A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ez nekem is eszembe jutott, amikor leírta Daffy, de utána gondoltam, hogy kiscsapatok ellen mehet ez a 4-3-3, de ellenünk azért csak visszanyúl a jó öreg 4-6-0-hoz...Barcaman1993 írta:Hát ez a felállást amit írtál az elég támadó felfogású. Nem hinném, hogy ezt a special one bevállalná.

Ez így van azért már pár éve. Mármint a sikeréshes tehetségek. Csak épp cserélődnek ugye. A gond az, hogy szakmai háttér nincs, és nem Mourinho fogja ezt megadni. Legalábbis amíg van olyan erős ellenfél, mint mi idén, és olyan mocskosak a módszerei, mint idén, addig ezek a fiatalok csak csalódni fognak a sok küzdelem ellenére, és ez nem használ nekik, nagyon nem.LG írta:Sztem Sahin ismét egy nagyon jó és okos igazolás a Madridtól. Idén komoly ellenfelek voltak, de úgy gondolom, jövőre még jobban megkínlódunk velük. Meg eleve, úgy gondolom, h Madrid a jövő egyik nagy csapata lehet, tele vannak sikeréhes, fiatal tehetségekkel.
Lehet, amolyan 4-2-1-3 lenne. Tehát Sahin Lass és Xabi előtt helyezkedne.Barcaman1993 írta:Hát ez a felállást amit írtál az elég támadó felfogású. Nem hinném, hogy ezt a special one bevállalná.daffy írta:szerintem átáll a csapat 4-3-3ra a 4-2-3-1ről.
casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-sahin,lass,xabi-dm/özil,higu,cr
ezt gondolom mou kezdőjének.
Hát ez a felállást amit írtál az elég támadó felfogású. Nem hinném, hogy ezt a special one bevállalná.daffy írta:szerintem átáll a csapat 4-3-3ra a 4-2-3-1ről.
casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-sahin,lass,xabi-dm/özil,higu,cr
ezt gondolom mou kezdőjének.
lejáróban a szerződéseAhhoz képest igen olcsón jutottatok hozzá. Ha tényleg ekkora játékos, többet is kérhetett volna érte a Dortmund.
szerintem átáll a csapat 4-3-3ra a 4-2-3-1ről.Barcaman1993 írta: Még egy tehetség pályafutását teszik tönkre? Ő megint ki helyett fog játszani? Aztán Callejont is megvették, vagy meg fogják 5 misiért. Ő is ki helyett fog játszani? Pipitat vagy Benzemat nem hiszem, hogy kitolná a kezdőből.
lejáróban a szerződéseAhhoz képest igen olcsón jutottatok hozzá. Ha tényleg ekkora játékos, többet is kérhetett volna érte a Dortmund.
Ahhoz képest igen olcsón jutottatok hozzá. Ha tényleg ekkora játékos, többet is kérhetett volna érte a Dortmund.daffy írta: a bundesliga legjobbjává választották a társai. a dortmund fiatal fazonszabásza. középső kp-s.

Még egy tehetség pályafutását teszik tönkre? Ő megint ki helyett fog játszani? Aztán Callejont is megvették, vagy meg fogják 5 misiért. Ő is ki helyett fog játszani? Pipitat vagy Benzemat nem hiszem, hogy kitolná a kezdőből.daffy írta:május van,innentől nincs miről beszélni...messi1011 írta: Messié lesz az aranylabda. Messi jobb egész évben.
sahin a realé. 10m euró lesz. 5 évre,évi 2.5m fizu.
a bundesliga legjobbjává választották a társai. a dortmund fiatal fazonszabásza. középső kp-s.Andris írta:Ki az a Sahin? Miféle játékos?
május van,innentől nincs miről beszélni...messi1011 írta: Messié lesz az aranylabda. Messi jobb egész évben.
szerintem buta az az ember aki nemismeri el Ronaldo képességeit .. ő jó, mai futball egyik kiemelkedő játékosa de, humort űzni rewo stílusra még szabad remélem ... nem megkérdőjelezni akartam a képességeit ezzelLG írta: Azért jó lenne hanyagolni már ezt az óvodás szinten. Illene Ronaldot is elismerni, mert nem hiába lő ennyi gólt. Persze ettől még Messit én is többre tartom, de azért a portugál teljesítménye előtt is kalapot emelek.

így van.LG írta: Azért jó lenne hanyagolni már ezt az óvodás szinten. Illene Ronaldot is elismerni, mert nem hiába lő ennyi gólt. Persze ettől még Messit én is többre tartom, de azért a portugál teljesítménye előtt is kalapot emelek.
Nagyon humoros fiúk vagytok ti.Rewolution5 írta:rewo: Kedves Ronaldo, te melyik kezeddel törlöd ki?Rivaldo11 írta:Ronaldo törölje ki a gólkirályi címmel. Már csak azért is az övé lesz, mert Messi jó eséllyel nem lép pályára az utolsó meccseken...Ettől még a két játékos közti különbség mit sem csökken.
Ronaldo: Hát hát, a jobbal
rewo: Igen? én wc papírral...
rewo: Kedves Ronaldo, te melyik kezeddel törlöd ki?Rivaldo11 írta:Ronaldo törölje ki a gólkirályi címmel. Már csak azért is az övé lesz, mert Messi jó eséllyel nem lép pályára az utolsó meccseken...Ettől még a két játékos közti különbség mit sem csökken.

1. Már megint személyeskedsz! Mi lenne, ha nem reagálnál arra, amit írok. Le kéne szállnod rólam!Fecooo írta:off: kinguci továbbra is a legbosszantóbb kislány, akivel életemben "találkoztam"... (a valóságban remélem nem fogom sose megtudni, ki lehet...) szabályosan fájdalmat okoz minden karaktere, annyira csekély értelmi szintről tesz folyamatosan tanúbizonyságot...
ON: sztem sem fogja beérni Cét, mert az idénynek ebben a szakaszában több pontot szoktunk veszíteni, mint egész évben, így Messi nagy eséllyel úgy bukja el a Pichichit, ahogy Samu 2009-ben...
egyébként az aranylasztiról: Messi 99%, h triplázni fog, az az 1% a BL-döntő kimenetelétől függ... ha megverjük a MU-t, akkor ez onnantól 100% lesz...
Ezt én is támogatomtorrentkiller írta:Csak azt felejti el a drága Zsozé, hogy az emberek 90%-a (Az UEFA-nál is) örül, ha befogja a pofáját. Szóvak részemről támogatom a tervétFecooo írta:szombat, 12:12 - Karanka a legutóbbi sajtótájékoztatón elmondta: Mourinhó addig nem fog interjút adni, ameddig az UEFA nem ad magyarázatot az 5 meccses eltiltásra.
szerintem Chicharito nyeri- gyengébbek kedvéért -G.Gabe írta:Az lenne a legszebb, ha MEssi gólkirály, aranylabda pedig Xavi lenne. Megérdemelné.
Egyébként nem hiszem, h messi elszállna a 3. lasztitól. Kettőt sem nyertek sokan, pláne nem egymás után, mégsem szállt el...