Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Egyszerűen TÖKÉLETESEKREAL MADRID=AZ ÉLET írta:igen, a remény hal meg utoljáraMorminho írta:Hát azért a védelem még mindig nincs 1-2x a helyzet magaslatánREAL MADRID=AZ ÉLET írta:olyan formában vagyunk, hogy 1 valenszia nem lehet akadály![]()
![]()
![]()
villa nektek 2 lőtt vagy csak 1et![]()
a másikat váldez "lőtte" nem![]()
![]()
![]()
![]()
esélye sem lesz,örülhet ha kapura tud majd lőni...![]()
Mondjuk a Valencia nincs vmi nagy formába deén reménykedem
![]()
![]()
nah jó az lehet, hogy túlzás volt hogy nem lesz esélye kapura lőni,de mostanában a védelem is nagyon jó![]()
főleg Helguera
igen, a remény hal meg utoljáraMorminho írta:Hát azért a védelem még mindig nincs 1-2x a helyzet magaslatánREAL MADRID=AZ ÉLET írta:olyan formában vagyunk, hogy 1 valenszia nem lehet akadály![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mondjuk a Valencia nincs vmi nagy formába deén reménykedem
Majd kiderül,lehet hogy csak feleslegesen járattad most itt a képed,aztán lehet hogy igazad lex!REAL MADRID=AZ ÉLET írta:olyan formában vagyunk, hogy 1 valenszia nem lehet akadály![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát azért a védelem még mindig nincs 1-2x a helyzet magaslatánREAL MADRID=AZ ÉLET írta:olyan formában vagyunk, hogy 1 valenszia nem lehet akadály![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
igen de ez igy volt torres-el is a tavalyMorminho írta:Úgy legyen!Fernando írta:Szerintem így fog kinézni a végeredmény:Morminho írta:Valencia ellen nehéz lesz Rnaldo nélkül de szerintem x lesz
Reklám Margit - Valencia 1-2
David Villa lövi mind a kettőt a margicsnál meg egyet lő majd ropinnyó
Villa remélem megtalálja a gólövő cipőjét, ha már nekünk vágott kettőt, akkor a madridnak is minimum annyit
Úgy legyen!Fernando írta:Szerintem így fog kinézni a végeredmény:Morminho írta:Valencia ellen nehéz lesz Rnaldo nélkül de szerintem x lesz
Reklám Margit - Valencia 1-2
David Villa lövi mind a kettőt a margicsnál meg egyet lő majd ropinnyó
Szerintem így fog kinézni a végeredmény:Morminho írta:Valencia ellen nehéz lesz Rnaldo nélkül de szerintem x lesz
jah.perszeBlackPriest írta:Ronaldo nélkül is nyerünk![]()
Jobb is lesz mindenkinek:Morminho írta:sérülten is fog játszani![]()
vhogy biztos összedrótozzák addigra
sérülten is fog játszaniEnrique írta:Ronaldo vajon felépül addig?