Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért erőlteti mert ez a holland mentalitás, pl.a holland válogatott az Eb-n Van der Meyde-vel és Robbennel játszott szélen ebből adódott hogy alig lőttek 1-2 gólt, Van Gaal meg ugye hozta a Barcaba Overmarst-aki azért jó volt- és Queresma-t meg hasonlókat de leg. ő a 2 csatáros játékot erőltette. Rijkard meg Giuly-vel és Ronnival csinálja azt mint amikor ő volt az orenjék edzője. Szóval Rijkard ragaszkodik a megszkott, nem bavállt taktikához.Vito írta:ugyanazt...Morminho írta: nem, uyganazt jáccotuk mint eddig, csak Oleguer ki, Larsson pedig bekerült a kezdőbe.![]()
az a baj ebben, hogy így Ronnie egy félidőn át semmit sem csinál. ott áll a helyén a vonal mellett, ugyanúgy, ahogy most tette Larsson! -ez a taktika a cselszkinél működik, mert ott vannak erre való zsugások(szélsők).
nem értem, hogy Frank miért ezt a szisztémát erőlteti?
ugyanazt...Morminho írta: nem, uyganazt jáccotuk mint eddig, csak Oleguer ki, Larsson pedig bekerült a kezdőbe.
nem, uyganazt jáccotuk mint eddig, csak Oleguer ki, Larsson pedig bekerült a kezdőbe.Fernando írta:Nem láttam sajnos a meccset de így állt fel a csapat?
4-1-2-1-2 ??? A rombusz középpálya nem?
Marquezt és Guilyt akkor is lecseréli, ha nem muszáj...Morminho írta:Rijkaard nem a variálások embere, még cserélni is csak akkor cserél ha már nagyon-nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)".
na ez meg a másikretek írta:Nálam már a Chelsea elnneni mecskor sztár lett...
Nálam már a Chelsea elnneni mecskor sztár lett...Morminho írta:Rijkaard nem a variálások embere, még cserélni is csak akkor cserél ha már nagyon-nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)". Monjuk Maxit ha már nem engedte elmenni akkor játszatnia kéne. Egyszer betettet a Betis ellen,és azon a meccsen bebizonyosodtt bennem, h a Barcába valólaci18 írta:Én nem értem hogy Maxit miért nem játszatja. Végső elkeseredésünkben legalább felívelgethetnénk neki a labdát ill. Rijkard azt mondta a nyáron hogy számít rá és hogy ne vigyék ehhez képest ...
Rijkaard nem a variálások embere, még cserélni is csak akkor cserél ha már nagyon-nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)". Monjuk Maxit ha már nem engedte elmenni akkor játszatnia kéne. Egyszer betettet a Betis ellen,és azon a meccsen bebizonyosodtt bennem, h a Barcába valólaci18 írta:Én nem értem hogy Maxit miért nem játszatja. Végső elkeseredésünkben legalább felívelgethetnénk neki a labdát ill. Rijkard azt mondta a nyáron hogy számít rá és hogy ne vigyék ehhez képest ...
remélem, de ahhoz frankienek védőként kellene számítania rá. sztem úgy kéne összerakni a védelmet mint a tavalyi felkészülési meccseken volt: Belletti-Puyol-Edmilson-GioBadi írta:Azért Edmilson nagy játékos, előbb-utóbb formába lendül, és simán kiszarítja majd Oleguert a csapatból