Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kiscsaj is vállalható lesz pár év múlva...Krisztian91 írta:Tényleg nagyon aranyosak. Kiscsávó nagy nőcsábász lesz
Tényleg nagyon aranyosak. Kiscsávó nagy nőcsábász lesz
Pont délelőtt néztem. Bezsarok ezen a kiscsávón.
Egy kis büfi 0:29-nél.
Én pár hete Mark Zuckerberggel álmodtam és mondtam neki, hogy nézze már meg a facebookot hogy néz ki magyar nyelven.kudu írta:Este azt álmodtam, hogy jött szembe Piqué az utcán biciklivel, és én meg mentem gyalog, de csak annyit kiáltottam neki oda, hogy Moc-MocEz csak a twitternek köszönhető
Majd leírom gondolataimat a liberalizmusról p.ü-ben csak ahhoz kell egy nyugodt reggel, hogy kiengedjem a gőztKalap1988 írta: Na vagyok, voltam ám a közelben tegnap-tegnapelőtt is, csak nem sokat írtam. A leveled olvastam, minden levelet elolvasok, mert kapok róla email értesítőt, az emailjeim pedig már csak hivatali ügyből is állandóan olvasom, csak gondoltam nem folyunk bele mélyebben a politizálásba, amiket leírtál nagyjából tudtam rólad. Az ideológiai zavar alatt mit értesz? ( pü-ben is jó) Tehát mondjuk a liberalizmusról pü-ben szívesen beszélgetnék veled, mert nem fogom leírni ( a félreértések elkerülése végett), de tőlem sem áll távol. Csak én elvhű és komolyan vehető liberális politikust ( olyat, aki el is ért valamit) az utóbbi 90-100 évből világszinten sem tudnék mondani. Azaz az én liberalizmus fogalmam egy kicsit más, konzervatívabb, de a részleteket csak pü-benCeltics? Fennmaradni nem tudtam, az összefoglalókat láttam, mivel azonban kikaptunk kétszer, nem töltöttem le a meccset, csak azért, hogy bosszankodjak
Tudok máson is dühöngeni:) Azért vagyok elfoglaltabb amúgy, mert a szokásos 1 helyett, 3 havi lapszámot írunk egyben és sajnos a többiek relatív inaktivitása miatt rám hárul a legtöbb írás ( nem sajnos, én élvezem, de a többiek féltenek miatta, hogy nehogy idő előtt megunjam a sok "társadalmi munkát". Én nem érzem így, de állításuk szerint nem egy és nem két munkatárs az első egy év pörgés után így vesztette el aktivitását). Szóval emiatt van munka, de minden eseményt követek, maximum kevesebbet írok ide.
Jelen helyzetben az oktatásról nagyon nehéz politikai töltet nélkül beszélni, bár valószínűleg máskor is. Érdekes a helyzet feltétlen, a kormány tájékoztatása szerint május második felében viszik a parlament, illetve előbb szakmai szervezetek elé ( erre kíváncsi leszek) az oktatási törvénytervezetet. Addig ezek az információk kiszivárogtatások, spekulációk, persze lehet alapjuk. Azt nem tudom, hogy mik lesznek a szempontok, de valóban rengeteg gyenge színvonalú felsőoktatási intézmény van. Mindenesetre nem a mérnöki iskolákkal kell kezdeni, sőt, azokhoz szerintem hozzá sem lehet nyúlni, csak fejleszteni kell őket... Hagyj ne soroljak szakokat és iskolákat, mert biztosan megsértek valakit. Egyébként magam ellen is szólva: Rengeteg a bölcsész, nem kell ennyi ( magamat megbánthatom, igaz ?). Még talán az évi 100-150 történész, ami mondjuk az Eltéről kikerül rendben ( plusz a többi iskola), mert egy történész, de sorolhatnék még pár bölcsész szakot, rugalmasabb, de vannak akkora baromságok és olyan felesleges tanszékek, hogy sírva fakadok. Nem is létükkel van a legnagyobb baj, hanem az oda járó hallgatók számával. Röviden ennyi a véleményem erről.
Az igazsaghoz hozzatartozik,hogy Joe eddig is befutott enekes volt.S.Agüero írta:Aki nézi csillagszületiket.
Mi már ez, h a legjobb esik ki az összes közül?
Szégyen. Joenak volt a legjobb hangja, erre kiejtik. vicc.
Mostantól harmonikásnak szurkolok, ő még jól tolja.
