Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=KQgX4RiQjbIFecooo írta:ez a srác tud!
ezt be kéne gyakorolni egy pontosan célzó társsal és iszonyatosan jó formáció lenne
Oszitársam írta ki FB-n én meg megláttam és ctrl + cLeomessi14 írta:Pont ezt akartam en is irni....Rewolution5 írta:OFF:bármennyire is fáj kimondani, de ez a vicc az elmúlt mecssek alapján a Barcára vall.Lionel Kicsi Messi írta:Kicsit erős (de csak vicc) : Osama Bin Ladent Real-mezben lőtték le, folyik a nyomozás, hogy valóban halott-e, vagy csak színészkedik. :PP
ON: amúgy nagyon nagy
Amugy meg hatalmas,honnan van?
Realos ismerőseimtől hallottam párszor az elmúlt napokban. Hát igen, sajnos ez inkább a Barcára illik, mint a Realra.Lionel Kicsi Messi írta:Kicsit erős (de csak vicc) : Osama Bin Ladent Real-mezben lőtték le, folyik a nyomozás, hogy valóban halott-e, vagy csak színészkedik. :PP
Pont ezt akartam en is irni....Rewolution5 írta:OFF:bármennyire is fáj kimondani, de ez a vicc az elmúlt mecssek alapján a Barcára vall.Lionel Kicsi Messi írta:Kicsit erős (de csak vicc) : Osama Bin Ladent Real-mezben lőtték le, folyik a nyomozás, hogy valóban halott-e, vagy csak színészkedik. :PP
ON: amúgy nagyon nagy
OFF:bármennyire is fáj kimondani, de ez a vicc az elmúlt mecssek alapján a Barcára vall.Lionel Kicsi Messi írta:Kicsit erős (de csak vicc) : Osama Bin Ladent Real-mezben lőtték le, folyik a nyomozás, hogy valóban halott-e, vagy csak színészkedik. :PP
xD nagyoon nagy:D