Dióhéjban.Megpróbáltak átverni egy tízezressel.Fizetett volna 2480-at,kiszámolta a négynyolcvanat apróban(huszasok,tizesek),és kirakott mellé egy tízezrest,és amíg számoltam az aprót szépen eltette a tízezrest.
Külön pech hogy van kamera

Bejön egy gonosz vénember,az agresszív feleségével,hogy vettek egy zárat húsz évvel ezelőtt(nem viccelek,mutatta a blokkot akkor került 120,70-be)hogy most akarta felszerelni húsz évig várt vele,és nézzem meg a csavarhelyek nincsenek rendesen kisüllyesztve,emiatt a hozzákapott csavar rövid,cseréljem ki egy másik zárra(ami jelenleg 3950 forint mellesleg).Szerintük az akkori 120 forint az kb.annyit ér mint a mostani négyezer..Az meg sem fordult a fejében,hogy vegyen egy hosszabb csavart tíz forintért.Nyakig vagyok a melóban,és felhív egy paranoiás nő hogy bemászkálnak a lakásába és kikaparják a csempék közül a fugákat..félórán keresztül meséltem neki milyen zárakat lehetne felszerelni,végül kiküldtem hozzá egy lakatost aki nem ért vissza zárásig.Egy kicsit aggódom.Volt még egy hegedűművész aki nem tud fűrészelni,és egy másik őrült aki mindenáron el akart vinni Kisorosziba (nem pont engem persze,de csak én voltam ott a pultnál),hogy nézzem meg milyen zár van az ajtajában.És még számos kalandban volt részem ezenkívül is.De jó hogy van itthon pálinka.