Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem kell egy felállásra beállnod. Simán váltogathatod az ellenfél függvényéven. Ha 2-3 félét játszatsz, az szerintem még simán belefér, elég magas marad a felállások tapasztalata.kas7as írta:Koszonom a tanacsokat!Barcaman1993 írta:A laza játéknak alacsony vezető képességű edzőnél semmi értelme. Boldognál nem fog följebb menni, de elégedett és boldog szinten is csak addig marad, amíg lazázol. Most én is ebben a cipőben járok. Inkább átlagosozok és maradok nyugodt szinten, de ott legalább jól játszanak az embereim.ElBartimaeus írta: Ahogy gondolod. Ha vann magasabb vezetői képességű edződ (alap szinten csak pénzkidobás, VI-ba jó esetben nem kell, elég a csapnivaló) akkor érdemes annyit lazázni, amennyit csak meg engedhetsz magadnak, hogy magasan tartsd a csapatszellemet, amitől javul a következő meccseken a kp-d. Mots tényleg csak a legfontosabb meccse(ke)n legyen, amúgy meg laza legyen az alap. Az olyan meccseknél, ahol biztos kikapsz, vagy biztos nyersz.
Viszont ha csak csapnivaló vezetői képességű edződ van, akkor lazával sem tudod majd túl magasra tornázni a csapatszellemed, ezért kb fölösleges. Persze lehet akkor is, ha 100% hogy nyersz azzal is.
Meg volna egy kerdesem, hogy melyik felallast kene eroltetnem, mivel csatar edzo vagyok 4-3-3 vagy a 3-4-3 egy szelsot befele tolva!
4-3-3al mindenkit megvertem, de a labdabirtoklassal van viszont bajom!
Mindenki 3-4-3-at ajanlja, de 3-4-3-al szeleken szetszednek gondolom.
Koszonom a tanacsokat!Barcaman1993 írta:A laza játéknak alacsony vezető képességű edzőnél semmi értelme. Boldognál nem fog följebb menni, de elégedett és boldog szinten is csak addig marad, amíg lazázol. Most én is ebben a cipőben járok. Inkább átlagosozok és maradok nyugodt szinten, de ott legalább jól játszanak az embereim.ElBartimaeus írta:Ahogy gondolod. Ha vann magasabb vezetői képességű edződ (alap szinten csak pénzkidobás, VI-ba jó esetben nem kell, elég a csapnivaló) akkor érdemes annyit lazázni, amennyit csak meg engedhetsz magadnak, hogy magasan tartsd a csapatszellemet, amitől javul a következő meccseken a kp-d. Mots tényleg csak a legfontosabb meccse(ke)n legyen, amúgy meg laza legyen az alap. Az olyan meccseknél, ahol biztos kikapsz, vagy biztos nyersz.kas7as írta:Kosz a gyors valaszt! Akkor alapba kene jatszani hazai pajan???/
Viszont ha csak csapnivaló vezetői képességű edződ van, akkor lazával sem tudod majd túl magasra tornázni a csapatszellemed, ezért kb fölösleges. Persze lehet akkor is, ha 100% hogy nyersz azzal is.
A laza játéknak alacsony vezető képességű edzőnél semmi értelme. Boldognál nem fog följebb menni, de elégedett és boldog szinten is csak addig marad, amíg lazázol. Most én is ebben a cipőben járok. Inkább átlagosozok és maradok nyugodt szinten, de ott legalább jól játszanak az embereim.ElBartimaeus írta:Ahogy gondolod. Ha vann magasabb vezetői képességű edződ (alap szinten csak pénzkidobás, VI-ba jó esetben nem kell, elég a csapnivaló) akkor érdemes annyit lazázni, amennyit csak meg engedhetsz magadnak, hogy magasan tartsd a csapatszellemet, amitől javul a következő meccseken a kp-d. Mots tényleg csak a legfontosabb meccse(ke)n legyen, amúgy meg laza legyen az alap. Az olyan meccseknél, ahol biztos kikapsz, vagy biztos nyersz.kas7as írta:Kosz a gyors valaszt! Akkor alapba kene jatszani hazai pajan???/
Ahogy gondolod. Ha vann magasabb vezetői képességű edződ (alap szinten csak pénzkidobás, VI-ba jó esetben nem kell, elég a csapnivaló) akkor érdemes annyit lazázni, amennyit csak meg engedhetsz magadnak, hogy magasan tartsd a csapatszellemet, amitől javul a következő meccseken a kp-d. Mots tényleg csak a legfontosabb meccse(ke)n legyen, amúgy meg laza legyen az alap. Az olyan meccseknél, ahol biztos kikapsz, vagy biztos nyersz.kas7as írta:Kosz a gyors valaszt! Akkor alapba kene jatszani hazai pajan???/
Kosz a gyors valaszt! Akkor alapba kene jatszani hazai pajan???/Cumbee írta:Igen, mindkettő csökkenti a birtoklásod. Ha nagyjából azonos a birtoklásotok, akkor egyébként nem ajánlom az ellentámadást, mert csak fölöslegesen rontod a kp-d vele.kas7as írta:Sziasztok!
Ha laza jatekot nyomatok ellentamadassal ez befojasolja-e a labdabirtoklasomat???
Olvastam errol, de midenutt azt irja, h a kozeppaja ertekeleset veszi vissza. En ezt a csillagokra ertettem, hogy nem ernek el annyit amennyit el tudnak atlagosan!
Tehat befoljasolja-e? a labdabirtoklasomat????
