Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Majd hétvégén megpróbálhatjuk ha van kedved, láttam írtál más fórumba is, s a Memphis nagyon jó választás, én tavaly velük voltam online ligában nagyon jó csapat!És Zacsi se olyan rossz középtávolról!MessiFan írta:Valaki akar velem 1-et játszani 2k11-ben pc-n? Már nagyon rég játszottam online.. Akkor is valami idegennel
http://bobbacsi.uw.hu/data/index.htmlmadmushroom írta:Skacok. Ma intéztem egy XBOX 360-ast, japser gerós meg minden, játékok is vannak hozzá de van pár játék amit ki akarok írni. Hogyan tudok dupla rétegű lemezre írni? valaki tudnak nekem rittyenteni egy leírást róla?
Hát én 20.-át olvastam. Az még sajnos 8 nap, max 1 nappal lesz fönt előbb. Messze van méég.szajko írta:Pár napon belül már lehet tölteni. Amúgy én is várom.Fernando írta:Jöjjön az LA Noire!!!
Pár napon belül már lehet tölteni. Amúgy én is várom.Fernando írta:Jöjjön az LA Noire!!!
nyugi van, én már nem nyomom még csak hasonló játékkal se.Fernando írta:Jaj ne műr megint. Mindig előjön ez a játék!Még a végén én is leszedem.
![]()
Am most akasztottam ki a Shift 2-t.
Jaj ne műr megint. Mindig előjön ez a játék!szajko írta:énLogan10 írta:Ki játszott már az Amnesia-The Dark Descent című játékkal??
énLogan10 írta:Ki játszott már az Amnesia-The Dark Descent című játékkal??
Köszi a pü-t, nagyjából értem, ha lesz időm kipróbálom. Amúgy a roster nekem is tetszik, csak féltem, hogy kevés a magas ember, de megoldjukBob_Marley írta:Áááá visszahoztad TA-t, nekem is az egyik legnagyobb kedvencem volt!Játékban támadásban „hasznavehetetlen”, de mondjuk zsákolni azt nagyon tud! Nagyon jó a csapatod!A kezdő alap, s cserékben meg nincsenek „rinyálók”, s Hardent én mondjuk nem adnám el!Kalap1988 írta: Köszönöm! Én még az év eleji rosterekkel játszom, de nem zavar annyira. Most kicsit alakítottam a Celticsen és a következő Rosterrel kezdek egy szezont:
Rondo(West)-Allen(Harden- T. Allen)-Pierce(Green-T. Allen)-Garnett(Davis-Green)- S O'neal ( J O'Neal). Ez egy 11 fős roster, mely főleg az alsó posztokon erős, de velük is szeretek jobban játszani, viszont még gondolkodom, hogy Hardent elcserélem egy PF-re, csak kicsit sajnálom őt és olyan igazán szimpatikus lehetőség nincs is. Egyébként Krstic a 12-ik ember,de ő nem játszik.
Ott van West, TA, Harden elől meg a pufi meg JO, jó keret!
Majd 5 körül feldobom a legfrissebb official rostert, s ha van kedved beteszed ugyanoda amit privátban írtamvagy nem!Én azért betenném mert javítottak a coaching dolgokon is meg hát ugye értelemszerűen frissebbek a keretek!
Áááá visszahoztad TA-t, nekem is az egyik legnagyobb kedvencem volt!Játékban támadásban „hasznavehetetlen”, de mondjuk zsákolni azt nagyon tud! Nagyon jó a csapatod!A kezdő alap, s cserékben meg nincsenek „rinyálók”, s Hardent én mondjuk nem adnám el!Kalap1988 írta: Köszönöm! Én még az év eleji rosterekkel játszom, de nem zavar annyira. Most kicsit alakítottam a Celticsen és a következő Rosterrel kezdek egy szezont:
Rondo(West)-Allen(Harden- T. Allen)-Pierce(Green-T. Allen)-Garnett(Davis-Green)- S O'neal ( J O'Neal). Ez egy 11 fős roster, mely főleg az alsó posztokon erős, de velük is szeretek jobban játszani, viszont még gondolkodom, hogy Hardent elcserélem egy PF-re, csak kicsit sajnálom őt és olyan igazán szimpatikus lehetőség nincs is. Egyébként Krstic a 12-ik ember,de ő nem játszik.