Na vagyok, voltam ám a közelben tegnap-tegnapelőtt is, csak nem sokat írtam. A leveled olvastam, minden levelet elolvasok, mert kapok róla email értesítőt, az emailjeim pedig már csak hivatali ügyből is állandóan olvasom, csak gondoltam nem folyunk bele mélyebben a politizálásba, amiket leírtál nagyjából tudtam rólad. Az ideológiai zavar alatt mit értesz? ( pü-ben is jó) Tehát mondjuk a liberalizmusról pü-ben szívesen beszélgetnék veled, mert nem fogom leírni ( a félreértések elkerülése végett), de tőlem sem áll távol. Csak én elvhű és komolyan vehető liberális politikust ( olyat, aki el is ért valamit) az utóbbi 90-100 évből világszinten sem tudnék mondani. Azaz az én liberalizmus fogalmam egy kicsit más, konzervatívabb, de a részleteket csak pü-benBob_Marley írta:Kalap, tudom, hogy nem szoktad nézni, ezért írom küldtem P.Ü-t![]()
Rájöttem amúgy néha fogalomzavarokkal küzdök ideológiákkal kapcsolatban, no mindegy!
Ja és mi a fészkes fene van a Celtics-szel leírhatnád azt is, nem nézed a meccseket, buknak a srácok!Írtad múltkor, hogy sok a dolgod, gondolom ezért vagy ritkábban a fórumon
És mocskosul utálják az ÉVISZ-eseketbowlinggolyo írta:Tanulmányilag a szakközépiskolák elitjéhez tartozik országos szinten is.A társaság jó fej van onnan pár ismerősöm,de az igai suli életről Rinku tudna beszélni ő oda jár,majd szólok neki h mondja el a dolgokat.Victor_Valdes írta:Belepofátlankodok..![]()
Nyíregyháziaktól szeretném kérdezni, hogy milyen véleménnyel a vannak a Széchenyi suliról? Mind tanulmányilag, mind társadalmilag, esetleg arról, hogy milyen a koli.. Köszi ha valaki látja, és fáradozik nekem egy válasszal.![]()
![]()
Köszönöm!bowlinggolyo írta:Tanulmányilag a szakközépiskolák elitjéhez tartozik országos szinten is.A társaság jó fej van onnan pár ismerősöm,de az igai suli életről Rinku tudna beszélni ő oda jár,majd szólok neki h mondja el a dolgokat.Victor_Valdes írta:Belepofátlankodok..![]()
Nyíregyháziaktól szeretném kérdezni, hogy milyen véleménnyel a vannak a Széchenyi suliról? Mind tanulmányilag, mind társadalmilag, esetleg arról, hogy milyen a koli.. Köszi ha valaki látja, és fáradozik nekem egy válasszal.![]()
![]()
Tanulmányilag a szakközépiskolák elitjéhez tartozik országos szinten is.A társaság jó fej van onnan pár ismerősöm,de az igai suli életről Rinku tudna beszélni ő oda jár,majd szólok neki h mondja el a dolgokat.Victor_Valdes írta:Belepofátlankodok..![]()
![]()
Tudom, nálunk Zegen is van kara. De egyfolytában azt hangoztatják, hogy minőségibb oktatást akarnak. Szerintem nem vita tárgya, hogy a SZE, vagy a NyME képvisel magasabb szintet. Akkor ez most hogy van?daffy írta: elmondom én. sok városban van kihelyezett kara,így megmaradnak a lehetőségek pl sopronnak,mosonmagyaróvárnak,győrnek,hogy továbbra is egyetemet működtessen.
örülnék,ha egybeolvadnánk a bme-vel,mert finoman szólva sem vagyok kibékülve a bánki 1-2 szabályával,tanárával,stb-vel.
a kérdésem továbbra is a mikor?!
elmondom én. sok városban van kihelyezett kara,így megmaradnak a lehetőségek pl sopronnak,mosonmagyaróvárnak,győrnek,hogy továbbra is egyetemet működtessen.torrentkiller írta: Ezt aláírom, elég nagy tekintélye van a Corvinusnak is. De úgy néz ki rosszul fogalmaztam. Nálunk 90%ban mérnökképzés folyik. Van gazdasági rész is (pl Game90 kolléga -habár az ilyen hibrid szak), de az sokkal kevesebb.
Nyugodt szívvel mondhatom, hogy mi és a SZE vagyunk a Műegyetem után a 2 legjelentősebb olyan intézmény, ahol ilyen szinten képeznek mérnököket. (Nem lebecsülve a Debreceni, Szegedi és Miskolci kollégákat)
Azt viszont még mindig nem értem, hogy a NyME hogyan a jó életbe került be ebbe a listába. Ha már mindenképpen kell ide nyugatra egyetem, akkor egyértelműen a győri... (csak azt tudom elképzelni, hogy ott tanul valami fejes valakijének a valakije...)