Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez jó poén.Enrique írta:Még szép h nem meri idedugni a képet..Bodi írta:Nem azért,de a classico óta láttáto már itt Figo10-et???
Mem mindha hiányozna,de szerintem azóta nem merte idetolni a képét.![]()
De jó ez így,szerintem nagyon jó hangulat van itt a fórumon.
Egyébként +:Hehehe....FIGO 10 írta:MI NYERJÜK AZ EL CLASSICO-T!MIND2X!
A CACA NOU-BAN 2-1RE DIADALMASKODUNK, A BERNABEUBAN MEG LEKOPÍROZVA 95ÖT 5-0RA!![]()
![]()
nagysírás lesz itt én már előre látom, minősíthetetlen hangbemben sértegetitek a Madrid-ot ,ezért ha NYERÜNK márpedig NYERÜNK ellenetek elözönjük az oldalt és lesz nemulass!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Szegénynek nem lett igaza...
Lámer...
Még szép h nem meri idedugni a képet..Bodi írta:Nem azért,de a classico óta láttáto már itt Figo10-et???
Mem mindha hiányozna,de szerintem azóta nem merte idetolni a képét.![]()
De jó ez így,szerintem nagyon jó hangulat van itt a fórumon.
Hehehe....FIGO 10 írta:MI NYERJÜK AZ EL CLASSICO-T!MIND2X!
A CACA NOU-BAN 2-1RE DIADALMASKODUNK, A BERNABEUBAN MEG LEKOPÍROZVA 95ÖT 5-0RA!![]()
![]()
nagysírás lesz itt én már előre látom, minősíthetetlen hangbemben sértegetitek a Madrid-ot ,ezért ha NYERÜNK márpedig NYERÜNK ellenetek elözönjük az oldalt és lesz nemulass!!!![]()
![]()
![]()
Kösz a segítséget Charlie. A mondandómat nem csak redlionsnak írtam, mert akkor privát ment volna, szóval az reagál rá, aki akar, tehát nem kell bocsánatot kérni, hogy válaszoltál, szívesen dumálok bárkivel. Mégegyszer kösz a segítséget.Charlie írta:Lujo írta:Az előbbi mondandómat igazából redlionsnak címeztem, csak nem tudom, hogy kell előtő szöveget, amit más írt beszúrni.
Bocs hogy reagáltam rá akkor.
Amúgy amelyik hozzászólásra válaszolni akarx,amellett van 1 "quote" felirat,arra kattintasz,és a szövegmező alatt van 1 olyan hogy "BBCode kikapcsolása a hozzászólásban" annak nem kell kipipálva lennie,és akkor sikerülni fog,ott lex a te hozzászólásod,és az amire reagáltál.
C.
Lujo írta:Az előbbi mondandómat igazából redlionsnak címeztem, csak nem tudom, hogy kell előtő szöveget, amit más írt beszúrni.
Remélhetőleg megcsapják őket.Én sosem írtam le a reált,nagy csapatnak tartom őket,veszélyesek.Bár most hullámvölgyben vannak,vagy voltak?Lujo írta:Azért én nem írnám le a RM-ot. Egyébként pont ezt mondtam múltkor nektek, hogy nem lehet nekik elmagyarázni semmit sem, egyszerűen rájuk kell hagyni. SOHA sem ismernék el, hogy nekünk idén jobb csapatunk van. Remélem hétvégén a Villarreal meggyepálja őket.
Őrülj neki! Tavasszal - megint - nem lesznek sehol!Charlie írta:Bírom a reált,nem tudom hogy gondolják hogy ilyen kiszuperált gethes sztárokkal akarnak végigjátszani 1ilyen hosszú szezont![]()
C.
Én már mexoktam... Mindig ezt csinálják a suliban is, csak már nagyon unom...Pilfer írta:FH-n a fórumban ezt írta az egyik madrid szurkoló a tegnapi 5-0 után.Enrique írta:Aki akar, az mindent meg tud magyarázni...Bodi írta:Ez igen!!!3-0-ás sikerre hogy lehet már azt mondani,hogy mák???
Teljesen porig gyaláztuk őket,csak mi voltunk a pályán.![]()
Bármiről is legyen szó...(Persze ilyen kis sz*r csapatokat könnyedén meg tudnak verni
)
Elég vicces...A Barkasznak üzenjük,hogy az előző heti 3-as csak apró botlás volt,visszavágunk!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
FH-n a fórumban ezt írta az egyik madrid szurkoló a tegnapi 5-0 után.Enrique írta:Aki akar, az mindent meg tud magyarázni...Bodi írta:Ez igen!!!3-0-ás sikerre hogy lehet már azt mondani,hogy mák???
Teljesen porig gyaláztuk őket,csak mi voltunk a pályán.![]()
Bármiről is legyen szó...
Elég vicces...A Barkasznak üzenjük,hogy az előző heti 3-as csak apró botlás volt,visszavágunk!!!!!!!!!![]()
Aki akar, az mindent meg tud magyarázni...Bodi írta:Ez igen!!!3-0-ás sikerre hogy lehet már azt mondani,hogy mák???
Teljesen porig gyaláztuk őket,csak mi voltunk a pályán.
Azt, hogy balszerencse vagy, hogy rossz az edző vagy nem tudom. Vmit kitalálnánák, de nem ismernék be, hogy rossz az egész csapat.redlions írta:Kiváncsi lennék, mit mondanának, ha a Real nem jut tovább a csoportjából.Lujo írta:Tegnap beszélgettem egy RM drukker csapattársammal. Az Istenért sem akarta elismerni, hogy most a Barca sokkal jobb csapat, mint a Madrid. Hogy kikaptak, azt is megmagyarázta azzal, hogy szerencsénk volt. Nem lehet velük semmit sem kezdeni.
Kiváncsi lennék, mit mondanának, ha a Real nem jut tovább a csoportjából.Lujo írta:Tegnap beszélgettem egy RM drukker csapattársammal. Az Istenért sem akarta elismerni, hogy most a Barca sokkal jobb csapat, mint a Madrid. Hogy kikaptak, azt is megmagyarázta azzal, hogy szerencsénk volt. Nem lehet velük semmit sem kezdeni.
Ezek azt hiszik hogy ők a világközepe?Körölöttük forog minden vagy mi?Térjenek már észhez,ratyik azt kész.Lujo írta:Tegnap beszélgettem egy RM drukker csapattársammal. Az Istenért sem akarta elismerni, hogy most a Barca sokkal jobb csapat, mint a Madrid. Hogy kikaptak, azt is megmagyarázta azzal, hogy szerencsénk volt. Nem lehet velük semmit sem kezdeni.
Arra mindenki kiváncsi, de kábé olyan ritka, mint a fehér holló...Lujo írta:De van ellenpélda is. De a többség sajna ilyen. Azért mondom, hogy sajnos, mert én pl. kíváncsi vagyok az értelmes véleményekre.
Nem hát! Mindent megmagyaráznak... Mindent...Lujo írta:Tegnap beszélgettem egy RM drukker csapattársammal. Az Istenért sem akarta elismerni, hogy most a Barca sokkal jobb csapat, mint a Madrid. Hogy kikaptak, azt is megmagyarázta azzal, hogy szerencsénk volt. Nem lehet velük semmit sem kezdeni.