Elore is koszonom a valaszolomnakm h hetvegen tudjam, hogy a 4-3-3 as taktikammal, hogyan gyurjem le a 3-5-2-s taktikaval jatszo ellenfelemet 3 belsohatvedje van kb. egyforma a labdabirtoklasunk 2-4% volt a kulombseg legutobb az ellen javara, de en lazasztam akkor es kozepen tamadtam 2-0 ra vezetett es en kiegyenlitettem a vegen!
Igen, mindkettő csökkenti a birtoklásod. Ha nagyjából azonos a birtoklásotok, akkor egyébként nem ajánlom az ellentámadást, mert csak fölöslegesen rontod a kp-d vele.kas7as írta:Sziasztok!
Ha laza jatekot nyomatok ellentamadassal ez befojasolja-e a labdabirtoklasomat???
Olvastam errol, de midenutt azt irja, h a kozeppaja ertekeleset veszi vissza. En ezt a csillagokra ertettem, hogy nem ernek el annyit amennyit el tudnak atlagosan!
Tehat befoljasolja-e? a labdabirtoklasomat????
Elore is koszonom a valaszolomnakm h hetvegen tudjam, hogy a 4-3-3 as taktikammal, hogyan gyurjem le a 3-5-2-s taktikaval jatszo ellenfelemet 3 belsohatvedje van kb. egyforma a labdabirtoklasunk 2-4% volt a kulombseg legutobb az ellen javara, de en lazasztam akkor es kozepen tamadtam 2-0 ra vezetett es en kiegyenlitettem a vegen!
Akkor elképzelhető, h pontot szerzek ellene?MichaaBee írta:A birtoklásban elég sokat számít a hazai pálya.Tivornya írta:Az abszolút favorit listavezető otthonában kaptam ki szoros meccsen 3-2re...vajon ugyanezzel a felállással hazai pályán érhetek el sikert ellene? Mennyit számít a hazai pálya?
A birtoklásban elég sokat számít a hazai pálya.Tivornya írta:Az abszolút favorit listavezető otthonában kaptam ki szoros meccsen 3-2re...vajon ugyanezzel a felállással hazai pályán érhetek el sikert ellene? Mennyit számít a hazai pálya?
Én nem vagyok egy rutinos rókakennyke04 írta:egy kis tanácsot kérnék az öregebb rókáktól:
az ellen 3-5-2be játszik Védelem: 5- 4! 5! Középpálya: 4- Támadás: 4* 4- 3*széleken támadással ami remek szintű. Ezen a meccsen volt a legjobb...
jómagam 5-4-1be Védelem: 6+ 7+ 6! Középpálya: 3! Támadás: 4+ 3- 3*
3-5-2be Védelem: 4- 7- 4+ Középpálya: 3+ Támadás: 4+ 4+ 3*
széleken támadással remek, ellentámadásom kiemelkedő szintű lehet.
4-4-2be tudom még tolni. Középpályát biztos h nyeri + erőnléte kb. nagyszerű, nekem jó alatt lehet. Kérdésem az lenne, hogy melyik felállást részesítsem előnybe, legyen-e taktikám, és esetleg MOTS-oljak-e (4es a csapatszellem, de fontos lenne a győzelem, hogy bent maradhassak + hazai meccsre jöjjenek ki a szurkolók 1héttel később)
Ki hogy állna fel? ha egyszerűbb Team ID: 2000002
Ohh, akkor ezt nagyon benéztem! Ezek szerint a legjobb megoldás, ha meghagyom a védekező edzőm, és csatárokat edzek.MichaaBee írta:...
Ez a legnagyobb hazugság, ami létezik!!! Az edző felfogása nem befolyásolja az edzés hatékonyságát. Csupán a mérkőzésen növeli/csökkenti a támadó és védőértékeléseket.looka írta:Csak mert olyat is olvastam, hogy függ az edzőtípustól az edzés hatékonysága, a hatékonyságban pedig a semlegest írta a legrosszabbnak a hattrickwiki...
Az edzőm védekező felfogású, és ez gondolom hátrány, hogyha támadó taktikával akarok játszani a jövőben. Mármint ha pl. középen támadást nyomatok vagy széleken támadást, tökmind1, akkor a védekező edzővel kevésbé lesz hatékony, nem?MichaaBee írta:...
Kétségkívül a megfelelő vezetőjű jobb lenne, de az piszkosul drága. Egy csapnivaló edző meg 3 szezont legalább kibír még jó szinten, úgyhogy én inkább a csapnivalót mondanám. Addigra ki is fejlődnek a csatárok. De ha mégsem, akkor ugyanezt el lehet játszani ismét.looka írta:Ismételten segítséget szeretnék kérni, ezúttal az edzéssel kapcsolatban.
Lassan elérik az edzett védőim a 20 éves kort, és befejezem az edzésüket.
Azon filózok, hogy ezek után csatáredzésre, vagy kp. edzésre álljak-e át. Nyilván edzőváltással járna mindkettő, és mindkét lehetőségre tudnék belső toborzású edzőt képezni.
Szóval a kérdés arra vonatkozik, hogy ti inkább a kiemelkedő tapasztalatú és csapnivaló vezetői képességű edzővel történő kp-edzést vagy a jó tapasztalatú és megfelelő vezetői képességgel rendelkező edzővel folytatott csatár-edzést javasolnátok?
Igen, meg kell várnod, utána el tudod hagyni a bajnokságot és utána tudod beszüntetni.looka írta:Sziasztok!
Ifiakadémiát csak az ifibajnokság végeztével lehet megszüntetni, vagy nem muszáj kivárni, amíg befejeződik a bajnokság? Jah, és hol és hogy lehet megszüntetni az ifiakadémiát?
A segítséget köszi előre is.