Köszönöm! Én még az év eleji rosterekkel játszom, de nem zavar annyira. Most kicsit alakítottam a Celticsen és a következő Rosterrel kezdek egy szezont:Bob_Marley írta:http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75436Kalap1988 írta:Nem rossz ez a csapat Bob! Amúgy hirtelen klasszikus PF ötletem nincs, de a helyedben megpróbálnám Jo-t. Gondolom vissza tudod hozni. Nem egy klasszikus centeralkat, PF-ek között viszont domináns lenne és finom keze is van. Amúgy egy ideális, szerinted reális beállítást ( game sliders-re gondolok) küldhetnél nekünk, mert nekem ezzel sok problémám van. Ha egy kicsit feljebb veszem, akkor annyi hármast dobok szinte, amennyit csak szeretnék, ha meg lejjebb, akkor Ray Allen is csak 30%-al dob kb ( pedig nála tudom, hogy mikor kell elereszteni, Pierce nem igazán nem tudom megszokni)
Ez kova féle roster oldal, ahol a a sliderei is benne vannak!Csak be kell másolni a a save mappába!Ezt HOF-hoz használom egész jó!
http://www.operationsports.com/forums/n ... patch.html ezt régebben használtam All-Star szinthez, s nagyon jó volt!Figyelni kellett ezerrel a labdavesztésekre, mert aktív volt a gép labdalopásokban!![]()
Kova sliderben feljebb van véve a 3as, ott lehet picit lejjebb venni, de mondjuk a gép rendre kiér, s zavarja a kinti dobásokat!5körül majd belinkelek egy slidert, összegyúrtam a kettőt, s egész jónak tűnik! Igazából a C’s kerete annyira erős, hogy Murphyért is olyan cseréket ajánlott a gép, hogy csak néztem!Adta volna a Heat Bosh-t….Igazából, ott „csesztem” el, hogy elengedtem a pufitJO jó ötlet, something left in the tank
![]()
Most hogy elkezdtem rajta kicsit agyalni eszembe jutott, hogy Gibson, Warrick, Arthur, Booker akik szóba jönnének így első blikkre!De JO-t megnézem majd ha hazaértem, kit kér érte az Atlanta(azt hiszem oda ment Crawfordért cserébe)!Vagy megpróbálom Favorst, én szeretem a játékát, még ha igazából gyengék a statjai, de ilyen fiatalon ez még nem jelent semmit!Köszönöm az ötletet JO lehet visszatér
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75436Kalap1988 írta:Nem rossz ez a csapat Bob! Amúgy hirtelen klasszikus PF ötletem nincs, de a helyedben megpróbálnám Jo-t. Gondolom vissza tudod hozni. Nem egy klasszikus centeralkat, PF-ek között viszont domináns lenne és finom keze is van. Amúgy egy ideális, szerinted reális beállítást ( game sliders-re gondolok) küldhetnél nekünk, mert nekem ezzel sok problémám van. Ha egy kicsit feljebb veszem, akkor annyi hármast dobok szinte, amennyit csak szeretnék, ha meg lejjebb, akkor Ray Allen is csak 30%-al dob kb ( pedig nála tudom, hogy mikor kell elereszteni, Pierce nem igazán nem tudom megszokni)
Akkor megnyugodtam. Allennel 66%-os 3ptBob_Marley írta:Ha két év akkor keine panik, majd ha vége a seasonnak úgyis ki fogja írni a gép, hogy ki az akinek lejáró szerződése van!
http://apalyaszelen.blog.hu/2009/08/22/fizetesi_sapka_1
Ha két év akkor keine panik, majd ha vége a seasonnak úgyis ki fogja írni a gép, hogy ki az akinek lejáró szerződése van!MessiFan írta: Majd akkor lehetsz a Bostonnal![]()
Mindenkinek legalább 2 évre szól a szerződése. Ennyi elég? Mert 1 mukkot nem értettem abból amit mondtál![]()
Kummára nem akarok senkit sem elveszíteni.
Majd akkor lehetsz a BostonnalBob_Marley írta:Attól függ, hogy kinek milyen szerződése van, ha van team optionod a lejárókra akkor van esélyed hosszabbítani!Nézd meg a szerződéseket, akinek kifutó szerződése van, s nincs rá semmilyen opciód, azoknál a játékosoknál el kell kezdj gondolkodni, hogy kire cseréled
Ha idősebb játékosod van aki lejárós, de van rá Bird jogos, akkor jó eséllyel tudod hosszabbítani a szerződését egy MLE-vel!Így látatlanban ennyit tudok segíteni
szerk:PO közepén már nagyon nem tudsz semmit csinálni, az offseasonben lesz lehetőséged végrehajtani a „tranzakciókat”!Játszani majd megpróbálhatjuk, tuti elkened a számat, utálom a rohadt joystickotNem arra megy amerre én szeretném, nehezen érzek rá a 360 fokos irányításra
![]()
De ez legyen az én bajom!