arrogáns, fennhéjázó, állandóan rágózik és pimasz. A Barca megfizethetne neki a pályán" – tette hozzá.
(nso)

van annak egy diszkrét bája, h pont az a két edző osztotta le murinnyót, akik hasonló taktikával álltak fel egy Puyol-Piqué duóval felálló csapat ellen :D (tavaly svájci-spanyol meccs)
a lényeg azonban, h lehet ezt kevesebb sírással is :)
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.02. 14:03:11

Messi-Ini írta: Így igaz,ne is érdekeljen minket!De az viszont igen,hogy Alves és Masch vagy Busi (most hirtelen nemtom melyikük) sárga lapos veszélyben van,szal nekik figyelni kéne!Főleg Alvesnek,ő már kihagyott sárgák miatt egy Bl döntőt,ezt most nemkéne,sem neki,sem senkinek!
Megnyugtatlak, h egy játékosunk sincs veszélyben! :) Kivéve piros lap esetén... :roll:
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.05.02. 13:55:57

Piqué írta:
petejke írta:
Amennyiben sárga lapot kap Cristiano Ronaldo, Raúl Albiol, Di María illetve Adebayor a holnapi Barcelona elleni mérkőzésen és továbbjut a csapat, akkor kihagyni kényszerülnének a Bajnokok Ligája döntőjét eltiltás miatt.
Ezt a "konkurens" csapat oldaláról kopíroztam. Vicc. Mintha féllábbal már ők lennének Londonban.
De mit foglalkozol az ellentétes oldallal,hagyjuk már,hogy mit írkálnak ki,szerintem nem érdekel senkit...
Így igaz,ne is érdekeljen minket!De az viszont igen,hogy Alves és Masch vagy Busi (most hirtelen nemtom melyikük) sárga lapos veszélyben van,szal nekik figyelni kéne!Főleg Alvesnek,ő már kihagyott sárgák miatt egy Bl döntőt,ezt most nemkéne,sem neki,sem senkinek!
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2011.05.02. 13:53:09

Barcaman1993 írta:de ami a legfelháborítóbb egy civil szervezetet a gyerekeket védő világszervezetet az UNICEF-et szidják :!: És ez az elítélendő :!: Ezzel a föld alá ásták magukat (pontosabban Mourinho). A Barca évről évre egy rakatnyi pénzt arra költ, hogy gyerekek milliói ne haljanak éhen és normális körülmények közt tudjanak iskolába járni, vagy esetleg egy normális pályán tudjanak focizni. Mou pedig ez ellen vonul jelenleg fel. Ez már nála nem a fociról szól hanem, hogy igazat adnak-e neki vagy sem.
A Lazio is nyílván azért jut be idén a BL-be, ha bejut, mert már őket is tolja a népművészeti cserépedény Unicef :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.02. 13:48:21

petejke írta:
Amennyiben sárga lapot kap Cristiano Ronaldo, Raúl Albiol, Di María illetve Adebayor a holnapi Barcelona elleni mérkőzésen és továbbjut a csapat, akkor kihagyni kényszerülnének a Bajnokok Ligája döntőjét eltiltás miatt.
Ezt a "konkurens" csapat oldaláról kopíroztam. Vicc. Mintha féllábbal már ők lennének Londonban.
Eddig azt hittem, h a negyeddöntők után eltörlik a sárgákat. Ezek szerint viszont a döntőre is kihatással vannak.
Piqué
Jugador d'estrella

2011.05.02. 13:48:21

petejke írta:
De mit foglalkozol az ellentétes oldallal,hagyjuk már,hogy mit írkálnak ki,szerintem nem érdekel senkit...
petejke
Barça B

2011.05.02. 13:43:21

daffy
Madridista

2011.05.02. 13:14:11

salas9 írta:
daffy írta: ... Ganso ... Neymar ...
Ganso elég közel van a Milanhoz(aminek örülök mert a Milant szeretem a Barca mellett) és bízok benne hogy a Rossonerit választja. Neymarból jó játékos lesz, de vele meg úgy vagyok, hogy őt még meg kell nevelni, mert néha olyan mintha már most elszállt volna magától :D
el is szállt,de még így is piszok jó :) nem úgy nagyképű,mint balotelli,szóval nem egy barom. csak látszik,hogy tudja magáról,hogy nagyon jó. egyébként a lucas-ganso-neymar trióból neymart tartom a legkevesebbre,viszont az vitán felül áll,hogy kicsit közelebb hozná bármelyik játékos a realt az igazi színéhez és még a csapatba is beférne akár melyik.
ugyan európában még nem bizonyítottak,de ha már llorrente 35 milla,akkor inkább a brazil.
salas9
Entrenador del Barça

2011.05.02. 13:10:01

daffy írta: ... Ganso ... Neymar ...
Ganso elég közel van a Milanhoz(aminek örülök mert a Milant szeretem a Barca mellett) és bízok benne hogy a Rossonerit választja. Neymarból jó játékos lesz, de vele meg úgy vagyok, hogy őt még meg kell nevelni, mert néha olyan mintha már most elszállt volna magától :D
Kép
Válasz küldése